Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

bizone
Member of the Soccer Project Association

Post by bizone »

O victorie foarte importanta, obtinuta in deplasare, in fata unei echipe care lejer ar fi printre primele 5 in C.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
jully
Team President

Post by jully »

victorie la scor , 8-0 ,ne continuam marsul :P
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

am castigat si eu abia abia cu 2-1. ma mentin la 7 puncte de locul 2. mai am meciuri grele insa si nu sunt sigur pe locul 1 al meu :(
Daimon

Post by Daimon »

9-0 in deplasare cu unul care isi reface echipa. am ajuns pe locul 10. maine meci greu cu o contracandidata la salvare. cu inca 3 victorii fac 37 de puncte si probabil ajung undeva pe la mijlocul clasamentului.
mosmartin

Post by mosmartin »

Se pare ca merge bine campionatul, am castigat ultimele 3 meciuri cu echipa de rezerve, aia era selectata la echipa A.

FC Scupa-n Dunare 1 - 0 de zakkers
Jokerit 1 - 6 FC Scupa-n Dunare
FC Scupa-n Dunare 2 - 0 FC Klatovy

Mi-au ridicat baietii banul astazi si acum pot face modificari, ma oftic insa ca am pierdut 4 jucatori foarte buni la care ma intelesesem la pret pentru transfer instant. Asta este o iau iar de la inceput.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

2-1 in deplasare. Ma mentin pe 2.
:roll:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bizone

Post by bizone »

Am batut liderul, insa e tare ciudata seria mea. De la locul 5 ocupat de mine pana la locul 11, primul retrogradabil, e diferenta de doar 6 puncte :roll: . Luni meci cu kenny.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
unicool

Post by unicool »

tot pe 2 si luni am meci cu liderul.daca il bat va fi o lupta extrem de echilibrata pana la final.daca pierd mi-am luat adio de la locul 1.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
kennyanu

Post by kennyanu »

meci castigat cu greu....am jucat cu echipa a 2-a...ma mai gandesc la meciul cu bizone...ce echipa sa folosec :roll:
Revenit :)
alex_raul07
Team President

Post by alex_raul07 »

am castigat cu 1-0 in deplasare.... dar la mine in grupa o jucat locu 1 cu locul 9 si o fost 2-2 dar PE TOTAL LINII A FOST DIFERENTA DE 7 pct ....7 pct....ce draq so intamplat akolo...asa de curiozitate :D:D
manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
pancu_villa
Team President

Post by pancu_villa »

e prima data cand postez la acest subiect deoarece pana acuma am fost cam ocupat si acuma am intrat si eu in vacanta in sfarsit :D
am facut egal in deplasare cu locul 8, scor 1-1 desi mi-se pare putin ciudat k am facut numai egal deoarece am avut cateva puncte la linii peste el dar asta este trebuie sa stii si sa pierzi,sper totusi sa castig in acest sezon divizia mai am doar 9 puncte avans si ink fff multe meciuri grele
bunicutzu

Post by bunicutzu »

si eu am facut 2-2 cu locul 4 in deplasare. iar am fost peste el, insa cu 2 puncte doar. de necrezut, cred ca e al 5-lea egal sezonul asta in care sunt peste adversar. mai am 5 puncte in fata.
warchilde

Post by warchilde »

victorie cu 9-1 cu un bot si echipa mea a doua....mai am tot 2 puncte..de recuperat :lol: :lol: :lol: :lol:
jully
Team President

Post by jully »

ha, fratilor de cine mi-a fost mie frica la inceputul campionatului!!!
l-am rupt , l-am batut iar , 5-2 in templul meu , umilire totala , saracul de el,dupa cat m a urmarit , a jucat aceeasi tactica , aceeesi agresivitate , a dat chics la stil (a pus cu zece la suta mai putin), si tot nu a reusit nimic, cred ca fierbe in suc propiu astazi , poate pierde si locul 2 dupa ce a fost favorit la locul 1. avem acum 8 puncte fata de locul 2.
gata, ne pregatim pentru liga G. :lol: :lol: :lol:
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
unicool

Post by unicool »

alex_raul07 wrote:am castigat cu 1-0 in deplasare.... dar la mine in grupa o jucat locu 1 cu locul 9 si o fost 2-2 dar PE TOTAL LINII A FOST DIFERENTA DE 7 pct ....7 pct....ce draq so intamplat akolo...asa de curiozitate :D:D

random-ul.mai sa mor ce de multi sunteti acolo.5 romani din 16 echipe.nu cred sa mai fie vreo liga asa populata de romani. :lol: :lol: :lol:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”