Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
Se pare ca merge bine campionatul, am castigat ultimele 3 meciuri cu echipa de rezerve, aia era selectata la echipa A.
FC Scupa-n Dunare 1 - 0 de zakkers
Jokerit 1 - 6 FC Scupa-n Dunare
FC Scupa-n Dunare 2 - 0 FC Klatovy
Mi-au ridicat baietii banul astazi si acum pot face modificari, ma oftic insa ca am pierdut 4 jucatori foarte buni la care ma intelesesem la pret pentru transfer instant. Asta este o iau iar de la inceput.
FC Scupa-n Dunare 1 - 0 de zakkers
Jokerit 1 - 6 FC Scupa-n Dunare
FC Scupa-n Dunare 2 - 0 FC Klatovy
Mi-au ridicat baietii banul astazi si acum pot face modificari, ma oftic insa ca am pierdut 4 jucatori foarte buni la care ma intelesesem la pret pentru transfer instant. Asta este o iau iar de la inceput.
-
- Member of the Soccer Project Association
tot pe 2 si luni am meci cu liderul.daca il bat va fi o lupta extrem de echilibrata pana la final.daca pierd mi-am luat adio de la locul 1.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
- Team President
-
- Team President
e prima data cand postez la acest subiect deoarece pana acuma am fost cam ocupat si acuma am intrat si eu in vacanta in sfarsit
am facut egal in deplasare cu locul 8, scor 1-1 desi mi-se pare putin ciudat k am facut numai egal deoarece am avut cateva puncte la linii peste el dar asta este trebuie sa stii si sa pierzi,sper totusi sa castig in acest sezon divizia mai am doar 9 puncte avans si ink fff multe meciuri grele

am facut egal in deplasare cu locul 8, scor 1-1 desi mi-se pare putin ciudat k am facut numai egal deoarece am avut cateva puncte la linii peste el dar asta este trebuie sa stii si sa pierzi,sper totusi sa castig in acest sezon divizia mai am doar 9 puncte avans si ink fff multe meciuri grele
ha, fratilor de cine mi-a fost mie frica la inceputul campionatului!!!
l-am rupt , l-am batut iar , 5-2 in templul meu , umilire totala , saracul de el,dupa cat m a urmarit , a jucat aceeasi tactica , aceeesi agresivitate , a dat chics la stil (a pus cu zece la suta mai putin), si tot nu a reusit nimic, cred ca fierbe in suc propiu astazi , poate pierde si locul 2 dupa ce a fost favorit la locul 1. avem acum 8 puncte fata de locul 2.
gata, ne pregatim pentru liga G.

l-am rupt , l-am batut iar , 5-2 in templul meu , umilire totala , saracul de el,dupa cat m a urmarit , a jucat aceeasi tactica , aceeesi agresivitate , a dat chics la stil (a pus cu zece la suta mai putin), si tot nu a reusit nimic, cred ca fierbe in suc propiu astazi , poate pierde si locul 2 dupa ce a fost favorit la locul 1. avem acum 8 puncte fata de locul 2.
gata, ne pregatim pentru liga G.

''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''

-
- Member of the Soccer Project Association
alex_raul07 wrote:am castigat cu 1-0 in deplasare.... dar la mine in grupa o jucat locu 1 cu locul 9 si o fost 2-2 dar PE TOTAL LINII A FOST DIFERENTA DE 7 pct ....7 pct....ce draq so intamplat akolo...asa de curiozitate:D
random-ul.mai sa mor ce de multi sunteti acolo.5 romani din 16 echipe.nu cred sa mai fie vreo liga asa populata de romani.

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"