Am vazut ca SPMT contine rubrica statistica de PERFORMANTA MAXIMA, valabila insa doar pentru jucatorii proprii. Stiu ca aceasta poate varia destul de mult in timp si depinde de o gramada de factori, dar totusi cred ca e mai bine sa pleci cu un jucator car are estimata o performanta maxima de peste 70 decat cu unul situat undeva in jur de 65, caci sunt sanse mult mai mari ca aceasta sa scada decat sa creasca.
Cu toate ca e o estimare, mi-ar prinde bine chiar si asa si stiu ca erau cativa useri care ziceau ca au ceva fisiere in excel cu care calculau singuri hidden skillu si altele si vroiam sa ii rog daca au reusit sa faca un sheet care sa faca si calculul performantei maxime sau poate intrebarea ar fi care sunt caracteristicile unui jucator pe care SPMT le foloseste pentru calcularea ei? Sper ca ma puteti ajuta
ma am si eu o intrebare ... cum din cei doi atacanti ai mei ... unu imi da randament 47 i-ar celalalt 67 .... i-ar in ultimul meci ala cu 47 a marcat 4 goluri . adik toate din meci .. si alalalt care marcheaza deobicei niciunul ... si totusi la fiecare meci randamentul e cam acelas la fiecare jucator ???
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Mariu$ wrote:am si eu o intrebare: daca am un jucator sub 20 de ani care scoate 60, cat va scoate dupa 20 de ani ? dupa ce stiu eu parca e diferenta de 5
o sa vezi cand face 20 de ani.e bine daca scoate 60 inainte de 20 de ani.va incepe sa joace din ce in ce mai bine.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
warchilde wrote:poi doar de la varsta asa shtiu si eu ca cu 5 va scoate mai mult....dar ii mai creste si exp....asa ca..e bene
eu nu am stat sa calculez asa ceva niciodata....dar am un RM de 19 ani care scoate 62.daca e asa cum spui tu warchilde ar trebui ca la 20 de ani sa scoata 67.daca scoate 67 te anunt si dau si bere.....daca nu te blestem ca m-ai mintit.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
chestia asta nu e legata si de experienta? ca eu am un portar de 23 de ani dar abia acum a inceput sa imi scoata 67, desi e la 84% cam de pe la 20 de ani.
warchilde wrote:poi doar de la varsta asa shtiu si eu ca cu 5 va scoate mai mult....dar ii mai creste si exp....asa ca..e bene
eu nu am stat sa calculez asa ceva niciodata....dar am un RM de 19 ani care scoate 62.daca e asa cum spui tu warchilde ar trebui ca la 20 de ani sa scoata 67.daca scoate 67 te anunt si dau si bere.....daca nu te blestem ca m-ai mintit.
iti spun sigur ca o sa scoata peste 65-66 (si asta minim)...de mult astept sa ramai fara bani si sa-l scoti la vanzare
Daimon wrote:chestia asta nu e legata si de experienta? ca eu am un portar de 23 de ani dar abia acum a inceput sa imi scoata 67, desi e la 84% cam de pe la 20 de ani.
portarii incep sa joace la capacitate maxima abia de la varsta de 22 de ani nu la 20 ca restul jucatorilor de camp.conteaza si experienta bineinteles.la 15% experienta creste 1 pt la global rating si cred (nu sunt sigur) ca si cu 1 pt la nota.
Daimon wrote:chestia asta nu e legata si de experienta? ca eu am un portar de 23 de ani dar abia acum a inceput sa imi scoata 67, desi e la 84% cam de pe la 20 de ani.
la jucatori de camp e la 20 ani impliniti, iar la portari e la 23 ani impliniti. de aia un portar la 34 ani inca scoate note normale, fara sa scada iar jucatorii pana la 31 ani.
portarii incep sa joace la capacitate maxima abia de la varsta de 22 de ani nu la 20 ca restul jucatorilor de camp.conteaza si experienta bineinteles.la 15% experienta creste 1 pt la global rating si cred (nu sunt sigur) ca si cu 1 pt la nota.
iti spun sigur ca o sa scoata peste 65-66 (si asta minim)...de mult astept sa ramai fara bani si sa-l scoti la vanzare
pai deocamdata am ceva bani in cont....dar daca imi faci o oferta pe care sa nu o pot refuza e al tau.