Am sa merg sa dau acatiste sa nu bideze lumea pe el.napoleonard wrote: daca dupa o saptamana o sa fie numa atata, am luat tzapa si tu ai luat jucatoru

Nu stiu daca va trece de 4M, dar de 2.5 cred ca va trece.

Moderator: Romanian Moderators
Acum poate fi titular normal. Dupa ce abia il maximizase la skilluri si avea 78 nu putea fi titular.Daimon wrote: mosmartin, jucatorul lui carly poate fi titular si in D. cu siguranta ca cu o alta tactica sau in ligi mai puternice nu iesea golgheter, dar e un jucator bun, si o sa mai fie ccel putin 3 ani.
apropo de asta.. eu am avut un atacant care abia la 32 de ani a inceput sa nu mai dea maxim.
da e foarte greu sa ai asemenea jucatori...dar e foarte important in diviziile superioare sa ai cat mai mult timp cu putinta un TS de 100%. am facut vreo 2 egaluri cu echipe clar mai slabe doar ptr 5 sau 6 procente mai putin la TSDaimon wrote:de promovare nu stiu ce sa zic. eu juma de sezon am avut TS varza si am ajuns unde am ajuns. acuma am reusit sa-i cam incurc pe aia de pe primele locuri.. adevarat ca mi-am luat 3 jucatori care imi scot 68-70. cum am zis.. in D probabil ca mai raman 2-3 sezoane. e greu sa ai macar 7-8 jucatori de 70 (adica de la 85% in sus)
de agresiviate am uitat sa mentionez...e foarte importanta...din pacate am jucatori cam agresivi si 2 meciuri joaca si unul stau, deoarece joc cu agresivitate mare...incerc sa ajung suma agresiv arbitru cu agresivitatea mea la 130Spawn_9 wrote:hmm ce sa zic.. conteaza extrem de mult agresivitatea.. poti avea o echipa care sa scoata 1-2 puncte la nota la fiecare jucator.. fata de adversar, dar daca ai jucatori mai "neagresivi" poti pune o agresivitate mai mare decat adversarul, astfel poti scoate un rezultat bun.. chiar in majoritatea cazurilor FOARTE bun:).. eu acuma am GK-68 un CM-67-68 in rest 69, dar cam 70% din cei care scot acuma 69 vor scoate 70 cat de curand:)