mesaj de la mosmartin
Moderator: Romanian Moderators
mesaj de la mosmartin
e vorba de CF-ul meu care il vand acum.eu i-am spus ca are ordin individual +1.7 finalizator si ca scoate 64 si uite ce imi zice mosmartin:
"Face 64 pentru ca ai TS mare nu ca are el ordinul individual, castiga 1.7 la nota de acolo, dar pe pariu ca daca il iau eu nu scoate peste 60, daca scoate si 60."
E OK CE SPUNE EL ?
"Face 64 pentru ca ai TS mare nu ca are el ordinul individual, castiga 1.7 la nota de acolo, dar pe pariu ca daca il iau eu nu scoate peste 60, daca scoate si 60."
E OK CE SPUNE EL ?
FOREVER UNITED
Te rog specifica sa inteleaga lumea clar, ca nu ai pus toate mesajele si poate din asta nu se intelege.
Am sa explic eu:
Marius mi-a spus ca jucatorul lui are ordin individual 1.7 si ca scoate 64.
La aceasta afirmatie eu i-am spus ca scoate 1.7 peste cat scoate el normal daca il joci pe ordinul lui individual, si ca restul scoate datorita TS care a aproape de maxim la el.
I-am spus ca daca as lua jucatorul la mine probabil ar scoate sub 60.
Acum poate ne lamureste si pe noi cineva mai vechi daca TS influenteaza nota jucatorilor in meci. Eu asa stiu ca TS influenteaza nota jucatorilor si indirect totalul pe linii.
Am sa explic eu:
Marius mi-a spus ca jucatorul lui are ordin individual 1.7 si ca scoate 64.
La aceasta afirmatie eu i-am spus ca scoate 1.7 peste cat scoate el normal daca il joci pe ordinul lui individual, si ca restul scoate datorita TS care a aproape de maxim la el.
I-am spus ca daca as lua jucatorul la mine probabil ar scoate sub 60.
Acum poate ne lamureste si pe noi cineva mai vechi daca TS influenteaza nota jucatorilor in meci. Eu asa stiu ca TS influenteaza nota jucatorilor si indirect totalul pe linii.
nici gand..total gresit!
Daca joaca 64 la Mariu$, atunci 64 joaca si la tine.
Plus ca pe Mariu$ nu-l vad eu sa minta cu privire la jucatorii care-i vinde. (sa spuna una si de fapt sa fie alta)
Crede-ma...am avut o tentativa sa fac o afacere cu el si pot garanta ca este mai mult decat corect!!!
Uf, cum nu pot eu sa fac o oferta acum pe jucatorul ala!!!
bafta la afaceri!
Daca joaca 64 la Mariu$, atunci 64 joaca si la tine.
Plus ca pe Mariu$ nu-l vad eu sa minta cu privire la jucatorii care-i vinde. (sa spuna una si de fapt sa fie alta)
Crede-ma...am avut o tentativa sa fac o afacere cu el si pot garanta ca este mai mult decat corect!!!
Uf, cum nu pot eu sa fac o oferta acum pe jucatorul ala!!!

bafta la afaceri!
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
Nu am spus ca Marius minte, nici vorba de asta.
Am citit o analiza de meci si de acolo am inteles faptul ca TS influenteaza notele jucatorilor si implicit si totalul. Apoi m-am uitat si am vazut jucatori de calitate 72-73 scotand pe meci aproape cat unul de 77 si nu imi explicam motivele.
Marius ai avut dreptate la treaba asta, eu chiar credeam ca notele sunt influentate de TS.

Am citit o analiza de meci si de acolo am inteles faptul ca TS influenteaza notele jucatorilor si implicit si totalul. Apoi m-am uitat si am vazut jucatori de calitate 72-73 scotand pe meci aproape cat unul de 77 si nu imi explicam motivele.
Marius ai avut dreptate la treaba asta, eu chiar credeam ca notele sunt influentate de TS.
-
- Member of the Soccer Project Association
mai depinde si de cum este folosit de manager....sunt unii care nu au spmt si nu folosesc ordinul bun....deci nota scade...mosmartin wrote:Nu am spus ca Marius minte, nici vorba de asta.![]()

Revenit 

La tine se vede ca sta lejer.vyktor wrote:rood sa iei tu ma ore de lb romana, ce te strange casca?
scz ca postez aici da a inchis topicu asa ca o_d_n_a_r_l.
Esti prea jos oricum ca sa cobor pana acolo.
Astea sant ultimele 15 secunde din viata mea care-ti sant acordate. Poti fi mandru ca ai primit si atat.

It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!