Se poate ???

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

mosmartin
Member of the Soccer Project Association

Post by mosmartin »

napoleonard wrote: daca dupa o saptamana o sa fie numa atata, am luat tzapa si tu ai luat jucatoru :?
Am sa merg sa dau acatiste sa nu bideze lumea pe el. :lol: :lol:

Nu stiu daca va trece de 4M, dar de 2.5 cred ca va trece. :(
Carly
Team Manager

Post by Carly »

daca vreti jucator bun sa vedeti uitativa la Stelian Solomon .. CF-ul meu .. il am de cand am echipa adik .. de la 17 ani ca atatia avea cand mi-am facut echipa de la SP .. ... cel mai mult imi plac cele 5 trofee de golgheter de divizie .. asa bine arata la palmaresul lui :D
Image
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
mosmartin

Post by mosmartin »

@Carly: E un jucator bun. dar nu extraordinar. Probabil ca a avut pe la 78 fara experienta si a ajuns la 83 din experienta.
Bine practic 6 puncte din experienta daca il socotim de la 0%.

Daca ai jucat de la inceput 4-4-2 e logic sa dea mai multe goluri decat cu 3 atacanti. Faptul ca a iesit golgheter iarasi este logic pentru ca era un jucator foarte bun pentru ligile inferioare. Daca erai in E sau mai sus nici asa cum e acum nu l-ai folosi titular.

Oricum a fost un jucator bun, acum e batran, in doi ani maxim o sa il vinzi.
Daimon

Post by Daimon »

cam asta e si standardul meu minim 66/67 pe meci. in functie si de experienta. in general eu cumpar jucatori mai spre 27 de ani, si tineri de antrenat. inca n-am bani sa cumpar unu de 20 de ani cu 4-5 mil. in plus am o gramada de atacanti care in doua sezoane o sa ajunga cat mai mult peste 80 sper eu. daca nu, oricum scot niste bani pe ei.

mosmartin, jucatorul lui carly poate fi titular si in D. cu siguranta ca cu o alta tactica sau in ligi mai puternice nu iesea golgheter, dar e un jucator bun, si o sa mai fie ccel putin 3 ani.

apropo de asta.. eu am avut un atacant care abia la 32 de ani a inceput sa nu mai dea maxim.
mosmartin

Post by mosmartin »

Daimon wrote: mosmartin, jucatorul lui carly poate fi titular si in D. cu siguranta ca cu o alta tactica sau in ligi mai puternice nu iesea golgheter, dar e un jucator bun, si o sa mai fie ccel putin 3 ani.

apropo de asta.. eu am avut un atacant care abia la 32 de ani a inceput sa nu mai dea maxim.
Acum poate fi titular normal. Dupa ce abia il maximizase la skilluri si avea 78 nu putea fi titular.

Numai ca acum nu e un jucator "ideal" pe care sa il ai in D daca te bati la promovare pentru ca il vei vinde la 30 de ani.
Eu cam pana la 29-30 voi tine jucatori pentru ca am observat ca sa la varsta asta se obtin totusi sume frumoase la vanzare.

Mie liga D mi se pare potrivita pentru a ataca o promovare pana in A, poate chiar C. Dar trebuie multa rabdare. De asta zic jucator "ideal".
rood
Team President

Post by rood »

cat vrei pe ala Carly?
Putem discuta de pret daca vrei sa-l vinzi. :wink:
Si doar am dat anunt pe transferuri dar inafara de un olandez parca nu a raspuns nimeni. :twisted:

bafta

...imi pare rau ca m-am bagat asa in discutie! :)
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
Carly
Team Manager

Post by Carly »

n-am nici un motiv sa-l vand .. deoarece dupa ultimele "pagube" ... in special tapa cu greseala de am dat pe un jucator fara sa vreau 9,5 milioane si nu 950k deabia m-ai am 11 milioane buget acuma ... si si asa am prea putini CF asa ca inca nu o sa-l vand ... in 2-3 sezoane poate ca da :D
Image
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
rood
Team President

Post by rood »

ma gandeam eu!!! Normal ca nu ai de ce sa-l vinzi. :) Oricum jucatorul e ok. As vrea sa am 38 de tipi ca el la mine in echipa! :)
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
Daimon

Post by Daimon »

eh, am zis ca poate fi titular, nu ca te bati cu el la promovare. pentru asta iti trebuie oameni de peste 85 si care iti scot 69-70 daca nu mai mult. nu e foarte usor in D, dar iti poti face o echipa buna aici, in 2-3 sezoane.

cand aud de sume de genul 11 M sau "numai 11M" ma intreb daca nu-s un manager prost. eu cel mai mult am avut 6.
napoleonard

Post by napoleonard »

Daimon wrote:cam asta e si standardul meu minim 66/67 pe meci. in functie si de experienta.
eu am cautat ca titularii sa scoata intre 68 si 70. asa am ajuns pe 3 in D :wink: . din pacate ptr promovare si o mentinere in C se pare ca e prea putin, trebuie intre 70-72.
Image
Daimon

Post by Daimon »

de promovare nu stiu ce sa zic. eu juma de sezon am avut TS varza si am ajuns unde am ajuns. acuma am reusit sa-i cam incurc pe aia de pe primele locuri.. adevarat ca mi-am luat 3 jucatori care imi scot 68-70. cum am zis.. in D probabil ca mai raman 2-3 sezoane. e greu sa ai macar 7-8 jucatori de 70 (adica de la 85% in sus)
napoleonard

Post by napoleonard »

Daimon wrote:de promovare nu stiu ce sa zic. eu juma de sezon am avut TS varza si am ajuns unde am ajuns. acuma am reusit sa-i cam incurc pe aia de pe primele locuri.. adevarat ca mi-am luat 3 jucatori care imi scot 68-70. cum am zis.. in D probabil ca mai raman 2-3 sezoane. e greu sa ai macar 7-8 jucatori de 70 (adica de la 85% in sus)
da e foarte greu sa ai asemenea jucatori...dar e foarte important in diviziile superioare sa ai cat mai mult timp cu putinta un TS de 100%. am facut vreo 2 egaluri cu echipe clar mai slabe doar ptr 5 sau 6 procente mai putin la TS :cry:
Image
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

hmm ce sa zic.. conteaza extrem de mult agresivitatea.. poti avea o echipa care sa scoata 1-2 puncte la nota la fiecare jucator.. fata de adversar, dar daca ai jucatori mai "neagresivi" poti pune o agresivitate mai mare decat adversarul, astfel poti scoate un rezultat bun.. chiar in majoritatea cazurilor FOARTE bun:).. eu acuma am GK-68 un CM-67-68 in rest 69, dar cam 70% din cei care scot acuma 69 vor scoate 70 cat de curand:)
Daimon

Post by Daimon »

asa e. asta am observat si eu. ideal ar fi sa fie cam toti pana in 50% la agresivitate, asta mai ales de la C in sus.
oricum, cu cat avansezi devine din ce in ce mai greu si iti ia ceva timp (adica mult mai mult decat in (D, F, E unde deja cu experienta pe care o ai cam poti lasa lucrurile sa mearga in voi lor si e chiacr cum zic ei, ca ai nevoie de 5 min pe zi pentru o prestatie buna a echipei)
napoleonard

Post by napoleonard »

Spawn_9 wrote:hmm ce sa zic.. conteaza extrem de mult agresivitatea.. poti avea o echipa care sa scoata 1-2 puncte la nota la fiecare jucator.. fata de adversar, dar daca ai jucatori mai "neagresivi" poti pune o agresivitate mai mare decat adversarul, astfel poti scoate un rezultat bun.. chiar in majoritatea cazurilor FOARTE bun:).. eu acuma am GK-68 un CM-67-68 in rest 69, dar cam 70% din cei care scot acuma 69 vor scoate 70 cat de curand:)
de agresiviate am uitat sa mentionez...e foarte importanta...din pacate am jucatori cam agresivi si 2 meciuri joaca si unul stau, deoarece joc cu agresivitate mare...incerc sa ajung suma agresiv arbitru cu agresivitatea mea la 130
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”