!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!
Moderator: Romanian Moderators
Stefa: pai aflii liga unde te duci si cu si fara SMTP.
Partea proasta e ca din liga aia retrogradeaza 6 echipe, cate 2 in fiecare liga de unde au promovat 2 echipe in ea.
Problema e cum aflii care dintre cele 6 vor veni in liga ta?...sau imi scapa mie ceva?
La sfarsit de sezon in fiecare liga incepand cu G(inclusiv) se scimba 8 echipe, 2 retrogradeaza in ea in locul celor care promoveaza si 6 promoveaza in locul celor care retrogradeaza.
In timp ce promovare se afla din SMTP sau impartin numarul ligii la 3, nu am ideee cum se stabilesc cele care retrogradeaza.
Partea proasta e ca din liga aia retrogradeaza 6 echipe, cate 2 in fiecare liga de unde au promovat 2 echipe in ea.
Problema e cum aflii care dintre cele 6 vor veni in liga ta?...sau imi scapa mie ceva?
La sfarsit de sezon in fiecare liga incepand cu G(inclusiv) se scimba 8 echipe, 2 retrogradeaza in ea in locul celor care promoveaza si 6 promoveaza in locul celor care retrogradeaza.
In timp ce promovare se afla din SMTP sau impartin numarul ligii la 3, nu am ideee cum se stabilesc cele care retrogradeaza.
-
- Member of the Soccer Project Association
deci, dupa cum observi intr-o liga superioara se duc echipe din 3 divizii. sa luam A-ul spre exemplu. cad locurile 11->16mosmartin wrote:Stefa: pai aflii liga unde te duci si cu si fara SMTP.
impartirea s-a modificat acu vreo 7sezoane si se face felul urmator.
locurile 11,16 cad in B1
locurile 12,15 cad in B2
locurile 13,14 cad in B3.
acum adaptati la situatia voastra

Revenit