Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

napoleonard
Member of the Soccer Project Association

Post by napoleonard »

victorie in deplasare si am atins cel mai inalt loc: locul III in D :lol: pacat ca nu pot promova, distanta e imensa intre loc III si II
Image
unicool

Post by unicool »

tot pe 1 la egalitate de puncte cu locul 2 si 4 de locul 3.va fi o lupta stransa pana la final. :? :?
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Viola

Post by Viola »

Victorie 3-1 cu locul 4 si acum mai am doar meciuri cu echipe ca si retrogradate . Am promovat si sper sa vina si romanul de pe locul doi cu mine manager limed echipa leopardul :D
Revenit cu Vulturii Lugoj
kennyanu

Post by kennyanu »

am batut usor...2-1...imi mention obiectivul....ii urez succes lui torpedoo in meciul din finala cupei amicale pe care o jucam la 15 :wink:
Revenit :)
unicool

Post by unicool »

am pierdut si am cazut pe 2.se anunta o lupta stransa cu locul 3 pana la final dar si cu locul 1 actual.maine se preconizeaza cateva transferuri si sper sa nu pierd promovarea din cauza TS-ului ca imi tai venele. :lol: :lol: :lol: :lol:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

am reusit o victorie acasa cu o contracandidata la retrogradare ... sper sa raman in E anul acesta
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
stefa
Team Board Member

Post by stefa »

am jucat cu cea mai slaba echipa pe care o am cu locul 14 si tot i-am batut cu 6-2 :evil:
care are sa-mi dea un CM imprumut? 8)
dragosh***
Team President

Post by dragosh*** »

daca vrei un CM am eu unul de vanzare uite te la echipa fc steaua bucharest*** :wink:
Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit...
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
stefa
Team Board Member

Post by stefa »

nu am atatia bani :P
jully
Team President

Post by jully »

victorie cu scor sec 7-0 ,fara comentarii .
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
bogdan1709
Coach

Post by bogdan1709 »

EU SUNT LA 2 PCT DE LOCUL 2, DAR NU CRED CA POT RECUPERA PT CA EL ARE NUMAI MECIURI CU ECHIPE AFLATE LA RETROGRADARE :cry: :cry: :cry:
shan3_2007
Assistant Coach

sal

Post by shan3_2007 »

yo nu am ce comenta pe aici ...am punctaj MAXIM ..;)
warchilde

Post by warchilde »

victorie 2-1 cu locul 3...m-am dus la 13 puncte de el....mai ramane obictivul primar...locul 1 :twisted: :twisted: :twisted:
mvp78
Team Manager

Post by mvp78 »

kennyanu wrote:am batut usor...2-1...imi mention obiectivul....ii urez succes lui torpedoo in meciul din finala cupei amicale pe care o jucam la 15 :wink:
Abia acum am citit mesajul tau, ca altfel iti uram bafta si eu mai devreme, nu acum dupa ce s-a si jucat meciul.
Special mi-am pastrat prima echipa pt. a juca impotriva ta cu ea (tot am facut o greseala, uitand sa-mi setez echipa pt. meciul de la 10 si am jucat si meciul ala cu prima echipa), a propos, tu ai jucat cu prima sau cu a doua echipa ?
Oricum, bafta in continuare in campionat si nu numai...
Si ca sa fiu si on topic, dupa meciurile de astazi sunt matematic promovat in divizia B! :D :D :D
Bafta tuturor in atingerea obiectivelor!
"Daca a castiga nu e totul, atunci de ce se tine scorul?" Vince Lombardi
kennyanu

Post by kennyanu »

mvp78 wrote: Abia acum am citit mesajul tau, ca altfel iti uram bafta si eu mai devreme, nu acum dupa ce s-a si jucat meciul.
Special mi-am pastrat prima echipa pt. a juca impotriva ta cu ea (tot am facut o greseala, uitand sa-mi setez echipa pt. meciul de la 10 si am jucat si meciul ala cu prima echipa), a propos, tu ai jucat cu prima sau cu a doua echipa ?
Oricum, bafta in continuare in campionat si nu numai...
Si ca sa fiu si on topic, dupa meciurile de astazi sunt matematic promovat in divizia B! :D :D :D
Bafta tuturor in atingerea obiectivelor!
felicitari pt promovare si pentru victoria impotriva mea....iti zic si aici scuze pt accidentarea rf-ului

am riscat in meciul d azi din campionat pentru a imi pastra un lot cat mai bun pt meciul cu tine.

vezi ce faci in B :wink:
Revenit :)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”