Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
Mersi mult si bafta mare!Spawn_9 wrote:mvp78 mult noroc in B.. eu ma mentin pe linia de plutire.. nici nu vreau mai mult.. la anu o sa atacam primele 4 locuri.. si de ce nu o promovare incredibila.. asta daca ne mai intarim lotul cu acel CM mult asteptat de vreo 2 sezoane:))
Ce fel de CM vrei, ca poate, poate.... ?
"Daca a castiga nu e totul, atunci de ce se tine scorul?" Vince Lombardi
Ce zici de Alex Kalisse de la mine?
Aproape corespunde cerintelor tale, atat ca are agresivitate 55, si scoate 68, dar l-am jucat numai in echipa a 3-a.
Dar gata cu off topic, astept PM daca mai vrei sa discutam pe tema asta.
Bafta!
Aproape corespunde cerintelor tale, atat ca are agresivitate 55, si scoate 68, dar l-am jucat numai in echipa a 3-a.
Dar gata cu off topic, astept PM daca mai vrei sa discutam pe tema asta.
Bafta!
"Daca a castiga nu e totul, atunci de ce se tine scorul?" Vince Lombardi
desi inca nu sunt matematic salvat, maine joc cu unul de la mijlocul clasamentului cu o formula inedita, 4-4-2 zid defensiv, agresivitate 20% stil 30%. probabil ca o sa pierd, dar am alte doua meciuri importante, pe bani in niste cupe si la halul in care sunt jucatorii mei cu fitnessul e singura varianta.
revin dimineata
revin dimineata

-
- Member of the Soccer Project Association
pune agr mai mare k sa faci cv...Daimon wrote:desi inca nu sunt matematic salvat, maine joc cu unul de la mijlocul clasamentului cu o formula inedita, 4-4-2 zid defensiv, agresivitate 20% stil 30%. probabil ca o sa pierd, dar am alte doua meciuri importante, pe bani in niste cupe si la halul in care sunt jucatorii mei cu fitnessul e singura varianta.
revin dimineata
Revenit 

-
- Member of the Soccer Project Association
pentru prima data in cariera mea in SP randomul ma loveste decisiv.am fost cu 2 pt peste adversar si am facut egal.am cazut pe 3 cu 3 etape inainte de final la 1 pt de locul 2.cred ca s-a dus promovarea.
tocmai cand de la tineret am primit un CM de 19 ani si 58% agresivitate.

asta e.....cum spunea si jully:"din infrangeri amare se nasc victorii dulci".speram pana in ultima etapa dar va fi foarte greu.

asta e.....cum spunea si jully:"din infrangeri amare se nasc victorii dulci".speram pana in ultima etapa dar va fi foarte greu.
Last edited by unicool on Fri Jul 27, 2007 11:05 am, edited 1 time in total.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
- Team President
-
- Team Board Member