Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

jully
Team President

Post by jully »

3-0 si mai lipsesc doar 9 puncte .

bafta tuturor care mai sunt in lupta pentru calificari sau pentru evitarea retrogradarii.
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
stefa
Team Board Member

Post by stefa »

sunt pe 2 la 4 meicuri de promovare :D
mai am 2 meciuri cu locul 7 si 4 si am TS-ul varza si sunt la un punct de locul 3,iar el are meciuri mai usoare decat mine dar sper sa bat in toate meciurile :)
Victory is always possible for the person who refuses to stop fighting
warchilde
Member of the Soccer Project Association

Post by warchilde »

victorie si astzai..nush cu cat..dar nici nu conteaza...parca a fost 6-0....oricum..luni mare meci mare....joc cu locul unu cu miza de a-l depasi pe bunicutzu la trofee :twisted: :twisted: :twisted: daca nu, asta e....raman la egalitate cu el :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
glumesc.....obvious :wink: bunicutzule, bafta in C sez urmator..sa promovezi :wink:
Viola

Post by Viola »

@warchilde vezi ca si eu bag tare la trofee si eu am deja asigurat cel de G :D :twisted:
Revenit cu Vulturii Lugoj
warchilde

Post by warchilde »

eu nu concurez cu tine ca tu esti polist :twisted: :twisted: :twisted: concurez cu bunicutzu...rivalitatea steaua-dinamo pe toate planurile :lol: :lol: :twisted: :lol: :lol:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Dupa o vacanta binemeritata am revenit si am vazut ca sunt tot pe 2 la 4 puncte de locul 3. Cred ca promovez in proportie de 99%.
Faza ciudata e ca adversarul meu de pe 3 a facut un egal ciudat, dar, surpriza si eu am facut un egal ciudat; in meciul de vineri din liga.
Am fost cu 12 puncte pe linii peste el, agresivitate putin mai mare si avantaj terenului propriu. totusi am facut egal. Asta e. Si el a facut egal deci no problem.
Bafta mai departe.

PS.:P Care mai promovati? :P
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bunicutzu

Post by bunicutzu »

eu tare ma screm ... dupa ce am avut si 10 puncte avans ... acum imi tremura kilotzii ca mai am 2 puncte si meci direct marti cu locul 2. si nici locul 3 nu e departe (5 puncte).
warchilde

Post by warchilde »

eu mai promovez...sigureanu..maine va zic daca de pe locul 1 sau 2 :twisted:
mosmartin

Post by mosmartin »

Eu nu promovez sezonul asta, deja era prea mult daca reuseam sa si promovez dupa jumatate de sezon...si totusi nu am fost departe.

Main am meci cu locul 2 pe care vreau sa-l bat sa nu mai spere la locul unu. :D Voi avea astfel in palmares doar o infrangere si un egal care sper sa ma tina asa pentru urmatoarele doua sezoane, abia apoi incepe greul. :D
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

da.. sezon bunicel pot spune.. nu retrogradez.. am cumparat 1-2 jucatori f buni.. si de ce nu.. la anu..cand jucatorii vor mai creste la experienta.. automat note mai mari.. voi incerca o promovare.. daca nu un loc in primele 5
warchilde

Post by warchilde »

victorieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D :D 8) si locul 1
le multumesc tuturor celor care m-au ajutat cu tactica....n-ash fi reusit fara voi.....thanks ppl :D :D :D
jully
Team President

Post by jully »

bravo, bravo, felicitari warchilde.

si la mine victorie cu 4-2 si am mai facut un pas spre linia de sosire.
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

un egal care ma scos din retrogradare ...
sunt foarte multumit de echipa a doua care a reusit un retur exceptional mentinand echipa in divizia E
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
unicool

Post by unicool »

warchilde wrote:victorieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D :D 8) si locul 1
le multumesc tuturor celor care m-au ajutat cu tactica....n-ash fi reusit fara voi.....thanks ppl :D :D :D
ma bucur pentru tine.vad ca ai jucat cum ti s-a spus.....astept o bere. :lol: :lol: :lol:
eu am castigat azi si raman pe 3 la 1 pt de promovare.etapele viitoare meciuri destul de grele dar sper inca la o promovare in ultima etapa. :cry: :cry:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
mosmartin

Post by mosmartin »

Eu am pierdut cu 2-1 cu locul 2. Am uitat ca am RM titular accidentat si am pus agresivitaea 70%, bineinteles am luat rosu.
Am avut si un CF in teren cu moralul mic si un accidentat(portarul pe care ieri l-am cumparat).

Asta este, oricum ramaneam pe 3, dar vroiam sa-l bat pentru palmares. In 2 zile ma opresc din transferuri(asta daca pot :) ) si ma apuc sa strang TS ca sa matur cu ei prin liga de la anu.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”