Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

warchilde
Member of the Soccer Project Association

Post by warchilde »

poi unicool, parerea mea a coincis cu parerile voastre si a diferit de cea a spmt-ului.....si cum intotdeauna am dat credit mintii umane in fatza unui cod informatic, dap...am jucat cum mi s-a spus :D ref la berea aia....tot incerc sa ajung in Tm....daca reusesc, o sa vina sigur....si nu cred ca va fi doar una... o sa incerc sa iti frec adversarii cu nishte provocari acum ca la mine s-a linistit treaba....sper sa reusesc...iar tu sa ajungi in D.22 :wink: danke :D
kennyanu

Post by kennyanu »

eu, o mica victorie..am jucat cu titularii deoarece azi nu am avut meci in cupa amicala....week-end-ul asta am strans aproape 4milioane din cupe amicale....astept sa imi intineresc lotul acum
Revenit :)
Viola

Post by Viola »

Victorie in deplasare cu 8-0 cu o echipa fara manager si eja retrogradata :D , numai meciuri usoare mai am
Revenit cu Vulturii Lugoj
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Eu joc promovarea pana in ultima etapa desi am 6 puncte fata de locul 3.
Cred totusi ca voi promova sigur.

Bafta unicool in celelalte meciuri. :D
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
napoleonard

Post by napoleonard »

cercel_jr wrote:Eu joc promovarea pana in ultima etapa desi am 6 puncte fata de locul 3.

promovezi?!? :twisted: pai de cand te stiu erai in E...nu-ti pare rau sa parasesti e-ul? :lol: :D :wink:
Image
oprescu
Team Manager

Post by oprescu »

Himmmm

Chiar am sperat sezonul asta ca se poate .... insa au fost mai multi factori care au concurat la situatia actuala.

-Echipa imbatrinita rau !
-Meciuri cu non-combat in retur, intre anumiti colegi (nu dau nume ca inca imi place mult jocul :D )
-Si un random care pe final de sezon ne-a jucat feste !

Doar sezonul viitor se mai poate incerca ceva insa cu sanse si mai mici.... iar dupa...vom vedea !

Bafta multa celor care inca lupta pentru promovare !
Fiat Lux !
unicool

Post by unicool »

napoleonard wrote:
cercel_jr wrote:Eu joc promovarea pana in ultima etapa desi am 6 puncte fata de locul 3.

promovezi?!? :twisted: pai de cand te stiu erai in E...nu-ti pare rau sa parasesti e-ul? :lol: :D :wink:
ia uitati cine s-a trezit...napoleonu TRAIESTEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
napoleonard

Post by napoleonard »

unicool wrote:ia uitati cine s-a trezit...napoleonu TRAIESTEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
:P unii mai si munceste :lol: norocu meu ca nu a trebuiat sa ma bat la retrogradare sau promovare, ca eram nevoit sa imi iau concediu medical ca sa pot sa ma ocup de ultimele etape, la ce a fost pe capul meu ultimele zile
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

napoleonard wrote:

Parasesc E-ul fara nici o remuscare. :twisted:

I'm coming, I'm coming,
I'm here have no fear,
D22 is very near. :lol: :lol: :lol:

LOL a dat Eminescu in mine.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
mosmartin

Post by mosmartin »

oprescu wrote: -Meciuri cu non-combat in retur, intre anumiti colegi (nu dau nume ca inca imi
Ce manevre ti-au facut belgienii in liga la tine. Unii(a se citi una) mai sunt si serifi. :lol: :lol:

Moralitate domne... :lol: :lol:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

io am luat-o in freza a 2-a oara sezonul asta. si culmea, am trecut pe locul 2 :( am meci maine cu locul 1, sper sa il bat (desi mi-am omorat TS-ul cu un transfer care s-a facut azi si eu speram sa fie maine :( ). asa ca in mod normal am o echipa mai buna ca a lui (ca are vreo 3-4 titulari accidentati). joc acasa. dar am TS 95 doar fata de 100 cat are el :( sper sa il bat, daca fac egal s-ar putea sa pierd si locul 2 :((
mosmartin

Post by mosmartin »

@bunicutzu: Nasoala situatie. Eu sper sa bati maine cu un 2-1 dupa ce esti condus cu 1-0 ca Dinamo ieri si sa iti apara si cupa ligii D in palmares. :lol: :lol:
Bafta.
bunicutzu

Post by bunicutzu »

pai maine imi cam joc totul. adica ori totul ori nimic. ori castig D-ul, ori raman in el :(
Nu stiu cum am ajuns in situatia asta dupa ce am avut si 10 puncte avans :( . am facut o gramada de egaluri aiurea, fiind mai bun decat adversarii, apoi am facut o greseala, am facut niste transferuri aiurea care mi-au scazut TS-ul cand nu trebuie, am avut niste ghinioane si niste randomuri ... adversarii au castigat mai tot si iata cum am ajuns sa ma lupt la limita pentru promovare :( . Situatia acum:

1. AC Sparta Praha 62
2. Bunicii 61
3. Joene 59

Deci am nevoie neaparata de victorie :( altfel ... locul 3 ma paste. in ultima etapa am meci usor si astia au meciuri grele, dar nu pot spera de acolo pentru ca nici pana acum nu m-au ajutat cu nimic celelalte rezultate. astia chiar castiga tot :(
Last edited by bunicutzu on Mon Jul 30, 2007 10:42 pm, edited 2 times in total.
warchilde

Post by warchilde »

o da..cunosc sentim cu ashtia care cashtiga tot...si pe mine ma oftica ala de pe locul 1..pana azi..cand l-am lasat sa se oftice....hai bunicutzule, urmeaza-mi exemplul...umple-le mintea de invidie...bafta multa..si maine sa te vedem cum sari in sus asa cum am facut eu azi :D :D
mosmartin

Post by mosmartin »

Bunicutzu eu am incredere in tine. Am sa te felicit maine dupa meci. :D
Bafta!
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”