si desteptii mei de jucatori de la tineret nu se mai maturizeaza odata.
sa va mai zic ca din bugetul pe care il am nici nu imi pot cumpara absolut nimic?

Moderator: Romanian Moderators
suspendati are unii titulari, nu accidentatibunicutzu wrote:io am luat-o in freza a 2-a oara sezonul asta. si culmea, am trecut pe locul 2am meci maine cu locul 1, sper sa il bat (desi mi-am omorat TS-ul cu un transfer care s-a facut azi si eu speram sa fie maine
). asa ca in mod normal am o echipa mai buna ca a lui (ca are vreo 3-4 titulari accidentati). joc acasa. dar am TS 95 doar fata de 100 cat are el
sper sa il bat, daca fac egal s-ar putea sa pierd si locul 2
(
ce spui tu omule.tu ai vazut ce trupa are ala de pe 10?ala bate 100% liderul in ultima etapa daca baga titularii.a scos 130 pe linii la 40% agresivitate.titularii nu scot sub 68 niciunul.abia astept deznodamantul desi imi pare rau ca nu o sa il vad.dar imi dai tu un mesaj si imi spui.PS.: Bafta unicool, ultima etapa la tine aduce foarte multe emotii.
Esti la 2 puncte de locul 1 si la 1 punct de locul 2. Locul 1 cred ca l-ai pierdut.
Locul 2 are meci cu locul 5, tu ai meci cu locul 6. Poate se intampla o minune si mergem amandoi in D22.
stii cum e?....la urma urmei interesul tau primeaza.Daimon wrote:anul trecut anm ajutat un roman in ultima etapa, adica l-am batut pe ala care era pe doi, desi nu ma mai putea ajunge. anul asta s-ar putea sa il incurc pe unul.
in alta ordine de idei, pt mine sezonul s-a terminat, raman in D17, acum am aproape doua saptamani sa fac o mica revolutie la echipa.
Pai nu m-am uitat ce jucatori are ala de pe 10, am dat doar cu presupusul.unicool wrote:ce spui tu omule.tu ai vazut ce trupa are ala de pe 10?ala bate 100% liderul in ultima etapa daca baga titularii.a scos 130 pe linii la 40% agresivitate.titularii nu scot sub 68 niciunul.abia astept deznodamantul desi imi pare rau ca nu o sa il vad.dar imi dai tu un mesaj si imi spui.