Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Daimon
Member of the Soccer Project Association

Post by Daimon »

azi e una din zilele alea cand imi vine sa ma las de joc. drept e, a fost o zparte buna, aceea ca am castigat in campionat si teoretic m-am salvat, sper sa rezolv si matematic chestia asta. in rest am pierdut o groaza de bani in niste cupe, cu niste adversari teoretic mai slabi :twisted:

si desteptii mei de jucatori de la tineret nu se mai maturizeaza odata.

sa va mai zic ca din bugetul pe care il am nici nu imi pot cumpara absolut nimic? :))
bizone

Post by bizone »

bunicutzu wrote:io am luat-o in freza a 2-a oara sezonul asta. si culmea, am trecut pe locul 2 :( am meci maine cu locul 1, sper sa il bat (desi mi-am omorat TS-ul cu un transfer care s-a facut azi si eu speram sa fie maine :( ). asa ca in mod normal am o echipa mai buna ca a lui (ca are vreo 3-4 titulari accidentati). joc acasa. dar am TS 95 doar fata de 100 cat are el :( sper sa il bat, daca fac egal s-ar putea sa pierd si locul 2 :((
suspendati are unii titulari, nu accidentati :P Ai noroc spun eu, pentru ca nu cred ca va reusi nici macar sa faca un egal cu tine, poate Doamne fereste sa intervina random-ul, dar m-as mira. La GK si LB rezervele pe posturi stau prost la moral, RM-ul e inca junior (19 ani) desi e un jucator foarte foarte bun. Doar la RF rezerva pe post este ok. Eu cred ca-n mod normal il bati, mai ales ca poti folosi si o agresivitate mai mare ca adversarul tau, ca jucatorii tai nu sunt asa agresivi fata de ai lui.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

yep. ai avut dreptate :P i-am tras-o :) 1-0 dar e foarte bun si ala. la arbitru de 78% am pus agresivitate 70% si am avut doar un rosu. adversarul a jucat cu doar 40%. i'm happy. in ultimul meci trebuie sa castig dar nu cred ca vor fi probleme. (sper sa nu-mi apara vreun random).
bafta la cei care depind inca de ultimul meci.
bogdan_iasi
Team Board Member

Post by bogdan_iasi »

cum era de astept promovez fara probleme. 8)
S 14/15: promovari consectuive cu maxim de puncte
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol :(
S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Eu am luat-o de la lider. Am jucat cu o echipa combinata intre prima si a 2-a echipa, nu m-am batut tu tot ce aveam cu el pt. ca pt. mine ultimul meci este mult mai important, cu sanse mai mari sa-l bat. Oricum nici macar matematic nu mai puteam ocupa locul 1.
Cred ca sunt 99,9% promovat. :wink:
Doar un random care sa ma faca sa pierd meciul si un noroc al celui de pe 3 sa invinga la un scor mai mare de 5-0, sau la o diferenta mai mare de 5 goluri ar putea face ca eu sa pierd promovarea, ceea ce e greu. :lol:
Bafta baieti.

PS.: Bafta unicool, ultima etapa la tine aduce foarte multe emotii.
Esti la 2 puncte de locul 1 si la 1 punct de locul 2. Locul 1 cred ca l-ai pierdut.
Locul 2 are meci cu locul 5, tu ai meci cu locul 6. Poate se intampla o minune si mergem amandoi in D22.
Bafta multa.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
unicool

Post by unicool »

PS.: Bafta unicool, ultima etapa la tine aduce foarte multe emotii.
Esti la 2 puncte de locul 1 si la 1 punct de locul 2. Locul 1 cred ca l-ai pierdut.
Locul 2 are meci cu locul 5, tu ai meci cu locul 6. Poate se intampla o minune si mergem amandoi in D22.
ce spui tu omule.tu ai vazut ce trupa are ala de pe 10?ala bate 100% liderul in ultima etapa daca baga titularii.a scos 130 pe linii la 40% agresivitate.titularii nu scot sub 68 niciunul.abia astept deznodamantul desi imi pare rau ca nu o sa il vad.dar imi dai tu un mesaj si imi spui. :lol: :lol: :lol:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Daimon

Post by Daimon »

anul trecut anm ajutat un roman in ultima etapa, adica l-am batut pe ala care era pe doi, desi nu ma mai putea ajunge. anul asta s-ar putea sa il incurc pe unul.

in alta ordine de idei, pt mine sezonul s-a terminat, raman in D17, acum am aproape doua saptamani sa fac o mica revolutie la echipa.
unicool

Post by unicool »

Daimon wrote:anul trecut anm ajutat un roman in ultima etapa, adica l-am batut pe ala care era pe doi, desi nu ma mai putea ajunge. anul asta s-ar putea sa il incurc pe unul.

in alta ordine de idei, pt mine sezonul s-a terminat, raman in D17, acum am aproape doua saptamani sa fac o mica revolutie la echipa.
stii cum e?....la urma urmei interesul tau primeaza.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
bizone

Post by bizone »

asta ar cam fi singura ta sansa unicool, ca ala de pe primul loc sa piarda cu ala de pe locul 10, deoarece ala de pe 2 are meci usor cu cel de pe locul 5, care are o echipa slabuta. Singurul lucru mai aiurea ar fi ca ala de pe 10 sta prost cu TS, dar are niste titulari excelenti. Iti doresc multa bafta si sa promovezi in D.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
mosmartin

Post by mosmartin »

Felicitari pentru promovare bunicutzu.
Ma asteptam sa castigi meciul asta.
Cred ca sezonul urmator vom ramane fara reprezentant in A. Nasol!

Bafta la toti pentru sezonul 19.
Daimon

Post by Daimon »

eh, ce m-a amuzat a fost ca anul trecut romanul mi-a trimis mesaj sa ma roage sa il bat pe ala, mie mi se parea normal sa-l bat, mai ales ca in ziua aia nu aveam alte meciuri.

oricum foarte stransa lupta in liga mea, sunt 4 echipe care se bat si in ultima etapa la promovare.

bafta pe maine unicool

mosmartin, cam in 6-8 luni sper sa ajung in A :P
mosmartin

Post by mosmartin »

Bafta Daimon, sper sa ajungi in A. :D
Ne vedem acolo peste 2 ani daca mai jucam toti. :lol: :lol:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

unicool wrote:ce spui tu omule.tu ai vazut ce trupa are ala de pe 10?ala bate 100% liderul in ultima etapa daca baga titularii.a scos 130 pe linii la 40% agresivitate.titularii nu scot sub 68 niciunul.abia astept deznodamantul desi imi pare rau ca nu o sa il vad.dar imi dai tu un mesaj si imi spui.
Pai nu m-am uitat ce jucatori are ala de pe 10, am dat doar cu presupusul. :cry:
Sper sa nu fac asa si in meciuri (stii tu la ce ma refer). LOL :lol:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
alex00
Team Manager

Post by alex00 »

Pentru mine, azi a fost ziua hotaratoare daca castig sau nu liga, se pare ca nu, mi-am cam subestimat adversarul si am luat bataie, asta este, din greseli se invata. Oricum promovez, dar de pe locul 2. salutare
Manager->arryko ; Club->Swing Team ;
Image
Cele mai tari filmulete
Image
Website Design
Viola

Post by Viola »

Victorie 5-2 :D in rest no comment :D
Revenit cu Vulturii Lugoj
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”