tactica

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

ionelm2
Coach

tactica

Post by ionelm2 »

am meci in cupa cu unu de pe locul 1 in D (eu sunt in E)
observ ca el joaca de obicei 5-4-1 zid defensiv. am ceva sanse daca joc 5-3-2 mingi lungi?
id: valimaco
echipa: stefancelmare (6 in E.47)
ionelm2
Coach

Post by ionelm2 »

nu ma ajuta nimeni? :(
Daimon
Member of the Soccer Project Association

Post by Daimon »

eu as juca 4-3-3 mingi lungi sau chiar 3-4-3 depinde de jucatorii de care dispui
mosmartin

Post by mosmartin »

Poate nu sunt cel mai in masura sa dau sfaturi dar m-am uitat putin pe echipa ta si ai doua solutii la dispozitie 4-3-3 sau 5-3-2.

Daca joci 5-3-2 castigi la SW in fata si la RF si la LF si pierzi la al doilea CF.
Insa mai ai avantajul ca la 5-3-2 ai jucatorii mai neagresivi.

Acum nu merge siteul ca sa ma uit la restul jucatorilor, dar daca poti pune agresivitatea mare la jocul respectiv(adica daca cea mai mare agresivitate a jucatorilor din lot este de sub 40% sa zicem) ar fi indicat 5-3-2.

Daca pe celelalte pozitii ai jucatori mai ai agresivi si nu poti seta o agresivitate asa mare ar fi mai indicat 4-3-3.

Ar trebui sa joci mingi lungi la amandoua sistemele si stil peste 80%.

Parerea mea. :lol:
rood
Team President

Post by rood »

4-3-3 mingi lungi, agresivitate cat mai mare, stil 75 sau 80.
Ai un SW bun?
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
warchilde

Post by warchilde »

ahm...il puneti sa joace mingi lungi in fatza unui zid defensiv? de ce???? :?: :!: :roll:
mosmartin

Post by mosmartin »

warchilde wrote:ahm...il puneti sa joace mingi lungi in fatza unui zid defensiv? de ce???? :?: :!: :roll:
Pentru ca mijlocasii lui nu sunt prea rapizi sa joace loveste si goneste, pentru ca fundasii au (3 din 4) pase peste 90, si nu in ultimul rand pentru ca personal mi se pare ca 4-3-3 da maxim pe linii cu mingi lungi iar 3-4-3 cu loveste si goneste.

La 4-3-3 am probat pe echipa mea si scot mai bine cu mingi lungi.

Eu cred ca nu conteaza ce sistem opune adversarul aici ca sa joci tu altceva, la fel de bine cum tu scoti aceleasi note in meci indiferent ca joci contra unui adversar slab sau unul bun, important e ca tu sa ai maximul posibil pe linii.

Ma rog asta e parerea mea, si are sanse mari sa fie gresita avand in vedere ca joc de o luna si putin.
warchilde

Post by warchilde »

corect..cel mai imp e sa ai tu max posibil pe linii....dar daca scoti max folosind si o tactica prin care sa il contracarezi pe adversar...e chiar mai bine...dovada meciul meu cu locul 2 actual..locul 1 atunci :wink:
mosmartin

Post by mosmartin »

Pai daca nu ma insel eu in meciul tau cu locul 2 ati jucat amandoi 5-4-1.
Intr-adevar tu ai jucat zid defensiv si el mingi lungi dar nu de aici a pierdut.
Jucatorii lui din defensiva aveau pasele sub 70% si nici la ordin individual nu aveau nimic. Ar fi trebuit sa joace si el tot zid defensiv.
A pierdut pentru ca a fost sub tine pe linii datorita multor factori si probabil ca randomul nu a fost cu el.

PS: Warchilde frumos SW ti-ai luat, si ieftin pe deasupra. :lol: :lol:
rood
Team President

Post by rood »

Peste tot la tactici este dat ca mingi lungi e cel mai eficient contra zid defensiv. Eu am invatat asta de la manageri mai vechi de prin B si C. Ultima lectie de tactici am luat-o de la kenny si suna cam in acelasi mod:
mingi lungi este peste zid defensiv (mai depinde si cu cat este adversarul peste tine...la diferente mari nu mai conteaza)

Bravo pt SW tata! Super pret si valoare.

Mai bine il luam eu! :lol: :lol: :lol:
Glumesc...eu nu tin indivizi din astia in echipa :lol:
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
warchilde

Post by warchilde »

rood..posibil sa ai dreptate...desi nu mi se pare logic...daca joci cu mingi lungi pe o aparare supra aglomerata...esti prada usoara in fotbalul de azi.

ms ms....SW a fost chiar a piece of business :D sunt mandru cu el :wink:
ionelm2
Coach

Post by ionelm2 »

ms mult pt sfaturi. cred ca o sa joc pana la urma 5-3-2 pt ca nu dispun decat de un mijlocas central valid si am un SW de 88%.
sper sa fac un meci bun.
ionelm2
Coach

Post by ionelm2 »

mai am inca o nelamurire: eu joc mai tot timpul cu stil 100%. ar trebui sa joc si cu mai putin? as avea vreun avantaj?
Daimon

Post by Daimon »

eu joc mingi lungi si impotriva 3-4-3 kick and rush

la 4-3-3 scot cam la fel si cu mingi lungi si cu kick and rush. 3-4-3 n-am prea apucat sa experimentez, si cand am jucat nu mi-a iesit bine. oricum nici nu am un CM foarte bun
mosmartin

Post by mosmartin »

ionelm2 wrote:mai am inca o nelamurire: eu joc mai tot timpul cu stil 100%. ar trebui sa joc si cu mai putin? as avea vreun avantaj?
Un stil cat mai mare inseamna un joc mai ofensiv.
La 5-4-1 zid defensiv de exemplu e bine sa ai stilul mai mic.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”