Buna dimineata la toata lumea!
Eu nu prea am postat la topicul asta deoarece nu isi avea rostul, avand in vedere ca este al doilea sezon in H.
Sper ca acest mesaj sa nu fie considerat off topic!
So…
Dupa 30 de etape asta e linia mea de clasament.
90 30 30 0 0 183 - 17 +166
Cel mai bun atac si cea mai buna aparare
Mentionez ca am folosit echipa 1 numai de 3 ori. Restul este “opera” echipei 2+3. Cea mai chinuita victorie a foat 3-0, cea mai cumplita a fost 10-1 ambele obtinute cu o combinata intre echipele 2 si 3.
Echipa 1 a jucat numai in cupe (cu folos as zice eu).
Recunosc sincer in fata voastra si in fata mea

(hehe) ca asta a fost motivul principal pentru care am stat un sezon in plus in H. Cupa asta
MARE am vrut sa fie in dulap la mine si am dorit sa matur pe jos cu seria asta in care sant doar cehi impertinenti si slovaci care nu-si stiu lungul nasului. Ulterior au aparut si doi romani cu care nu am avut nici un contact deoarece nu au raspuns la mesaje.
Multumesc celor care m-au ajutat cu:
-jucatori (nu dau nume…dar la timpul respectiv a fost un balon de oxygen pt mine) Stii tu bine cine esti….probabil din cauza ta inca mai joc SP!!!! Multam!
-sfaturi…aici intra tot forumul. Mai buni , mai rai, mai experimentati sau nu…nu conteaza. Ideea este ca exista decentza, ceea ce reprezinta un maxim pt un forum de orice fel ar fi.
-ponturi si subtilitati ale jocului, invitatii la cupe si ajutor moral (unicool, cercel_jr, bunicutzul, Daimon, Oprescu, Spawn_9, warchilde, Mariu$, vyruskill, Kosmin, kennyanu si alti vasnici cetatzeni care pierd timpul pe forum…ceea ce cu gratie fac si eu! hehe)

Sper ca nu am uitat pe nimeni!
Imi cer scuze fata de cei care am postat mai acid un pic, dar cum zicea un forumist “hotarat” : cand sant provocat “ma cam strange casca“!. No hard feelings…chestia e uitata! Sa ai bafta vyktor!
PS1. Sper ca nu am prea multe greseli de ortografie.
PS2. Din G nu plec pana nu castig seria si implicit cupa. Sper sa nu dureze prea mult.
Bafta la cei care mai joaca in cupa SP si concediu placut celor care au asa ceva! Eu am 4 zile libere timp in care am decis sa ma duc sa vad si eu Marele Canion.