Numar prea mare de jucatori?
Moderator: Romanian Moderators
Numar prea mare de jucatori?
Lotul echipei mele cuprinde 39 de jucatori,de cand am depasit 34 de jucatori nu mai pot primi jucatori de la tineret...imi spune''jucatorul....nu a fost suficient de bun....''am schimbat si coordonatorul de tineret si tot degeaba.
E posibil ca depsind numarul de 34 de jucatori sa nu mai pot primi jucatori de la centru de tineret?
E posibil ca depsind numarul de 34 de jucatori sa nu mai pot primi jucatori de la centru de tineret?
....poate Laura Andresan sa faca armata???
Poate imi raspunde altcineva..ca esti departe de a intelege intrebarea meaViola wrote:nu poti primi alti jucatori in afara de cei care iti vin de la tineret
Last edited by Mr.Juve on Wed Aug 01, 2007 11:21 am, edited 1 time in total.
....poate Laura Andresan sa faca armata???
Re: Numar prea mare de jucatori?
Nu e posibil. Jucatorii de la tineret, iti vin(daca sunt buni) indiferent ca ai 30 de jucatori sau 40 in lot. Vad ca ti-au mai raspuns deja doua persoane.Mr.Juve wrote: E posibil ca depsind numarul de 34 de jucatori sa nu mai pot primi jucatori de la centru de tineret?

-
- Member of the Soccer Project Association
Singura metoda de a mai veni jucatori la echipa e de la tineret altfel nu se poate numai daca in prealabil vinzi sa ajungi sub 34 de jucatori .Mr.Juve wrote:Poate imi raspunde altcineva..ca esti departe de a intelege intrebarea meaViola wrote:nu poti primi alti jucatori in afara de cei care iti vin de la tineret
Poate ai pus tu gresit intrebarea

Revenit cu Vulturii Lugoj
-
- Member of the Soccer Project Association
Mai citeste odata ce ai spus. Ai sa vezi ca a fost o greseala de exprimare.Mr.Juve wrote:De transferat stiu ca nu mai pot transfera...la mine e problema jucatorilor care nu provin de la tineret....
"la mine e problema jucatorilor care nu provin de la tineret".

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!