Unii chiar sunt prosti...

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

mosmartin
Member of the Soccer Project Association

Post by mosmartin »

Bizone asa procedez si eu la moral, aia sunt mai nevazuti ca sunt mai in spate pe liste. :lol: :lol:

Stai linistit cu transferurile ca nu ai de ce sa fii banat. Eu de regula nu prea am romani ca prefer sa profit de straini la transferuri(si cumparat si vandut). :lol: :lol:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

well ... la strategia mea de luat la free nu am treaba. still ... e naspa sa stai cu frica-n coaste. uita-te la mvp ... nu mai stie ce sa creada ... si il inteleg.
Daimon

Post by Daimon »

hai mah, ca dam in paranoia :P

asta cu moralul e o tactica prea bine stiuta. deobicei aia sunt si mai scumpi, chiar daca sunt mai in spate, zic de cei care sunt pe prima pagina. pe la paginile 2-3 faci afaceri meseriashe, daca iti trebuie jucatori de nivelul ala.

pe mine ma enerveaza aia care nu raspund la pm. sa-mi zica naibii ca nu vor sa-mi dea jucatorul sau ca vor 100M pe el, dar sa zica ceva. asta e o chestie de bun simt dupa mine.
bizone

Post by bizone »

daimon, nu ma refeream la jucatorii de pe prima pagina. Ci la aia de pe pagina 2, 3, jucatori cu moral de la 16-35 sau ceva de genul. Am ratat recent pe o prostia de a mea un CF super meserias de 21 de ani, avea moral 16, calitate 77 sau 78, m-am inteles cu managerul acelei echipe ca-i dau 4,7 mil si mi-a spus ca are mai multe oferte (scrise de la niste manageri, de 5 mil) si sa ma grabesc, ca la primul care-i da 5 mil da accept. Eu am mai aspteptat un pic ca fraierul, nu stiu de ce...iar jucatorul a zburat. Imediat calitatea i-a crescut la 84 si scotea 68 pe meci si agresivitate/experienta mica. Acum m-am ales cu unul mai slab, tot asa gasit pe pagina 2-3, calitate 82 si scoate conform spmt 66,4 , am dat 4,3 mil la un dinamovist :evil: , dar are doar 4% experienta deci mai poate creste muuuult.

ps. si pe mine ma enerveaza managerii care nu raspund, mai ales aia din Belgia, Olanda sau eu stiu unde, care stiu engleza. Si cand vad ca nu raspund iar mesajul este la cosul de gunoi mor de ciuda.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
mosmartin

Post by mosmartin »

Mda nu imi mai amintiti de jucatori ratati ca eu am pierdut 7M in doua zile ca nu am avut loc sa cumpar.
Mama lor de boschetari ca ii vand pe toti incompetentii acum si am sa pastrez si niste bani ca sa recuperez. :D :twisted:
dardar_3

Post by dardar_3 »

Eu am incheiat transferurile... eu nu cred ca as da mai mult de 1,5 mil pe un jucator(decat daca ar fi de 95calitate globala si ar scoate 75 in meci)... :D

Imi pare rau de unicool si rood... :( Insa eu cred ca invidia e mare la cehi... pardon.. vroiam sa spun la alti manageri... :lol:

Am pierdut si eu multi jucatori pentru ca nu au raspuns oamenii la PM... asta e.. la un jucator i-am tradus omului in spaniola cu translate.google.com :lol: si am facut transferul.... :D

De obicei nu imi place sa bidez pe 6-7 jucatori ca risc sa am 10-11 pe acelasi post... cum avea un tip 15 portari... :lol: am ras cu lacrimi cand am vazut...

Bizone... stai linistit ca nu ne baneaza.... in cazul urmator eu zic sa facem un meeting pe tot forumul... ca se pare ca se simt amenintati cehii pe forum... pardon ... alti manageri vroiam sa zic... :D
Diavolo
Scorpyo
Team Manager

Post by Scorpyo »

uitati-va va rog si la Scorpyo la LF-ul scos la vanzare credeti k oferta e prea realistica...trebuie sa dau un mesaj la serifi??? Ce parere aveti
Nothing important!!!!!!!!!!
Faur
Team President

Post by Faur »

Scorpyo wrote:uitati-va va rog si la Scorpyo la LF-ul scos la vanzare credeti k oferta e prea realistica...trebuie sa dau un mesaj la serifi??? Ce parere aveti
Oare de ce nu ma mir ca e roman ? :roll:

Totusi,jucatorul e unul foarte bun pt varsta lui (zic eu) dar poate a fii cam exagerata suma de transfer.
Image ps:Image ImageImage
napoleonard

Post by napoleonard »

bizone wrote:Ci la aia de pe pagina 2, 3, jucatori cu moral de la 16-35 sau ceva de genul.
da si la astia poti sa devii suspect ptr o suma prea mica indif ca e moral mic. de exemplu daca de 3-4 ori il bagi pe jucator pe lista si il scoti si iara bagi...ii scade moralul, si se duce pe pagina 3-4
Image
bizone

Post by bizone »

am primit o oferta ptr un CF (calitate 82) de 28 de ani ce peste cateva zile face 29 de ani, 1.5 milioane. Cam atat speram sa i-au si eu, in jur de 1.5 - 1.8 mil. O fi prea mult? Deja mi-e teama cu ban-urile astea din ultimele zile. Tipul care mi-a facut oferta e din Afganistan, dar e interesant numele de manager, Dutch.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Faur
Team President

Post by Faur »

bizone wrote:am primit o oferta ptr un CF (calitate 82) de 28 de ani ce peste cateva zile face 29 de ani, 1.5 milioane. Cam atat speram sa i-au si eu, in jur de 1.5 - 1.8 mil. O fi prea mult? Deja mi-e teama cu ban-urile astea din ultimele zile. Tipul care mi-a facut oferta e din Afganistan, dar e interesant numele de manager, Dutch.
Eu zic ca nu e chiar asa exagerat de mult in cat sa fii banat.Dar ma rog ,e parerea mea.
Image ps:Image ImageImage
bizone

Post by bizone »

bizone wrote:am primit o oferta ptr un CF (calitate 82) de 28 de ani ce peste cateva zile face 29 de ani, 1.5 milioane. Cam atat speram sa i-au si eu, in jur de 1.5 - 1.8 mil. O fi prea mult? Deja mi-e teama cu ban-urile astea din ultimele zile. Tipul care mi-a facut oferta e din Afganistan, dar e interesant numele de manager, Dutch.
jucatorul a ajuns la 2 mil, in urma licitatiilor, acelasi manager dandu-mi oferta.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Daimon

Post by Daimon »

adica a licitat cineva si dupa aia a marit si el ? sau a marit pur si simplu? oricum nu prea ai de ce sa-ti faci griji dupa parerea mea.
bizone

Post by bizone »

a licitat careva pana la 1,6 mil parca si apoi a venit asta direct cu 2 mil. :roll: Eu ma bucur, nu ma asteptam sa iau asa mult :D dar sper sa n-am probleme :roll:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Daimon

Post by Daimon »

CF 32 de ani 86% am primit deja 1M si de-abia de maine il pot vinde. acum 5 sezoane amdat 1.6 pe el si avea 84% poate imi scot banii :))
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”