Divizia A

Aici se poate invita si organiza meciuri si cupe

Moderator: Romanian Moderators

mosmartin
Member of the Soccer Project Association

Post by mosmartin »

Ce vrei sa spui ca nasu' nu face si lucruri bune? :lol:

A fost mai mult o gluma, dar oricum era o lauda. Chiar imi place cum organizezi. :D
Kosmin

Post by Kosmin »

mosmartin wrote:Ce vrei sa spui ca nasu' nu face si lucruri bune? :lol:

A fost mai mult o gluma, dar oricum era o lauda. Chiar imi place cum organizezi. :D
mi-am dat seama ca a fost o gluma , chiar daca era o critica nu ma suparam , fiecare ii cu bune si rele , important ca alea bune sa fie mai multe decat rele :D :D :D :D :D ms pt lauda :D :D
bizone

Post by bizone »

kosmin, sper ca ai vazut ca am vorbit la timpul trecut, am scris ''au fost contestate''!!! Si nu de mine, ci de altcineva :wink: (se stiu el care, cel care termina mereu pe locul 2 :lol: ) Oricum, toata ideea mea era o gluma si tu ai luat-o in serios, nu trebuia sa scrii atatea randuri asa tarziu in noapte :P E foarte bine cum decurge campionatul acum, felicitari.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
kerosene
Team Manager

Post by kerosene »

SI eu ce fac acum,ii mai trimit invitatie pt prima etapa din retur lui unicool(TmBase) sau nu?
Kosmin

Post by Kosmin »

bizone wrote:kosmin, sper ca ai vazut ca am vorbit la timpul trecut, am scris ''au fost contestate''!!! Si nu de mine, ci de altcineva :wink: (se stiu el care, cel care termina mereu pe locul 2 :lol: ) Oricum, toata ideea mea era o gluma si tu ai luat-o in serios, nu trebuia sa scrii atatea randuri asa tarziu in noapte :P E foarte bine cum decurge campionatul acum, felicitari.
daca nu aveam somn , trebuia sa gasesc ceva de facut :twisted: :twisted:
unicool

Post by unicool »

kerosene wrote:SI eu ce fac acum,ii mai trimit invitatie pt prima etapa din retur lui unicool(TmBase) sau nu?
nu...pentru ca desi am dat mail peste mail la sjarel se pare ca nu au de gand sa imi ridice banul.....dar nici sa imi dea vreo explicatie pentru acel ban.am preluat deja echipa lui ka$mir si voi continua ceea ce a inceput el.daca kosmin si restul managerilor sunt de acord sa inlocuiasca TmBase cu aceasta noua e ok....daca nu asta este ....continuati fara mine.bafta!
Kosmin

Post by Kosmin »

unicool wrote:
kerosene wrote:SI eu ce fac acum,ii mai trimit invitatie pt prima etapa din retur lui unicool(TmBase) sau nu?
nu...pentru ca desi am dat mail peste mail la sjarel se pare ca nu au de gand sa imi ridice banul.....dar nici sa imi dea vreo explicatie pentru acel ban.am preluat deja echipa lui ka$mir si voi continua ceea ce a inceput el.daca kosmin si restul managerilor sunt de acord sa inlocuiasca TmBase cu aceasta noua e ok....daca nu asta este ....continuati fara mine.bafta!
deci cine e de acord ca noua echipa a lui unicool sa o inlocuiasca pe TmBase , stiu ca ma spus ca nu o voi inlocui echipele , dar am zis sa am si aprerea voastra. Si in caz ca managerii nu vor fi de acord cu inlocuirea echipelor , te vei inscrie in editia viitoare?
unicool

Post by unicool »

te vei inscrie in editia viitoare?
probabil ca da. 8)
napoleonard

Post by napoleonard »

unicool wrote:
te vei inscrie in editia viitoare?
probabil ca da. 8)
editia viitoare si liga a III-a, sper :twisted: :twisted: :twisted:
Image
sircos
Team President

Post by sircos »

drept sa spun, nu cred ca este corect sa continue cu noua echipa. il asteptam in seria a 3-a in urmatoarea editie, apoi peste inca 2 editii din nou in prima serie.
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
napoleonard

Post by napoleonard »

sircos wrote:drept sa spun, nu cred ca este corect sa continue cu noua echipa. il asteptam in seria a 3-a in urmatoarea editie, apoi peste inca 2 editii din nou in prima serie.
cred ca totusi peste 3 editii, ca peste 2 va promova cercel dupa ce o sa-l trimit editia care vine inapoi in seria II...daca ma ajutati :lol: :twisted: :D
Image
unicool

Post by unicool »

sircos wrote:drept sa spun, nu cred ca este corect sa continue cu noua echipa. il asteptam in seria a 3-a in urmatoarea editie, apoi peste inca 2 editii din nou in prima serie.
ok.e de ajuns o parere doua.poate voi incepe din editia viitoare...sa vedem ce va fi pana atunci.nu voi participa editia asta la campionat.bafta! :wink:
Kosmin

Post by Kosmin »

nu va mai faceti iluzii pt liga 3 , ca probabil nu va mai fi , doar vor fi ami multe echipe in liga 2 , nu ca nu as vrea eu liga 3 , dar nu se poate ca sunt prea putine echipe inscrse , in momentu de fata sunt 12 echipe de liga 2 care vor fi si in editia viitoare si cu cele 14 inscrise pana acum , 26 de echipe , si cu acest nr nu pot sa fac si liga 3
sircos
Team President

Post by sircos »

poate ca in loc de 2 serii de divizia B, ar merge una de div. B si una de div. C. n-ar fi mai spectaculos ?
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
Kosmin

Post by Kosmin »

sircos wrote:poate ca in loc de 2 serii de divizia B, ar merge una de div. B si una de div. C. n-ar fi mai spectaculos ?
buna idee , o sa ma gandesc la ea , asta ar insemna ca primele 5 locuri din cele 2 serii de B , sa ramana in B , iar restu si impreuna cu noii inscrisi sa fie in div C.Voi ce ziceti ideea lui sircos e buna sau nu ? si mia mi se pare mai spectaculoasa , eu sunt pt ea :D :D
Post Reply

Return to “Amicale/Cupe Amicale (ro)”