Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

kennyanu
Member of the Soccer Project Association

Post by kennyanu »

mie mi s pare k ai liga usoara....ai prins 3cu echipe foarte bune, acu 4sezoane in declin....sper sa promovezi..succes ;)
Revenit :)
oprescu
Team Manager

Post by oprescu »

mosmartin wrote:
bunicutzu wrote:e la fel ca in meciul de ceva sezoane in urma ... fc stumperd cu unul ... atunci asta o luat bataie desi a avut vreo 30 de puncte in plus. se intampla ... random. si la 1 punct chiar nu e de mirare
Mi-ar placea si mie sa bat pe unul cand sunt cu 30 de puncte sub el, daca ar fi si in finala de cupa amicala si pe multi bani ar fi situatia ideala. :lol: :lol:

Imi inchipui ce crize ar face respectivul. :lol: :lol:
....Ca tot vorbiti de random-uri "celebre"...ia priviti meciul din A dintre Skunks si KV JOY de astazi vineri 17.08.2007.

Ca am fost scos din Cupa desteaptate romane de un random...e una (inca trec greu de acest lucru ) :lol: ....insa in liga daca ai asemenea ciudatenii iti vine sa te urci pe pereti frate !!!!!
Fiat Lux !
mosmartin

Post by mosmartin »

Dap l-am vazut si eu.
Cred ca a muscat din monitor asiskunk cand a vazut rezultatul. :lol: :lol:
jully
Team President

Post by jully »

din pacate si la mine s-a bagat randomul in meciul de joi :evil: si am pierdut 1-0 cu punctaj egal pe linii.
asta e, puteam fi mai sus acum , asa cu o victorie vineri am urcat pe 5 la 3 puncte de lider :?
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
dragosh***
Team President

Post by dragosh*** »

5 victorii consecutive, azi victorie cu 3 la 1 cu fostul loc 5, anyway sper sa-mi recapat ts mai repede..am 66.
Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit...
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
Viola

Post by Viola »

Victorie cu 3-2 si sunt pe locul doi din cauza golaverajului :evil:
Revenit cu Vulturii Lugoj
mosmartin

Post by mosmartin »

Victorie cu 6-1 si inca sunt pe locul 2 din cauza golaverajului. Cred ca am sa fortez un meci cu titularii ca incepe sa nu-mi mai placa pe locul 2.

O parte proasta e ca am platit astazi salarii 230mii. :(
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Eu am luat bataie in deplasare 3-2, nu am nimic de comentat, a fost peste mine. Am cazut de pe 7 pe 8. :D
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bunicutzu

Post by bunicutzu »

na lasa mosmartine, noi sa fim sanatosi. vezi cu bonusurile de victorie, de obicei ele cresc potul.
peste mine a dat putin ghinion. sambata seara intr-un amical mi s-a accidentat portarul titular. pe 10 zile :? mai aveam al 3-lea portar dinainte accidentat (inca mai e). duminica mi s-a accidentat prima rezerva de CM, CM-ul titular il aveam suspendat. asa ca am reusit doar un egal :( cu o victorie as fi urcat pe 2, asa s-au facut vreo 3 puncte de locul 1. mergem mai departe desi e tare greu ...
mosmartin

Post by mosmartin »

Ohoo pai daca si jucau sa le dau si bonusul de victorie saream de 450mii salarii. :lol: :lol:
Partea buna e ca pierd inca 2-3 zile cate 200mii dar sunt toti pe lista de transferuri si numai pe unul imi iau 4M, deci pana la urma tot ies in castig substantial de aici. :lol: :lol: :lol:
alex_raul07
Team President

Post by alex_raul07 »

victorie in deplasare 2-3 ;) mai urc doua locuri in clasament :D :D :D
manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
unicool

Post by unicool »

uimitor cum e de greu si aiurea in C.toti jucatorii scot note peste adversar dar totalul e sub el.aiurea.infrangere si raman pe 13.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
jully
Team President

Post by jully »

victorie la limita cu 1-0 si incepem sa indreptam ce s-a gresit.
deocamdata am urcat pe 4 la trei puncte de lider.
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

unicool wrote:uimitor cum e de greu si aiurea in C.toti jucatorii scot note peste adversar dar totalul e sub el.aiurea.infrangere si raman pe 13.
:) asta e.. eu deocamdata am un start ratat.. abia 4 puncte.. si asta din cauza TS-ului.. sa speram ac imi voi reveni:)
Daimon

Post by Daimon »

mosmartine, ce super jucatori ai ? :lol: eu ma plangeam ca dau salarii cam de 190k la victorie, cred ca imi revizuiesc atitudinea.

astazi egal acasa, egalitate perfecta. m-a pacalit. credeam ca joaca 3-4-3 si a jucat 4-4-3 mingi lungi. daca stiam jucam 4-3-3 loveste si goneste si cred ca il bateam + agresivitatea lui mai mare. asta e. macar am RF titular ne suspendat pt meciul de maine :))
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”