contract/transfer
Moderator: Romanian Moderators
contract/transfer
ce se intampla dupa 2 zile , daca scot la transfer un jucator al carui contract expira peste 2 zile din momentul in care l-am scos la vanzare.
si daca mi se face vreo oferta , nu pot sa-l transfer decat dupa 4 zile de la data de cand l-am scos pe lista de transfer.
altfel , daca scot la transfer un jucator al carui contract expira peste 2 zile , nu pot renegocia cu el decat daca il scot de pe lista de transfer.
dar daca s-a licitat pe el nu mai pot sa-l scot .si atunci?
PS: astept doar raspunsuri concrete .
altfel , daca scot la transfer un jucator al carui contract expira peste 2 zile , nu pot renegocia cu el decat daca il scot de pe lista de transfer.
dar daca s-a licitat pe el nu mai pot sa-l scot .si atunci?
PS: astept doar raspunsuri concrete .
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: contract/transfer
peste doua zile jucatorul pleaca de la tine...... nu o sa-l mai ai. nu o sa mai fie pe lista ta de tranferuri. nu o sa mai ai nici un beneficiu de pe urma lui.. nu mai are nici o legatura cu tine. daca cineva liciteaza pe el tu tot nu o sa iei nici un ban. nu stiu unde o sa mearga banii aia dar sigur nu la tinemariusluc wrote:ce se intampla dupa 2 zile , daca scot la transfer un jucator al carui contract expira peste 2 zile din momentul in care l-am scos la vanzare.

-
Re: contract/transfer
Da corect. Nu mai stiu cine a patit la fel. A pierdut un jucator asa.Black_eagle wrote:peste doua zile jucatorul pleaca de la tine...... nu o sa-l mai ai. nu o sa mai fie pe lista ta de tranferuri. nu o sa mai ai nici un beneficiu de pe urma lui.. nu mai are nici o legatura cu tine. daca cineva liciteaza pe el tu tot nu o sa iei nici un ban. nu stiu unde o sa mearga banii aia dar sigur nu la tinemariusluc wrote:ce se intampla dupa 2 zile , daca scot la transfer un jucator al carui contract expira peste 2 zile din momentul in care l-am scos la vanzare.
Jucatorul trece ca fiind jucator gratis iar tu ramai cu buza umflata.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
nope, jucatorul dispare atunci cand i se termina contractul. la mine asa a fost. iar cel care a licitat ... transferul nu se face deci nu da banii deci e totul ok. doar ca tu ramai si fara jucator si fara bani. nasoala situatie. trebuia sa te uiti inainte de a face transferul.
si parca stiu ca un jucator poate fi vandut instant dupa 2 zile, nu dupa 4. sau s-a schimbat regulamentul?
si parca stiu ca un jucator poate fi vandut instant dupa 2 zile, nu dupa 4. sau s-a schimbat regulamentul?
-
Pai exact asta e. 2 zile in care nu ai voie sa-l vinzi dar si 2 zile ramase de contract. Jucatorul va pleca de la echipa in timpul simularii de la 04:00 si deci nu mai poate managerul sa-l vanda. Pierde si jucator si deci pierde si banii din ofertele pe care le are.
Manager: cyp
-
jucatorul nu dispare decat daca nimeni nu face oferta pe el.daca este o oferta pe el trece ca jucator liber de contract pe TL asa cum a spus cercel si se poate licita pe el.bunicutzu wrote:nope, jucatorul dispare atunci cand i se termina contractul. la mine asa a fost. iar cel care a licitat ... transferul nu se face deci nu da banii deci e totul ok. doar ca tu ramai si fara jucator si fara bani. nasoala situatie. trebuia sa te uiti inainte de a face transferul.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"