Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

credeam ca joaca 3-4-3 si a jucat 4-4-3 mingi lungi
fa memoriu la federatie si castigi la masa verde ca a jucat cu 12 jucatori. :lol: :lol: :lol:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
bunicutzu

Post by bunicutzu »

dau eu bine peste 300 asa ca tu la 190 dai super bine :) stai linistit.
mosmartin

Post by mosmartin »

Nu prea am super jucatori asta e problema. Aia care sunt buni au salarii decente. In schimb pe astia i-am luat pentru profit si am cam strans multi momentan in echipa. Am dat unul azi pe 4.1M si sper sa mai vand doi azi, mai ales ca au deja propuneri la preturi acceptabile.

Salarille sunt de 250mii dintre care 140 sunt doar la 7 jucatori, si daca ii jucam aveau bonusul de victorie inca 210mii. :lol: :lol:
Oricum sa ai 2-3 jucatori in echipa cu salarii mari iti poti permite cam tot timpul, iesi mult mai ieftin decat sa dai 10-15M pe unul, asta daca ii gasesti free ce ai tu nevoie.

Unicool: cred ca al 12-lea era arbitrul. :lol: :lol:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Spawn_9 wrote:
unicool wrote:uimitor cum e de greu si aiurea in C.toti jucatorii scot note peste adversar dar totalul e sub el.aiurea.infrangere si raman pe 13.
:) asta e.. eu deocamdata am un start ratat.. abia 4 puncte.. si asta din cauza TS-ului.. sa speram ac imi voi reveni:)
E greu tare in C mai ales cand vezi echipe ca steaua botosani care e pe loc bun in C si are echipa de divizia E. :shock:
E nevoie si de noroc mult ca sa ajungi ca el. :roll:

EDIT: Unicool vad ca vechea echipa lucreaza, nu sta degeaba. Etapa asta a obtinut o victorie in fata ultimului loc. :lol:
Last edited by cercel_jr on Mon Aug 20, 2007 12:53 pm, edited 1 time in total.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bunicutzu

Post by bunicutzu »

sa te mentii nu e asa de greu, pentru ca mai in fiecare sezon sunt unele echipe care se lasa de SP sau reintineresc lotul samd. mai greu e mai sus.
eu cred ca as putea si promova in B cu putin noroc, daca nu mi s-ar accidenta titularii (cum e acum cu portarul :( ) dar asta zic acum ca sunt pe locul 3, la sfarsitul turului ... sa vad atunci.
la mine in liga cam orice echipa poate scoate peste 130 ... destule care chiar peste 135. asa ca nu va fi usor. trebuie insa sa si vrea sa promoveze, iar eu daca pot nu voi ezita.
unicool

Post by unicool »

cercel_jr wrote:
Spawn_9 wrote:
unicool wrote:uimitor cum e de greu si aiurea in C.toti jucatorii scot note peste adversar dar totalul e sub el.aiurea.infrangere si raman pe 13.
:) asta e.. eu deocamdata am un start ratat.. abia 4 puncte.. si asta din cauza TS-ului.. sa speram ac imi voi reveni:)
E greu tare in C mai ales cand vezi echipe ca steaua botosani care e pe loc bun in C si are echipa de divizia E. :shock:
E nevoie si de noroc mult ca sa ajungi ca el. :roll:
adevarat graiesti.slaba echipa are pentru C.poate promovez odata cu el si o sa am un adversar slab in B.trage tare bunicule.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
bunicutzu

Post by bunicutzu »

io trag tare, da' ce sa-i faci ca jucatorii astia se accidenteaza cand mi-i lumea mai draga ... portarul titular, plang dupa el de sambata seara :( si faza mai nasoala este ca si portarul al 3-lea e accidentat. si pe chestia asta a trebuit sa joc in cupe amicale cu al 4-lea ... si asa am pierdut 2 la 11m ... :( mai am si meci joi cu locul 2. pana mea
kennyanu

Post by kennyanu »

o infrangere....bine venita...am batut p nespereira intr-o cupa amicala, in care l-am batut si p x-tenzo :P, si am castigat 2.4 mil....afacere....3pct pt 2.4mil....din pacare am pierdut locu 2...castigat de bizone..sper sa promovam aman2 :wink:
Revenit :)
Daimon

Post by Daimon »

voi vreti divizia C ? ambitiosi baieti. tre sa ma uit si eu cum arata seria aia in care o sa promovez si eu la un moment dat.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bunicutzu wrote:io trag tare, da' ce sa-i faci ca jucatorii astia se accidenteaza cand mi-i lumea mai draga ... portarul titular, plang dupa el de sambata seara :( si faza mai nasoala este ca si portarul al 3-lea e accidentat. si pe chestia asta a trebuit sa joc in cupe amicale cu al 4-lea ... si asa am pierdut 2 la 11m ... :( mai am si meci joi cu locul 2. pana mea
Daca vrei portar te pot eu ajuta.
Il vand pe Stefan Sulimani.
Nu mai stiu cat am dat pe el(cam 1,6M), dar l-am luat pt. ca aveam probleme in campionat cu portarii. Daca il vrei il pun la vanzare si imi zici cam cat ai putea sa dai pe el si miercuri e al tau. Are vo 78-79% si face 62-63 performanta daca are conditiile necesare.

bunicutzu

Post by bunicutzu »

ehe, multam fain de oferta. dar la mine e mai greu cu transferurile ... am 38 de jucatori acum, unul e la vanzare, maine mai iese unul, trebuie sa-mi vina si de la tineret in zilele astea ... nici o sansa sa pot cumpara ceva pana pe la mijlocul sezonului ... multam de oferta.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bunicutzu wrote:ehe, multam fain de oferta. dar la mine e mai greu cu transferurile ... am 38 de jucatori acum, unul e la vanzare, maine mai iese unul, trebuie sa-mi vina si de la tineret in zilele astea ... nici o sansa sa pot cumpara ceva pana pe la mijlocul sezonului ... multam de oferta.
ok, am inteles.
Si eu am fost ajutat asa si m-am gandit sa fac mai departe acelasi lucru.
Deci daca cineva are nevoie de un portar am eu pe Stefan Sulimani.
Propuneti o oferta si vorbim. Si nu numai la portar ma refer, mai am jucatori cu porecle ciudate(preturi) iar aceia sunt de vanzare. :roll:

bizone

Post by bizone »

kennyanu wrote:o infrangere....bine venita...am batut p nespereira intr-o cupa amicala, in care l-am batut si p x-tenzo :P, si am castigat 2.4 mil....afacere....3pct pt 2.4mil....din pacare am pierdut locu 2...castigat de bizone..sper sa promovam aman2 :wink:
am vazut ca n-ai jucat cu titularii, m-ai surprins, dar acum inteleg motivul. :D Ar fi ceva sa promovam amandoi, dar la mine nu-i obiectivul principal, chiar daca deocamdata sunt pe locul doi si am doar o infrangere, cu liderul, care in prima etapa m-a batut deoarece am avut TS mult mai mic ca al sau. Sunt angrenat in multe cupe amicale si incerc sa adun cat mai multi bani, o sa fac mai multe transferuri, vreau sa construiesc o echipa cu care din sezonul viitor sa am sanse mari sa promovez. Dar daca se poate si sezonul asta sa promovez nu ma voi da la o parte, asta-i clar. Oricum tu ai mai multe sanse ca mine, ai o echipa ceva mai buna ca a mea. Bafta si sper sa promovezi, numai sa nu fie o lupta directa intre noi doi :P :lol: (ex: sa ne batem amandoi ptr locul 2)
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
kennyanu

Post by kennyanu »

bizone wrote: sa ne batem amandoi ptr locul 2
m-am saturat d locu 2....d acu prefer doar primul loc ;)
Revenit :)
bizone

Post by bizone »

kennyanu wrote:
bizone wrote: sa ne batem amandoi ptr locul 2
m-am saturat d locu 2....d acu prefer doar primul loc ;)
scoti si tu din context ca ziaristii :lol:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”