Cupa SP.
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Eu eram unul dintre ei.
Renuntam la cupa pt. a avea inca o zi libera in timpul saptamanii si sa pot odihni titularii fara sa le scada moralul sau conditia.
Mai renuntam deorece eram sigur ca nu voi ajunge in semifinala si astfel nu voi lua nici un ban. Daca jucam in deplasare pierdeam cam 100k.
Singurul lucru pe care il castigam era aproximativ 50 de fani si 5 puncte la clasamentul managerilor.
Acum ca sunt si premii si se impart banii din incasari voi avea foarte putine pierderi financiare si voi putea profita din plin de fanii care vor veni la echipa.
Evident si atunci puteam juca cu echipa a 2-a ca si acum dar pierdeam 5% moral la titulari si nu imi permiteam. Acum cred ca imi permit si voi mai sta in cupa cat timp rezista echipa de rezerve.
Renuntam la cupa pt. a avea inca o zi libera in timpul saptamanii si sa pot odihni titularii fara sa le scada moralul sau conditia.
Mai renuntam deorece eram sigur ca nu voi ajunge in semifinala si astfel nu voi lua nici un ban. Daca jucam in deplasare pierdeam cam 100k.
Singurul lucru pe care il castigam era aproximativ 50 de fani si 5 puncte la clasamentul managerilor.
Acum ca sunt si premii si se impart banii din incasari voi avea foarte putine pierderi financiare si voi putea profita din plin de fanii care vor veni la echipa.
Evident si atunci puteam juca cu echipa a 2-a ca si acum dar pierdeam 5% moral la titulari si nu imi permiteam. Acum cred ca imi permit si voi mai sta in cupa cat timp rezista echipa de rezerve.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Black_eagle wrote:deci nu-mi vine sa cred. am eliminat pe unul din C din cupa......cand am vazut cu cine picasem mi-o venit sa mor si acuma l-am scos din cupa.....super super. urmatorul i unu din G. victima sigura....i clar... nu mai merge sa stau in H. tre sa promovez
daca vrei o punem de un amical sa te antrenezi cu unul de G

pentru duminica cred ca am ceva liber, spune-mi si-ti trimit invitatie.
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''

-
pai accept cum sa nu accept. trimite. duminica am un singur meci deci pot la orice ora dupa 10.jully wrote:Black_eagle wrote:deci nu-mi vine sa cred. am eliminat pe unul din C din cupa......cand am vazut cu cine picasem mi-o venit sa mor si acuma l-am scos din cupa.....super super. urmatorul i unu din G. victima sigura....i clar... nu mai merge sa stau in H. tre sa promovez
daca vrei o punem de un amical sa te antrenezi cu unul de G![]()
![]()
![]()
pentru duminica cred ca am ceva liber, spune-mi si-ti trimit invitatie.
Manager:Deportivo_TSK echipa Royal Syña Móntevidéo
si mai am o intrebare . cum se hotarasate cine joaca acasa si cine deplasare? urmotorul meci il am tot in deplasare

-
De ce nu joc in cupa SP?
Am luat echipa pe 13 august si vreau sa stiu, daca se poate, de ce nu am fost programat in cupa?Stiu ca se joaca miercurea.
Un prieten de-al meu a primit echipa dupa mine si a jucat.
Merci de timpul acordat.
Merci de timpul acordat.

-
Re: De ce nu joc in cupa SP?
Simularea noului sezon a fost pe data de 11 august si de asta nu ai fost inscris in cupa. Vei fi inscris automat sezonul viitor.osvaldino wrote:Am luat echipa pe 13 august si vreau sa stiu, daca se poate, de ce nu am fost programat in cupa?Stiu ca se joaca miercurea.
Merci de timpul acordat.
Prietenul tau nu avea cum sa joace in cupa SP daca si-a facut echipa dupa tine.
-
Da ai dreptate dar stiu de ce.osvaldino wrote:echipa se numeste inter millano si a fost inscris pe 20 august.

Cand se fac meciurile de cupa mai trebuie un anume nr. de echipe ca sa completeze nr de participanti.
Astfel unele echipe fara manager sunt programate sa joace in cupa SP chiar daca nu au un manager. Echipele alese se iau random.
Prietenul tau a nimerit una din echipele care au fost selectate si astfel a jucat in cupa. A fost doar un noroc.