[Tactici si analize de meciuri]

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
Viola
Member of the Soccer Project Association

Post by Viola »

Pai ti-ai cam obosit unii jucatori si i-ai odihnit pre mult pe altii, dar incearca un 3-4-3 loveste si goneste cu 100% si agresivitate cat mai mare 45-55
cu urmatorii jucatori:Stan-balan-moldovan-preoteasa-ion-moldovan-tamarjan-miclea-potillon-crivac-petcu
Revenit cu Vulturii Lugoj
Crouch
Coach

Post by Crouch »

Viola wrote:Pai ti-ai cam obosit unii jucatori si i-ai odihnit pre mult pe altii, dar incearca un 3-4-3 loveste si goneste cu 100% si agresivitate cat mai mare 45-55
cu urmatorii jucatori:Stan-balan-moldovan-preoteasa-ion-moldovan-tamarjan-miclea-potillon-crivac-petcu
Multumesc, am castigat cu 3-2 :wink:
joe black
Assistant Manager

Post by joe black »

Sunt incepator pe aici si voiam un sfat sa stiu ce tactica si jucatori sa folosesc pentru a avea rezultate mai rezonabile.
:oops:
joe black Rapid F.C.
Multumesc anticipat
Faur
Team President

Post by Faur »

joe black wrote:Sunt incepator pe aici si voiam un sfat sa stiu ce tactica si jucatori sa folosesc pentru a avea rezultate mai rezonabile.
joe black Rapid F.C.
Multumesc anticipat
Nici nu are rost sa-ti zic pentru ca nu o sa stai prea mult pe aici.

In primul rand invata sa joci corect ca toata lumea.Apoi cand ai un singur cont sa vii sa pui intrebarea asta. :wink:

Edit: Frate de curios m-am uitat dinou sa vad chiar cate conturi ai,dar numaratoarea mea trece de 10.Esti de groza :x
Image ps:Image ImageImage
bizone

Post by bizone »

de ce zici astea? :roll:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
mosmartin

Post by mosmartin »

bizone wrote:de ce zici astea? :roll:
Mda si eu sunt curios de ce il acuza asa ca m-am uitat la istorie si totul pare OK.
joe black
Assistant Manager

Post by joe black »

Daca aveam cel putin 10 conturi cum se sustine mai sus atunci nu cred ca mai era nevoie sa apelez la ajutor pe forum.Cine se uita la istoria clubului si la meciurile jucate va observa o serie de 6 infrangeri consecutive.
Consider faptul ca cei care iau parte la joc de ceva mai mult timp au si ceva experienta in plus si din acest motiv am scirs acel mesaj.
Merci pt cei care imi iau apararea si cei care ma acuza ar face bine sa mai cerceteze, astfel vor descoperi adevarul...
unicool

Post by unicool »

Faur wrote:
joe black wrote:Sunt incepator pe aici si voiam un sfat sa stiu ce tactica si jucatori sa folosesc pentru a avea rezultate mai rezonabile.
joe black Rapid F.C.
Multumesc anticipat
Nici nu are rost sa-ti zic pentru ca nu o sa stai prea mult pe aici.

In primul rand invata sa joci corect ca toata lumea.Apoi cand ai un singur cont sa vii sa pui intrebarea asta. :wink:

Edit: Frate de curios m-am uitat dinou sa vad chiar cate conturi ai,dar numaratoarea mea trece de 10.Esti de groza :x
dumnezeule.parca ieri am vorbit cu tine.abtine-te omule....crezi ca a facut ceva ilegal(triseaza) fa raport si lasa serifii sa verifice.mie chiar nu mi se pare in neregula nimic.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Mihai75
Team Manager

Post by Mihai75 »

Maine joc cu locul 1 , in deplasare ,si mi-as dorii niste sfaturi despre alcatuirea echipei si sistemul de joc.
Eu am ales un 4-4-2 , zid defensiv , 70 % agresiv si 100 % stil.
Credeti k e bine sau ar trebuii sa folosesc altceva ptr a scoate un rezultat bun ??
Ecipa mea : http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... ?tid=26773 ( Inter Ploiesti )

MS ,anticipat :wink:
kennyanu

Post by kennyanu »

prima greseala - nu trebuia sa joci cu in meciul d vineri cu jucatorii agresivi sau pasibili de suspendare.

1. dak folosesti zid defensiv eu zic sa pui stil 50
2. eu as pune lm-ul cu ordinul ofensiv deoarece ii lipseste Rb-ul titular, la fel si lb-ul
Revenit :)
osvaldino
Groundsman

ajutor

Post by osvaldino »

sunt nou in acest joc si as dori daca se poate sa-mi dati si mie niste sfaturi in legatura cu echipa.un stil 5-3-2 poate anihila cat-decat un 4-3-3?
am un meci cu locul 1 care foloseste tot timpul 4-3-3 loveste si goneste.
manager osvaldino,echipa O.f.c.STEAUA
multumesc anticipat.
dragosh***
Team President

Post by dragosh*** »

4-3-3 lov si gon e exact stilul meu de joc. Iti spun din experienta,eu joc numai stilul asta, nu poate fi anihilat! :D Sau foarte greu. Si eu sunt tot pe locul 1 in seriA mea. :wink:
Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit...
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
cercel_jr

Post by cercel_jr »

dragosh*** wrote:4-3-3 lov si gon e exact stilul meu de joc. Iti spun din experienta,eu joc numai stilul asta, nu poate fi anihilat! :D Sau foarte greu. Si eu sunt tot pe locul 1 in seriA mea. :wink:
:lol: :lol: :lol: Ce tare esti. Buna solutie i-ai dat. :lol:

Osvaldinho, daca adversarul are echipa mai buna si crezi ca te bate atunci incearca sa folosesti 5-3-2 zid defensiv cu stil 20%, si poate scoti un egal sau macar nu iei multe goluri.
Ce echipa ai?
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
joe black
Assistant Manager

merci pentru sfat men

Post by joe black »

la asta m-am gandit si eu.5-3-2 zid defensiv,si cu cele 2 extreme ofensive,si mijl central normal sa joace pase sau defensiv.eu sper sa scot macar un egal,caci cu siguranta jocul cu 5 fund nu prea iti garanteaza victoria.multumesc si mai astept raspunsuri la intrebare poate reusesc sa gasim o solutie.
osvaldino
Groundsman

deci......

Post by osvaldino »

pana la urma ce as putea folosi pt a anihila 4-3-3?unii spun ca se poate anihila,altii ca nu se poate.mai are altcineva alte solutii?astept raspuns
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”