Ca sa demonstrez o sa fac un amical cu dragosh***.
Eu voi juca cu echipa a 2-a cu 5-3-2, zid defensiv si stil 100% iar tu dragosh joci cum vrei tu si vedem ce se intampla.
dar eu meciul ala tare il am marti si nu pot astepta pana dupa 29 cand poate juc voi amical sa vad ce tactica pot folosi.daca vreti sa va uitati putin la echipa mea si sa-mi spune-ti cam cum ar trebui sa joc in functie de jucatori.
O.f.c.STEAUA este echipa mea.
osvaldino wrote:dar eu meciul ala tare il am marti si nu pot astepta pana dupa 29 cand poate juc voi amical sa vad ce tactica pot folosi.daca vreti sa va uitati putin la echipa mea si sa-mi spune-ti cam cum ar trebui sa joc in functie de jucatori.
O.f.c.STEAUA este echipa mea.
Eu ziceam sa joc eu cu dragosh meciul asta.
Nu am ce sa-ti dmonstrez tie osvaldino, tie ti-am spus cum sa joci in mesajul privat, eu ii demonstrez lui Dragosh.
1. joaca cu agresivitate intre 0 si 20 in meciul d maine si joaca fara jucatorii cu 2galbene
2. in meciul d marti, nu poti juca cu 5fundasi pt simplu fapt k Sw-ul tau bun l-ai pus p lista si iai stricat moralul(incearca sa il bagi in meciul d maine asa il vei putea folosi si marti). dak joci cu 5fundasi joaca cu agr cat mai mare si stil 50
dragosh*** wrote:Sat 1 Sep 2007 (10:00 CET) Inv Fc Steaua Bucharest*** - FC Steaua 2007
o sa joc 4-3-3 loveste si goneste cu stil 80% cu echipa a doua sau prima in functie de conditia selectie A. Bafta.
Am acceptat invitatia, daca vrei sa vezi cum joaca echipa mea a 2-a vezi ultimul meci al meu, iar o informatie ca sa te sperii putin este ca recordul pe linii la echipa a 2-a este de 131.
singura modalitate sa ma sperii ar fii sa bagi prima echipa
Oricum baietii mei vor da PAC-PAC 2 goluri cum zice nea Gigi in primele 30 minute. ,apoi zidul tau defensiv se va apara sa nu o ia mai rau pe coaja
Glumesc evident. La ce echipa ai e greu sa fii invins.
Dar vedem noi...
Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit... EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***