sa regret oare....?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

utopicul
Team Manager

sa regret oare....?

Post by utopicul »

salutare. am un RM de 19 ani agr 18, experienta 13% si calitate de 82%. E maximalizt la toate. L-am pus pe lista cu pret de 6M. Azi, mi-a cam parut rau si am vrut sa-l scot. Cand intru sa-l scot aparuse o oferta de 6M. E o pierdere mare sau e ok?
alex_raul07
Team President

Post by alex_raul07 »

cu cat l-ai luat? dak ar fi fost titularul tau ...sau dak actualul titular are mai mult de 24 de ani ...yo zic ca nu ai facut bine :D :)
manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
utopicul
Team Manager

Post by utopicul »

pai nu l-am luat ....e de cand am echipa. Nu e titularul meu insa titularul are 28 de ani. Insa de asemenea mai am si un fff promitator RM de la centru. Eu ma refeream strict la financiar. e 6M bine sau nu prea?
warchilde
Member of the Soccer Project Association

Post by warchilde »

strict financiar probabil vei lua mai mult.....dar eu nu l-ash fi dat 8)
utopicul
Team Manager

Post by utopicul »

warchilde wrote:strict financiar probabil vei lua mai mult.....dar eu nu l-ash fi dat 8)
aham...si eu sper acelasi lucru....ma bazam insa pe faptul ca am un RM de la centru care pare fffffffff bun.

P.S. Nici eu nu l-as fi dat....:(( ma faci sa-mi para si mai rau. Tu pe cat l-ai fi dat?

P.S.S Ma duc sa fac reclama la jucator sa iau cat mai mult :)
warchilde

Post by warchilde »

poi si daca ai un RM de la centru care PARE fffffffffffff bun....nu e obligatoriu sa si fie...sa speram insa ca va fi........dar tot iti trb macar 2 jucatori pe un post.

eu nu l-ash fi dat decat daca ash fi primit o oferta de nerefuzat..undeva peste 10M-12M...minimum....dar....sper sa ai bafta sa iei mai mult pe el :wink:
utopicul
Team Manager

Post by utopicul »

up :twisted: :twisted: :twisted:
utopicul
Team Manager

Post by utopicul »

mai astept si alte pareri. deja incepe sa-mi para rau de tot :((
Faur
Team President

Post by Faur »

Pai nu stiu daca e neaparat sa-ti para rau.Jucatorul acela era maximizat deci mai bun decat este in momentul de fata nu are cum sa fie.Plus de asta nu era jucatorul tau de baza.

Eu zic ca atata timp cat ai luat 6M pe o rezerva e bine :)
Image ps:Image ImageImage
DoTy
Team President

Post by DoTy »

jucator k ala loam cu 2 mil ... 2.5 ... pe orice post inafara de CM ... te asigur k lafel lafel si imi joaca si in 65...
Image
nosferatul
Team Manager

Post by nosferatul »

DoTy wrote:jucator k ala loam cu 2 mil ... 2.5 ... pe orice post inafara de CM ... te asigur k lafel lafel si imi joaca si in 65...
vad.de aia esti acolo unde esti.o sa iei mai mult de 6M.as da eu 7 dar nu pot face oferte.scoate 60 nota la 19 ani.e super-jucator.
"Singura garantie in viata este aceea ca nu vei beneficia niciodata de pe urma propriei asigurari de viata"
utopicul
Team Manager

Post by utopicul »

am primit o noua oferta de 7M. inca imi mai pare putin rau dar nu chiar asa.....cand ma gandesc ca la 19 ani scotea 60 cu moral de 80 tot imi revin regretele. Pe la 22 cred ca scotea 67.
warchilde

Post by warchilde »

lasa....eu regret ca nu am bani sa ti-l cumpar :lol: :lol: :lol:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

dupa mine e bine sa vinzi doar a 3-a rezerva si nu a 2-a. si mai ales nu pe cea care va ajunge titular peste 1-2 sezoane. si ma gandesc ca si cu experienta e jos de tot, asta insemnand ca peste 1-2 sezoane cand va ajunge titular va fi la un 83,84 GR si poate si o nota de 67-68 colea. si mai e si tanar deci inca vreo 10 sezoane nu ai probleme cu postul respectiv .. pe langa asta, e de la inceput si deci are salar foarte mic.

apropo, care sunt criteriile in functie de care scoateti la vanzare jucatorii?
warchilde

Post by warchilde »

eu am luat criteriile tale :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”