Plafonat

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
Susanu`
Team Manager

Plafonat

Post by Susanu` »

cum sa ma uit inainte de a cumpara un jucator la cate este plafonat?am cumparat un jucator tanar cu gandul de al face mai bun si el era antrenat la toate la maxim...inainte sal cumpar mam uitat la detalii si nu era plafonat la nici una:(((...pls help me
kennyanu
Member of the Soccer Project Association

Re: Plafonat

Post by kennyanu »

Susanu` wrote:cum sa ma uit inainte de a cumpara un jucator la cate este plafonat?am cumparat un jucator tanar cu gandul de al face mai bun si el era antrenat la toate la maxim...inainte sal cumpar mam uitat la detalii si nu era plafonat la nici una:(((...pls help me
nu ai cum sa vezi. :wink:
Revenit :)
Susanu`
Team Manager

Plafonat

Post by Susanu` »

aoleu..ce najpa...mersi oricum pt raspuns..da tot fac eu cumva il intreb pe celalalt utilizator...:)
warchilde
Member of the Soccer Project Association

Post by warchilde »

poti sa faci simplu..nu poti sa vezi...dar uita-te la skilurile pe care le are...cele care sunt peste 50 considera-le maximizate..pentru ca probabil sunt....cele sub 40 considera-le nemaximizate....si asa iti dai seama cam ce jucator vrei sa iei....poate alea peste 50 nu sunt maximizate...dar nu pierzi nimic daca le consideri maximizate...daca le consideri nemaximizate si ele sunt la max...ai pierdut :wink:
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”