sa regret oare....?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

utopicul
Team Manager

Post by utopicul »

bunicutzu wrote:dupa mine e bine sa vinzi doar a 3-a rezerva si nu a 2-a. si mai ales nu pe cea care va ajunge titular peste 1-2 sezoane. si ma gandesc ca si cu experienta e jos de tot, asta insemnand ca peste 1-2 sezoane cand va ajunge titular va fi la un 83,84 GR si poate si o nota de 67-68 colea. si mai e si tanar deci inca vreo 10 sezoane nu ai probleme cu postul respectiv .. pe langa asta, e de la inceput si deci are salar foarte mic.

apropo, care sunt criteriile in functie de care scoateti la vanzare jucatorii?
pai eu sunt doar in G (si vreau sa retrogradez in H). La mine a 3-a rezerva are valoare de 100k :)). Am nevoie de bani asa ca am ales sa vand acest jucator stiind ca titularul chiar daca e cam batran scoate destul de bine si are agresivitate mica. + ca mi-a venit de la centru acea vedeta (sper eu). RM-ul pe care il vand (si apropo, a ajuns la 9M) nu o sa treaca de 85% si asta doar peste 2-3 sezoane. Sper ca cel de la centru sa urce peste 85%.

Cat despre criterii:
1- sa am un titular care scoate 63 si un tanar de la centru pe acea pozitie.
2- sa castig cati mai multi bani :lol:
mosmartin
Member of the Soccer Project Association

Post by mosmartin »

Bunicutzu sunt de acord cu criteriile tale cu o "mica" precizare(un criteriu de-al meu).

Cand esti in H e bine sa nu tii jucatori in echipa pe care poti lua de la 10M in sus. De banii astia cumperi ceva de la centru si ai timp sa ii cresti, ai timp destul pana prin D zic eu. Consider ca e bine sa ajungi in D cu o trupa acceptabila si minim 50M in banca ca sa poti construi apoi in urmatoarele 3-4 sezoane o echipa de A.
bunicutzu

Post by bunicutzu »

depinde de varsta jucatorului respectiv (pe care poti lua plus 10M). cu 10M cumperi 2-3 jucatori de la centru, din care poate iti ajunge 1 la peste 85% (ca sa fie rezonabil pentru diviziile de care vorbesti tu). la mine (au trecut muuulti jucatori tineri de la centru, inclusiv ai mei) cel mai bun a ajuns la 84% cu 30% experienta (deci sper sa ajunga in viitor la 89% daca nu o fi prea batran).
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1

pe langa asta, daca nu ai jucatori buni, nu poti ajunge in D ... sau nu poti ajunge asa usor. si intre timp toti imbatranesc samd.
fiecare cu strategia lui, poti avea si noroc sa nimeresti tineri super buni, poti avea si ghinion sa nu nimeresti asa. cu timpul veti vedea cum e mai bine. eu de LM-ul si CF-ul meu m-am folosit de la inceput. daca ii vindeam ... nu stiu ce faceam cu banii ...
50M ... nu e asa o suma mare. pentru ca mai sus ai nevoie de jucatori seriosi (pe la 90%) care nu ii iei ieftin. depinde si de varsta la care vrei sa ii iei. in acelasi timp 50M nu sunt usor de facut nevanzand jucatori buni. si daca-i vinzi ... cum iti mai faci echipa? trebuie sa gasesti echilibrul intre toate astea, banii nu conteaza cat conteaza ce faci cu ei.
utopicul
Team Manager

Post by utopicul »

cred ca ai dreptate bunicutzu. nu ar fi trebuit sa-mi vand vedetele (LB de 19 ani 81% cu 6M si acest RM de 19 ani cu probabil 9M). Acum mai am doar atacantii peste 80% si un LB de 25 de ani. Eu ma bazam pe faptul ca toti tineri care o sa-mi vina de la tineret o sa ajung macar la 85%. Dar vad ca lucrurile nu stau chiar asa.....si cred ca 15 M pe cei 2 jucatori e ffff putin. Oricum eu sper in continuare ca RM-ul ala de la tineret sa ajunga o mare vedeta. E antrenat la 3 skilluri si la toate e peste 95% :D (dintre care 2 principale)
Daimon

Post by Daimon »

eu am jucatori de la centru hyper modern care s-au palfonat la 80% ceea ce e foarte nasol. diferenta intre un jucator de 80% si unul de 83% la 20 de ani e enorma in ceea ce priveste banii pe care ii poti socate.
kennyanu

Post by kennyanu »

utopicul...felul sta in felul urmator. dak ai intre 1 si 3 jucatori buni de la tineret, nu are rost sa ii tii...cu 3,4,5 jucatori nu faci o echipa. vinzi 2 jucatori cu 15mil. de banii aia iei 4-5jucatori peste media echipei tale care sa intre titulari....deci nu poti sa zici k ai pierdut jucatorii.

asta dak intelegi ce vreau sa spun :wink:
Revenit :)
bunicutzu

Post by bunicutzu »

Daimon wrote:eu am jucatori de la centru hyper modern care s-au palfonat la 80% ceea ce e foarte nasol. diferenta intre un jucator de 80% si unul de 83% la 20 de ani e enorma in ceea ce priveste banii pe care ii poti socate.
hehe, de la centrul meu de tineret nu am primit nici unul care sa depaseasca 81% (cu experienta 15-25). asa ca ... te inteleg :( acum am unul mai promitator, sper de la el :)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”