Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

warchilde
Member of the Soccer Project Association

Post by warchilde »

victorie cu 2-0 in deplasare...o echipa mixta..care a scos uluitorul scor de 126 pe linii...posibil sa fie recordul meu...ca nu prea imi arde sa le calculez la fiecare meci 8) 8) :twisted:
Faur
Team President

Post by Faur »

Victorie acasa cu 1-0 cu rivala de moarte (cel putin pana parasesc aceasta liga :P )
Image ps:Image ImageImage
bunicutzu

Post by bunicutzu »

am venit din concediu ... palmares concediu: 3V, 1E, 2I si am cazut pe 4 fata de 2 unde eram la plecarea in concediu. mi-e ciuda ca la egal si una din infrangeri am fost peste ei ... dar mai este returul ... sa vedem, poate reusesc sa ajung la 34 de jucatori sa pot cumpara ceva :P in atac stau rau
Faur
Team President

Post by Faur »

bunicutzu wrote:am venit din concediu ... palmares concediu: 3V, 1E, 2I si am cazut pe 4 fata de 2 unde eram la plecarea in concediu. mi-e ciuda ca la egal si una din infrangeri am fost peste ei ... dar mai este returul ... sa vedem, poate reusesc sa ajung la 34 de jucatori sa pot cumpara ceva :P in atac stau rau
Mda,eu cand am revenit din vacanta mi-am gasit echipa pe ultimul loc (excluzand echipele fara manager) si la bani stateam cam asa "-457k" .Tare nu ? :)

Acum sunt pe 8 si 1M buget :D
bunicutzu

Post by bunicutzu »

eh, eu am fost mai grijuliu ... intram cam 1 data la 2 zile si imi setam meciurile, plus ca un prieten m-a ajutat cu antrenamente, bannere samd. financiar clubul se descurca si fara mine, nu a pierdut sume prea mari in lipsa mea.
Faur
Team President

Post by Faur »

bunicutzu wrote:eh, eu am fost mai grijuliu ... intram cam 1 data la 2 zile si imi setam meciurile, plus ca un prieten m-a ajutat cu antrenamente, bannere samd. financiar clubul se descurca si fara mine, nu a pierdut sume prea mari in lipsa mea.
Eu am lipsit 2 saptamani (n-am intrat 2 saptamani deloc pe cont),mi-am activat chiar si "vacanta".Cand m-am intors nu mai aveam nici-o reclama pusa pe stadion si vreo 8 meciuri in campionat desetate.
kennyanu

Post by kennyanu »

am facut 3-3 cu bizone....meciu, relativ ciudat, primele pct pierdute din cauza randomului
Revenit :)
warchilde

Post by warchilde »

uffff...am cashtigat in deplasare cu 1-0...si m-am dus la 10 pct de locul 3.....cred ca e cam rezolvata treaba 8)
bunicutzu

Post by bunicutzu »

si eu am castigat cu 2-1 si m-am apropiat de locurile 2 si 3 care au facut egal intre ele. locul 1 a ramas tot la 6 puncte :( dar vedem cum facem in retur, poate poate :)
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Victorie 2-1 in fata unui contracandidat la retrogradare. :lol:
Am urcat pe locul 5. :shock:
Sunt la 9 puncte de retrogradare si cred ca stau bine.
Am inceput si o campanie de transferuri si incerc sa-mi intaresc putin lotul cu cel putin o vedeta. :wink:
Bafta multa in retur. :wink:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
alex_raul07
Team President

Post by alex_raul07 »

victorie cu 2-1 akasa si is pe 6 la doar 6 pct de locu 2 si la 7 de locu 1 :D
faza naspa ii ca azi "mi-o venit" al doilea jucator "netalentat" de la tineret...ce sa fac??? sa schimb coordonatoru?...e al doilea jucator consecutiv din ist de 1 an a echipei :D
manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
bizone

Post by bizone »

kennyanu wrote:am facut 3-3 cu bizone....meciu, relativ ciudat, primele pct pierdute din cauza randomului
norocul a fost de partea mea, insa m-a surprins ca ai reusit sa faci 130 pe linii. Totusi n-ai fost cu mult peste mine, am calculat totalul notelor la jucatorii mei si la ai tai...ai fost cu 1 pct peste mine :P
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
kennyanu

Post by kennyanu »

te-a surprins k am scos 130? :|....recordul il am la 139 :P...ai avut noroc k am avut unii jucatori care nu au jucat la maxim :|...spre ex RF si CF
bizone

Post by bizone »

kennyanu wrote:te-a surprins k am scos 130? :|....recordul il am la 139 :P...ai avut noroc k am avut unii jucatori care nu au jucat la maxim :|...spre ex RF si CF
pai de aia zic ca m-a surprins ca ai scos 130 la agr 40, ca jucatorii nu ii aveai in forma, nici la moral nici la conditie. Acum intelegi? :P Oricum nici la mine jucatorii n-au fost la maxim. Sa vedem in retur :D Parca vad...tu pe 2, eu pe 3..meci direct ptr promovare :lol: Glumesc, nu cred ca am sanse la promovare, sunt in prea multe cupe amicale, am o groaza de meciuri...
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
kennyanu

Post by kennyanu »

aha...deci ma studiezi si crezi k am echipa d gusteri sa inteleg :P
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”