sa-mi fac griji ???

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
minasthiryt
Member of the Soccer Project Association

sa-mi fac griji ???

Post by minasthiryt »

CM : Guillermo Fox : http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... id=8098020

Aniversare 28 Sep 2007 [30]

Experienþã 34%
Cap 89%
Moral 42%
ªuturi 50%
Formã 59–58–48–49–51
Condiþie 100%
Deposedãri 78%
Cea mai buna performanþã 61
Rezistenþa 70%
Forþa 85%
Calitate Globalã 73%
Viteza 95%
Pase 98%
Agresivitate 1%
Tehnica 76%
Viziune 53%

:arrow: Am pus acest jucator pe lista de transferuri pt ca e cam batranel "30 de ani" ...insa e cat de cat bun, la mine sezonul trecut era titular incontestabil..pt o echipa de H e chiar f bun jucatorul...insa eu anu lasta promovez si vreau sa imi si innoiesc echipa pt G....eu am pus pret pe el 700.000$ mi se pare cat de cat bunicel..cel putin pt inca 2 sezoane jucatorul mai da randament bun ...speram sa im ifaca oferta cineva pt el ...insa acuma am vazut ca : am primit 2 oferte pt el..una de 900.000 si una de 1.050.000 $ ..ACUMA CE SA FAC???? daca cumva trece de 1,1mil suma licitata (eu zic ca de la 1,1 mi lin sus e mare suma pe un jucator ca el ),eu sper sa nu se trezeasca unu sa-mi mai faca oferta ..ca nu vreau sa iau bann...CE SA FAC???...SA ASTEPT SA VAD DACA SE MAI LICITEAZA PE EL??? SI DACA DA SA RAPORTEZ SERIFILOR???

multumesc!

P.S. ma gandesc sa accept a 2 a oferta de 900.000 ca sa n uam probleme!
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Faur
Team President

Post by Faur »

Pentru un jucator asemenea cu al tau exista oferte de 5k ... dar nu cred ca e chiar asa exagerata incat sa fii banat.Nu e cine stie ce.
Image ps:Image ImageImage
utopicul
Team Manager

Post by utopicul »

Faur wrote:Pentru un jucator asemenea cu al tau exista oferte de 5k ... dar nu cred ca e chiar asa exagerata incat sa fii banat.Nu e cine stie ce.
crezi? eu nush ce sa zic....sunt incepator (4 luni) dar cred ca daca cineva iti va face raport nu prea ai sanse sa scapi. Eu n-am facut si nici nu cred ca voi face insa sunt destui care fac acest lucru.
Uite, iti spun si ce cred eu. Uita-te pe pagina unde se afla jucatorul tau. Dupa cum vezi sunt altii mai buni decat el cu 5k. Faza tare e ca aia sunt cu verde (adik stau de cel putin 2 zile acolo). Al tau cum a aparut a primit 2 oferte uriase. Culmea....echipe de H. O sa-mi spui ca doar o echipa din H ar cumpara asa ceva....ei bine o echipa din H nu arunca peste 1 M pe o rabla. Cel putin eu nu am facut acest lucru. Trecem mai departe....ambele echipe s-aul logat la diferenta de 3 minute....ciudat. Apoi, echipa argentineana are pusa limba en in loc de spaniola. (asta nu-i un impediment insa e un mic argument care pe serifi o sa-i intereseze). Ca o concluzie cred ca orice jucator, mai ales incepator se uita la jucatori de pe primele sau de pe ultimele pagini si vad preturile sau raporturile pret/calitate. Nu cred ca cineva se hazardeaza sa ofere asa ceva. Eu unul n-as da nici 100k pe asa ceva. Uita-te la toti jucatorii de seama astuia si zi-mi unul peste 1 mil. Asa ca da mesaj la serifi pt. ca daca iti face cineva raport inainte sa dai mesaj nu prea scapi. Mai ales ca toti de pe forum stiu acum aceasta.....tranzactie :lol:

Ma uita cum si vad ca nici cei de 82-84 nu au mai mul de 600k. lol
Faur
Team President

Post by Faur »

Cea mai buna solutie .Da mesaj la sheriff si explicai care iti e situatia si el o sa inteleaga.
Image ps:Image ImageImage
minasthiryt

Post by minasthiryt »

utopicul wrote:
Faur wrote:Pentru un jucator asemenea cu al tau exista oferte de 5k ... dar nu cred ca e chiar asa exagerata incat sa fii banat.Nu e cine stie ce.
crezi? eu nush ce sa zic....sunt incepator (4 luni) dar cred ca daca cineva iti va face raport nu prea ai sanse sa scapi. Eu n-am facut si nici nu cred ca voi face insa sunt destui care fac acest lucru.
Uite, iti spun si ce cred eu. Uita-te pe pagina unde se afla jucatorul tau. Dupa cum vezi sunt altii mai buni decat el cu 5k. Faza tare e ca aia sunt cu verde (adik stau de cel putin 2 zile acolo). Al tau cum a aparut a primit 2 oferte uriase. Culmea....echipe de H. O sa-mi spui ca doar o echipa din H ar cumpara asa ceva....ei bine o echipa din H nu arunca peste 1 M pe o rabla. Cel putin eu nu am facut acest lucru. Trecem mai departe....ambele echipe s-aul logat la diferenta de 3 minute....ciudat. Apoi, echipa argentineana are pusa limba en in loc de spaniola. (asta nu-i un impediment insa e un mic argument care pe serifi o sa-i intereseze). Ca o concluzie cred ca orice jucator, mai ales incepator se uita la jucatori de pe primele sau de pe ultimele pagini si vad preturile sau raporturile pret/calitate. Nu cred ca cineva se hazardeaza sa ofere asa ceva. Eu unul n-as da nici 100k pe asa ceva. Uita-te la toti jucatorii de seama astuia si zi-mi unul peste 1 mil. Asa ca da mesaj la serifi pt. ca daca iti face cineva raport inainte sa dai mesaj nu prea scapi. Mai ales ca toti de pe forum stiu acum aceasta.....tranzactie :lol:

Ma uita cum si vad ca nici cei de 82-84 nu au mai mul de 600k. lol

ok ...da la care dintre sherifi sa trimit mesaj??? si sa primesc si raspuns repede..pt a nu pati clubul meu ceva....im iziceti o adersa de mail ..ceva???...si dupa ce trimit mesajul..ce se intampla cu jucatorul meu ??? imi este scos automat de pe lista si cele 2 cluburi care au facu oferta o sa fie bannate??? sau ce se intampla????? ma poate lamuri cineva ....
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
minasthiryt

Post by minasthiryt »

chiar as face o propunere pt joc...sa se faca in asa fel incat sa putem noi managerii sa acceptam sau sa refuzam oferte..ca asa trebuie sa asteptam ..si nu poti sti cand cineva care n ucunoaste jocul vine cu o superoferta si cel in cauza primeste bann degeaba...doar pt ca nu are timp sa raporteze sau sa primesca un raspuns...si cade victima celui care nu cunoaste jocul...in fine... :?
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
mosmartin

Post by mosmartin »

Bai fratilor nu va mai faceti asa de multe probleme ca serifii aia nu sunt nici sperietori si nici prosti.
Suma este prea mare pentru jucatorul ala. Sfatul meu e sa-l lasi sa se duca pana la deadline.

O alta sugestie ar fi in loc sa incercati sa dati mail, sa raportati din joc tranzactiile pentru ca le observa mult mai repede si e si le vad toti serifii nu doar cel caruia i-ai dat mail.
minasthiryt

Post by minasthiryt »

mosmartin wrote:Bai fratilor nu va mai faceti asa de multe probleme ca serifii aia nu sunt nici sperietori si nici prosti.
Suma este prea mare pentru jucatorul ala. Sfatul meu e sa-l lasi sa se duca pana la deadline.

O alta sugestie ar fi in loc sa incercati sa dati mail, sa raportati din joc tranzactiile pentru ca le observa mult mai repede si e si le vad toti serifii nu doar cel caruia i-ai dat mail.

deadline?? adik? :roll:

eu m-am gandit ca e mai bine sa trimit mesajin joc ..si i-am trimis lui Sjarel...ma gandeam ca o sa o analizeze mult mai repede...

P.S. Ce se va intampla cu jucatorul meu??? :roll: :?
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
mosmartin

Post by mosmartin »

Adica sa nu-i dai sa accepti tu o oferta si sa astepti pana il trimite sistemul.

Sjarel nu stiu daca isi citeste toate mesajele, cred ca primeste multe zilnic.

Cel mai bine e sa faci cheat report chiar tu sa semnalezi transferul respectiv.
minasthiryt

Post by minasthiryt »

mosmartin wrote:Adica sa nu-i dai sa accepti tu o oferta si sa astepti pana il trimite sistemul.

Sjarel nu stiu daca isi citeste toate mesajele, cred ca primeste multe zilnic.

Cel mai bine e sa faci cheat report chiar tu sa semnalezi transferul respectiv.
SJAREL...am vazut ca mi'a citit mesajul si la marcat cu "important" ...acuma eu stiu daca a si analizat transferul sau nu :roll: :idea:

ok sa trimit cheat report...da la ce adresa????
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
mosmartin

Post by mosmartin »

Meniu/Manager/Alti Manageri/Trisori/pui userul tau si explici acolo situatia.

Bafta
bunicutzu

Post by bunicutzu »

eu zic ca daca l-a citit si l-a marcat ca si important ... e important :D si nu are sens sa mai faci cheat report. eu zic sa te uiti la transfer overview sa vezi preturile cu care au fost vanduti jucatori ca al tau, de CG si varsta si agresivitate ca al tau. si mai vezi atunci.
si apropo, si eu am limba engleza setata si sunt manager roman, e vreo problema cu asta? credeti ca vreau sa fac vreun jmen si ma ascund ca elefantul in cires? :lol: si apoi sa stiti ca sunt manageri din H care chiar fac astfel de oferte, fara neaparat sa triseze. pur si simplu au 10-12 ani sau nu se pricep, sunt la inceput, nu au avut rabdare sa studieze piata, vor sa castige din prima, vand un tanar cu 3-4M si cumpara 3-4 astfel de mosi "bazati" fata de echipa lor. si sunt foarte bucurosi cand se uita la lista jucatorilor si vad ce diferenta intre linia celor cumparati (de 30 de ani e drept) si linia celor primiti :D
in cazul tau este insa dubios :( are cineva motive sa te "dea jos"? vreunul de la tine din liga care se lupta la promovare? :D ca se mai fac jocuri murdare de genul asta ...
minasthiryt

Post by minasthiryt »

bunicutzu wrote:eu zic ca daca l-a citit si l-a marcat ca si important ... e important :D si nu are sens sa mai faci cheat report. eu zic sa te uiti la transfer overview sa vezi preturile cu care au fost vanduti jucatori ca al tau, de CG si varsta si agresivitate ca al tau. si mai vezi atunci.
si apropo, si eu am limba engleza setata si sunt manager roman, e vreo problema cu asta? credeti ca vreau sa fac vreun jmen si ma ascund ca elefantul in cires? :lol: si apoi sa stiti ca sunt manageri din H care chiar fac astfel de oferte, fara neaparat sa triseze. pur si simplu au 10-12 ani sau nu se pricep, sunt la inceput, nu au avut rabdare sa studieze piata, vor sa castige din prima, vand un tanar cu 3-4M si cumpara 3-4 astfel de mosi "bazati" fata de echipa lor. si sunt foarte bucurosi cand se uita la lista jucatorilor si vad ce diferenta intre linia celor cumparati (de 30 de ani e drept) si linia celor primiti :D
in cazul tau este insa dubios :( are cineva motive sa te "dea jos"? vreunul de la tine din liga care se lupta la promovare? :D ca se mai fac jocuri murdare de genul asta ...
poi e campionat e normal sa fie o rivalitate...da de accidentat jucatori buni si grav nu le'am accidentat...mesaje de amenintare nici atata...poi am vazut ca sunt echipe din H ....si ma gandeam ca o fi vreo unu care e nou i njoc si a dat repede oferta..plus ca abia il pusesem pe lista...probabil nici n ustie care e diferenta la transferuri intre rosu ala si verde....offf...mai bine nu'l punam pe lista ...si agat ..la dreq :oops:

P.S. sjarel mi'a trimis mesaj in joc sa trimit sesizare la sherif!...am trimis ...astept si eu rezultatu ..ce'am sa fac ?!
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
utopicul
Team Manager

Post by utopicul »

minasthiryt wrote:
bunicutzu wrote:eu zic ca daca l-a citit si l-a marcat ca si important ... e important :D si nu are sens sa mai faci cheat report. eu zic sa te uiti la transfer overview sa vezi preturile cu care au fost vanduti jucatori ca al tau, de CG si varsta si agresivitate ca al tau. si mai vezi atunci.
poi e campionat e normal sa fie o rivalitate...da de accidentat jucatori buni si grav nu le'am accidentat...mesaje de amenintare nici atata...poi am vazut ca sunt echipe din H ....si ma gandeam ca o fi vreo unu care e nou i njoc si a dat repede oferta..plus ca abia il pusesem pe lista...probabil nici n ustie care e diferenta la transferuri intre rosu ala si verde....offf...mai bine nu'l punam pe lista ...si agat ..la dreq :oops:

P.S. sjarel mi'a trimis mesaj in joc sa trimit sesizare la sherif!...am trimis ...astept si eu rezultatu ..ce'am sa fac ?!
Nu-ti fa probleme, ca nu vei patii nimic. In cel mai rau caz o sa anuleze transferul acestui jucator. Pana atunci important, cred eu si au spus si altii e sa nu accepti nimic si sa lasi jucatorul pana la sfarsit.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”