Cat pot scoate pe jucatorul X / Cat sa dau pe jucatorul Y ?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

borissman
Team Manager

Post by borissman »

asa e, dardar_3...nu agresivitate mica ce bani poti scoate..
oricum va multumesc pt mesajele scrise de voi
ECHIPA: Fc Iasi
MANAGER: borissman
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!! (Mircea Badea...respect)
bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

mosmartin wrote:Cum zice bunicutzu este si asta o tactica, numai ca nu este cea mai buna pentru ca agresivitatea individuala a jucatorului nu-i mareste nota in timp ce agresivitatea echipei aduce un bonus substantial totalului pe linii.

Asta pe langa suspendarile datorate cartonaselor in meci.
dar ... 11 jucatori cu agresivitate 90 care scot nota 70 la agresivitatea echipei 0 pot fi mai ieftini decat 11 jucatori cu agresivitate pana in 10 care scot 70 la 90% agresivitatea echipei.
ce ziceti?
utopicul
Team Manager

Post by utopicul »

mosmartin wrote:Cum zice bunicutzu este si asta o tactica, numai ca nu este cea mai buna pentru ca agresivitatea individuala a jucatorului nu-i mareste nota in timp ce agresivitatea echipei aduce un bonus substantial totalului pe linii.

Asta pe langa suspendarile datorate cartonaselor in meci.
Sigur ai dreptate? Agresivitatea individuala nu contribuie la marirea GR si implicit a notei? Oare un jucator care are agresivitate de sub 80 poate ajunge (in cazul in care toate chiar si hidden-ul e la 100%) la 100%? Sau mai bine zis 2 jucatori perfect identici dar cu agresivitati diferite, nu scoate mai mult cel cu agresivitate mai ridicata? Eu asa cred...eu credeam ca e o cifra care are aceasi pondere in GR ca si celelalte calitati normale (adik 7.5%...sau asta era pt. principale? :oops: ).............poate ma insel si imi da kenny cu regulamentu` in cap :)
mosmartin

Post by mosmartin »

bunicutzu wrote:
dar ... 11 jucatori cu agresivitate 90 care scot nota 70 la agresivitatea echipei 0 pot fi mai ieftini decat 11 jucatori cu agresivitate pana in 10 care scot 70 la 90% agresivitatea echipei.
ce ziceti?
Da corect ai dreptate. Dar economia pe care o faci de bani se va duce in achizitionarea mai multor jucatori pentru ca vei avea foarte multi suspendati. Plus ca poti pierde suficiente meciuri din cauza cartonaselor rosii.
utopicul wrote:
Sigur ai dreptate? Agresivitatea individuala nu contribuie la marirea GR si implicit a notei? Oare un jucator care are agresivitate de sub 80 poate ajunge (in cazul in care toate chiar si hidden-ul e la 100%) la 100%? Sau mai bine zis 2 jucatori perfect identici dar cu agresivitati diferite, nu scoate mai mult cel cu agresivitate mai ridicata? Eu asa cred...eu credeam ca e o cifra care are aceasi pondere in GR ca si celelalte calitati normale (adik 7.5%...sau asta era pt. principale? :oops: ).............poate ma insel si imi da kenny cu regulamentu` in cap :)
M-am uitat un pic peste cei mai buni jucatori din SP si se poate observa ca:
--agresivitatea nu contribuie la nota
--agresivitatea nu influenteaza GR-ul jucatorului. Putea sa aiba ratia de 15% ca restul skillurilor in loc de 7.5% ca principalele dar in cazul asta 3 jucatori de acolo ar fi trebuit sa aiba GR-ul mai mic, evident am presupus calitatea ascunsa de 100, fapt ce intareste afirmatia.
Ce-i drept m-am uitat cam repede dar nu cred ca ma insel aici. Poate sa conteze dar cu o alta ratie si mai mare de 15%, asa s-ar explica, dar personal cred ca nu conteaza.
Kosmin

Post by Kosmin »

Image

Cat sa cer pe jucatoru asta ?????
bunicutzu

Post by bunicutzu »

mosmartin wrote: Da corect ai dreptate. Dar economia pe care o faci de bani se va duce in achizitionarea mai multor jucatori pentru ca vei avea foarte multi suspendati. Plus ca poti pierde suficiente meciuri din cauza cartonaselor rosii.
Pai uita-te inca o data la ce am scris. agresivitatea echipei 0!! asta inseamna ca daca arbitrul e la 100% tot nu te umpli de cartonase, iei doar cateva.
Daimon

Post by Daimon »

vi se pare un pret corect 3M pentru jucatorul asta?
http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... id=3483140

mie mi se pare ca am avut noroc.

iarasi caut niste jucatori si ajung la concluzia ca n-am ce sa caut "la piata" pana nu strang vreo 5-6M
nutzuvip
Team Manager

Post by nutzuvip »

da..sa stii ca ai avut ceva noroc :) eu ti-as fi dat cam 2.3 M pe el sincer... app de jucatori....vezi poate gasesti ceva interesant pe la mine:) ca imi refac echipa...
Forza Vacarm | Sus, Cat mai Sus !!
Daimon

Post by Daimon »

hehe, singuru care m-ar interesa ar fi CF ala Manna, dar ala e jucator de multe multe milioane. dupa mine mai bine il vinzi ca n-ai ce face in F cu el.
Daimon

Post by Daimon »

cam greu sa vinzi jucatori de 27-28 de ani intre 70 si 80%. uita-te si tu care e situatia pe piata, asa la prima vedere nu cred ca scoti foarte mult. pentru unii s-ar putea sa nici nu ai oferte
borissman
Team Manager

Post by borissman »

n-am cam uitat pe piata si am mai vazut cum e piata.
daca ai noroc/bafta poti sa scoti ceva bani. oricum voi lua o decizie definitiva asupra lor dupa ce se termina acest sezon
ECHIPA: Fc Iasi
MANAGER: borissman
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!! (Mircea Badea...respect)
nutzuvip
Team Manager

Post by nutzuvip »

@ daimon...tu ai dat istorie pe manna ? :) sa vezi de cand il am? nu cred :) are 21 de ani...yo in 3-4 sezoane o sa fiu in D mai mult ca sigur...poate chiar mai sus, de aia l-am si cumparat asa tanar...
Forza Vacarm | Sus, Cat mai Sus !!
dragosh***
Team President

Post by dragosh*** »

Daimon... daka vrei jucatori uite-te la mn..tineri..in special CB ca am 8 si vand 2 dintre ei. :)
Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit...
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
Daimon

Post by Daimon »

atunci, da, ai facut super afacere cu manna. si asa e, il mai poti folosi cel putin 8 sezoane.

dragosh, adevarat, ai jucatori buni. din pacate nu ce caut eu. LM si CF mai ales.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”