numai bine va urez...

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

utopicul
Team Manager

numai bine va urez...

Post by utopicul »

E ultimul meu post si vreau sa va anuntz ca parasesc acest joc. Am fost banat. Am trimis mesaj sa-i avertizez pt. un transfer daca e ok sau nu si imi dau ban ca cica am mai multe echipe....ce sa zic...
Ma rog, mi-au placut aceste 5 luni alaturi de voi. Numai bafata in continuare va urez.

P.S. kenny sau bunicutzu puteti inchide acest topic.
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

hmm...sunt 2 echipe acolo...

Manager: CavouDePlumb Echipa: Utopicii
Manager: Utopic Echipa: Utopia

echipele sunt create in 12 respectiv 8 Mai 2007 iar numele stadioanelor sunt Arena Utopicii respectiv Arena Utopia.

cam mare coincidenta!
FOREVER UNITED
utopicul
Team Manager

Post by utopicul »

am intr-adevar 2 echipe.(a doaua am facut-o pt. niste experimente) Dar a 2-a nu e Utopicii.

Eu nu intreb aici de ce am luat ban ci doar mi-am luat ramas bun.

Stau in camin si de acolo intram mai multi. Nu de pe acelasi calc insa e aceeasi clasa de ip. Utopicii a facut-o un coleg sa ma enerveze :)).
Daca as vrea sa fac fraude de ce as creea o echipa cu nume similar? As pune alta limba, alta nationalitate, m-as loga la ore diferite....
Faur
Team President

Post by Faur »

utopicul wrote:Daca as vrea sa fac fraude de ce as creea o echipa cu nume similar? As pune alta limba, alta nationalitate, m-as loga la ore diferite....
Crezi ca conteaza daca iti faci conturi cu nume diferite ? Pentru useri oarecare da,dar pentru sheriffi absolut deloc ,se salveaza ipurile si n-ai nici-o sansa.

Oricum,eu nu am avut prea multa parte de tine dar .... bafta ! nice having you ! ;)
Image ps:Image ImageImage
d3m0nb0y
Team Board Member

numai bine

Post by d3m0nb0y »

numai bine utopicule..ne pare rau pentru tine..bafta in continuare..
sezonul 17/18 : 5 in F.23/1 in F.23
sezonul 19/20/21 :3 in F.24 /2 in F.24/11 in E.8
sezonul 21 : 2 in F.24
Faur
Team President

Re: numai bine

Post by Faur »

d3m0nb0y wrote:numai bine utopicule..ne pare rau pentru tine..bafta in continuare..
1.unicool
2.utopicul
3 ???????

Who's next? :? Culmea pana acum toate incep cu 'u' ,deci cei cu 'u' aveti grija :lol:
Image ps:Image ImageImage
nutzuvip
Team Manager

Re: numai bine

Post by nutzuvip »

Bafta multa utopicul incontinuare, fii mai atent data viitoare daca mai intri in alt joc asemanator
Forza Vacarm | Sus, Cat mai Sus !!
dardar_3
Member of the Soccer Project Association

Post by dardar_3 »

Bafta utopicule si imi pare rau ca au stat lucrurile asa...

Numa bine in viata reala 8)
Diavolo
utopicul
Team Manager

Post by utopicul »

ms baietzi, bafta si voua....eh, stupid me...draq m-o pus sa dau mesaj la serifi. Chestia e ca is in total vreo 10 echipe pe aici...ip-urile se incruciseaza. Si totusi nu au dat ban la intamplare. A doua mea echipa avea parola identica cu asta. :(. Am tot incercat s-o schimb dar nu ma lasa... si ca tantalaul eu am dat mesaj in loc sa ma gandesc s-o schimb. Macar celorlalti baieti nu le-a dat ban....nu era corect. Pun pariu ca daca nu dadeam mesaj nu luam niciun ban.
Ma gandeam s-o iau la inceput...insa nu cred ca de data asta o sa am la fel de mult noroc....am cumparat jucatori cu 300k si ii vindeam cu 1.3M. Am avut 20 de M...+ plin de jucatori de la centru. Foarte promitatori toti, mai ales RM-ul acela care ajungea aproape de 90 fara prea mare experienta....eh, ce rau imi pare....
nutzuvip
Team Manager

Post by nutzuvip »

@utopicul ar fi bine sa incepi iar, cum am facut si yo :) yo am facut o prostie mai mare ca tine...si ce echipa aveam :| in fine...ia-o din H si macar stii ce ai de fcut...poate ai sa ai noroc nu se stie. Bafta!
Forza Vacarm | Sus, Cat mai Sus !!
neXium
Assistant Manager

Post by neXium »

sper ca celelalte echipe sunt ale prietenilor tai :D nu ale tale :P bafta ...
NeXIum
Cea mai buna aparare ramane atacul
utopicul
Team Manager

Post by utopicul »

nutzuvip wrote:@utopicul ar fi bine sa incepi iar, cum am facut si yo :) yo am facut o prostie mai mare ca tine...si ce echipa aveam :| in fine...ia-o din H si macar stii ce ai de fcut...poate ai sa ai noroc nu se stie. Bafta!
Good point....insa. Sa explic...am avut in echipa de la inceput cam asa: 1LB 19 ani 81%, 1RM 19 ani 82%, 1CF 22 ani 81%, un RF 28 ani 81% un RF 81% 27 ani. In rest un CB 22 ani 79%, un RB 22, 79%, LM 24 ani, 78%. Asta dupa ce am antranat complet evident.
In rest, 1.5M la inceput, baza fanilor pe undeva la 2000.

As luao de la inceput insa voi primii iar echipa asa buna? Si voi ati avut la fel?
Rog pe cati mai multi manageri cu experienta sa raspunsa cam ce echipe de start (antrenate complet) au avut???
utopicul
Team Manager

Post by utopicul »

neXium wrote:sper ca celelalte echipe sunt ale prietenilor tai :D nu ale tale :P bafta ...
nu am 10 adrese de email...cine ar avea rabdare sa faca? :P :P :P
neXium
Assistant Manager

Post by neXium »

mai...sa sti ca eu cred ca sunt o gramada care ar fi in stare eu unu am 4Id...folosesc 2 ...
NeXIum
Cea mai buna aparare ramane atacul
napoleonard
Member of the Soccer Project Association

Post by napoleonard »

utopicul wrote:
neXium wrote:sper ca celelalte echipe sunt ale prietenilor tai :D nu ale tale :P bafta ...
nu am 10 adrese de email...cine ar avea rabdare sa faca? :P :P :P
cel mai mult eu am stiut pe unul ce a avut 32 de echipe. :shock: ...nu m-am mai intalnit de mult cu el, dar ultima oara nu avea banata nici una...oricum tre sa ai ceva memorie sa stii la toate parolele :P :P :lol:
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”