daca blascovici ia bataie de la bizone (de fapt un lucru previzibilsircos wrote:bleaahhh, mai prind eu podiumul ?Kosmin wrote:12.09 - 14:00 Castle Club - Blascovici Viola 3 - 4
ETAPA 17 => 15 Septembrie 2007
Castle Club sta

Moderator: Romanian Moderators
daca blascovici ia bataie de la bizone (de fapt un lucru previzibilsircos wrote:bleaahhh, mai prind eu podiumul ?Kosmin wrote:12.09 - 14:00 Castle Club - Blascovici Viola 3 - 4
Castle Club sta
dar daca fiat pierde cu mine maine nu ami are nici o sansa de salvare in ultima etapanapoleonard wrote:daca blascovici ia bataie de la bizone (de fapt un lucru previzibilsircos wrote:bleaahhh, mai prind eu podiumul ?Kosmin wrote:12.09 - 14:00 Castle Club - Blascovici Viola 3 - 4
Castle Club sta), fiat lux trebuie sa bata in ultima etapa sa ramana in Liga I...deci ceva sanse mai ai
nu asta visez eu. ci sa-ti ofer tie o medalie pentru intreaga participare in "campionat" ... lolica, nu glumescnapoleonard wrote:lasa-l si tu pe sircos sa viseze macar o noapte cum arata podiumul![]()
nu fi sigurvyruskill wrote:datorita meciurilor ce urmeaza sa fie jucate de contracandidatele mele sper la o salvare de la retrogradare
deci vrei sa-l bagi pe kosmin in liga a doua? I-as propune lui kosmin sa te excluda din campionatnapoleonard wrote:nu fi sigurvyruskill wrote:datorita meciurilor ce urmeaza sa fie jucate de contracandidatele mele sper la o salvare de la retrogradarede exemplu la mine e asigurat titlul, si joi am meci cu unul ce ma lupt la evitarea retrogradarii. normal ca o sa am grija de unii titulari, dar din pacate aproape jumate sunt suspendati ptr meciul de joi, si deci apti ptr meciul cu buffalo
eee vrea sa-mi plateasca o polita mai veche , si a gasit momentubizone wrote:deci vrei sa-l bagi pe kosmin in liga a doua? I-as propune lui kosmin sa te excluda din campionatnapoleonard wrote:nu fi sigurvyruskill wrote:datorita meciurilor ce urmeaza sa fie jucate de contracandidatele mele sper la o salvare de la retrogradarede exemplu la mine e asigurat titlul, si joi am meci cu unul ce ma lupt la evitarea retrogradarii. normal ca o sa am grija de unii titulari, dar din pacate aproape jumate sunt suspendati ptr meciul de joi, si deci apti ptr meciul cu buffalo
stiu asta ,vyruskill wrote:tinand cont de rezultatul obtinut de mine Castle Club -A.S. Minerul-Venus Motru 0-0 Kosmin sanse nu mai ai nici la victorie pt salvare deoarece ai ajunge la egalitate cu mine dar golaveraj mai slab .. acum sansa mea sta in mainile lui Sorin TM cam dar speram