nutzuvip wrote:@utopicul ar fi bine sa incepi iar, cum am facut si yo yo am facut o prostie mai mare ca tine...si ce echipa aveam in fine...ia-o din H si macar stii ce ai de fcut...poate ai sa ai noroc nu se stie. Bafta!
Good point....insa. Sa explic...am avut in echipa de la inceput cam asa: 1LB 19 ani 81%, 1RM 19 ani 82%, 1CF 22 ani 81%, un RF 28 ani 81% un RF 81% 27 ani. In rest un CB 22 ani 79%, un RB 22, 79%, LM 24 ani, 78%. Asta dupa ce am antranat complet evident.
In rest, 1.5M la inceput, baza fanilor pe undeva la 2000.
As luao de la inceput insa voi primii iar echipa asa buna? Si voi ati avut la fel?
Rog pe cati mai multi manageri cu experienta sa raspunsa cam ce echipe de start (antrenate complet) au avut???
sincer acum...cred ca ai nimerit atunci o super echipa....din echipa mea de start un singur jucator a trecu de 80%..un CF de 84% cu agr 89...asa ca...prinzi ideea cred
dar jocul merita sa incepi din nou...parerea mea
eh, depinde cum ai noroc. din echipa mea am avut cativa care au trecut de 80%, chiar acum LM, CF si RF titulari sunt de la prima mea echipa.
poate nu o sa ai acelasi noroc din nou, dar poate o sa stii mai bine ce ai de facut ... experienta
si incearca sa stai clean pentru ca e pacat sa pierzi totul la un moment dat (cand poate te vor prinde sau poate vor avea alte tool-uri - cine stie ce-o mai fi peste 1-2 ani).
neXium wrote:sper ca celelalte echipe sunt ale prietenilor tai nu ale tale bafta ...
nu am 10 adrese de email...cine ar avea rabdare sa faca?
cel mai mult eu am stiut pe unul ce a avut 32 de echipe. ...nu m-am mai intalnit de mult cu el, dar ultima oara nu avea banata nici una...oricum tre sa ai ceva memorie sa stii la toate parolele
sincer sa fiu nu are de ce sa-l baneze....in regulament scrie ca pot exista mai multer conturi de pe acelasi pc...ok....dar sa nu fie ale tale....iarasi ok. Are voie sa te baneze atunci cand un serif vine la tine acasa si vede ca nu ai 31 de frati. Pana atunci ai voie sa-ti faci 50 de echipe (frati, mama, mama vitrega, tati vitregi, bunici, etc). Daca e vb. de asta sa schimbe regulamentul...
utopicul wrote:
nu am 10 adrese de email...cine ar avea rabdare sa faca?
cel mai mult eu am stiut pe unul ce a avut 32 de echipe. ...nu m-am mai intalnit de mult cu el, dar ultima oara nu avea banata nici una...oricum tre sa ai ceva memorie sa stii la toate parolele
sincer sa fiu nu are de ce sa-l baneze....in regulament scrie ca pot exista mai multer conturi de pe acelasi pc...ok....dar sa nu fie ale tale....iarasi ok. Are voie sa te baneze atunci cand un serif vine la tine acasa si vede ca nu ai 31 de frati. Pana atunci ai voie sa-ti faci 50 de echipe (frati, mama, mama vitrega, tati vitregi, bunici, etc). Daca e vb. de asta sa schimbe regulamentul...
pai avea de ce sa-l baneze...ca 31 de echipe munceau ptr una care era preferata, si avea ce jucatori sa cumpere si avea in acelasi timp sa-si vanda rebuturile pe ceva bani, cu licitatii, cu chestii...era o industrie ce sa mai tura-vura
bafta utopicule in viata reala "daca nu ne mai auzim". ar fi pacat sa lasi sp-ul, merita sa incerci sa iti mai faci o echipa si vei vedea ca nu regreti ...crede-ma
S 14/15: promovari consectuive cu maxim de puncte
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol
S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!
bafta utopicule in viata reala "daca nu ne mai auzim". ar fi pacat sa lasi sp-ul, merita sa incerci sa iti mai faci o echipa si vei vedea ca nu regreti ...crede-ma
S 14/15: promovari consectuive cu maxim de puncte
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol
S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!
ms mult bogdan....ce sa zic....m-a demoralizat warchilde
in rest ce sa zic....e fain jocu....insa ce sa comentez eu....cred ca unicool a fost mult mai neindreptatit.
cine e ala cu 32 de echipe... ? @ utopicul iti zic yo...uita-te la echipa mea pt ca e a 3-a .... cu prima am luat ban in G dar cred ca aveam echipa de D , cu a 2-a m-am dus in D fara infrangere din G...dar am facut niste greseli si am inceput sa iau bataie mereu si m-am ofticat si am renuntat la ea , cu astea care o am acum merg conform planului asa ca nu tre' sa fii descurajat pt ca te poti ridica pe parcurs indiferent de ce jucatori ai la inceput... yo nu am avut mare lucru niciodata la nicio echipa...
bafta utopicule.. stiu cum e cu banarea.. am luat si eu ban de vreo 2 ori. prima echipa era slabuta.. cat 120 scoteam... a doua o facusem FOARTE buna.. si tanara.. adica aveam doar tineri.. sub 21-22 ani neagresivi si ff promitatori (bineinteles.. echipa era facuta "cu ajutorul" mai multor managere.. acolo chair am trisat.. transferuri la greu.. si fix la ultimul am fost prins:D ) iar asta e a 3-a echipa.. de joc.. ce sa zic.. ma mai pasioneaza.. dar parca nu mai e la fel de atractiv.. adica cam devine monoton de la un punct incolo.. intri vezi rezultate.. antrenezi etc.. asta cel putin in cazul meu.. care joc sp de mai mult de 2 ani.,,. in fine.. de aici discutia poate continua la nesfarsit..
BAFTA IN CONTINUARE.. IN VIATA REALA
Spawn_9 wrote:bafta utopicule.. stiu cum e cu banarea.. am luat si eu ban de vreo 2 ori. prima echipa era slabuta.. cat 120 scoteam... a doua o facusem FOARTE buna.. si tanara.. adica aveam doar tineri.. sub 21-22 ani neagresivi si ff promitatori (bineinteles.. echipa era facuta "cu ajutorul" mai multor managere.. acolo chair am trisat.. transferuri la greu.. si fix la ultimul am fost prins:D ) iar asta e a 3-a echipa.. de joc.. ce sa zic.. ma mai pasioneaza.. dar parca nu mai e la fel de atractiv.. adica cam devine monoton de la un punct incolo.. intri vezi rezultate.. antrenezi etc.. asta cel putin in cazul meu.. care joc sp de mai mult de 2 ani.,,. in fine.. de aici discutia poate continua la nesfarsit..
BAFTA IN CONTINUARE.. IN VIATA REALA
cam asa e si la mine spawn...cam toti aveti dreptate. Si eu ma gandesc acum ca am experinta si asta e ff bine....insa ....nu e la fel. Chiar imi e dor de jucatorii mei...deabia asteptam sa vina urmatoarea simulare sa vad daca s-a maximalizat sau nu. Eh....e pacat ca o s-os stearga...macar daca-ar da-o cuiva...nu mi-ar parea asa rau. Plus ca n-am facut niciun transfer dubios. Am jucat vreao 3-4 cupe...din care am castigat una parca. Chiar nu mi se pare ca e o maaaaaareeeeeee si nesimtita trisare...ma rog. Cica pe altii i-au iertat o dat....i-au atentionat. Ce sa zic... daca n-ar fi fost cazul lui unicool i-as mai fi dat un mesaj lui sjarel...insa dupa acea nesimtire la ce sa ma mai astept eu....care totusi am pacatuit nitzel.
P.S. O sa raman in SP. Dar nu cred ca o sa mai fiu deloc fascinat fata de cum eram inainte
Si inca ceva spawn...sfatul tau de data trecuta a mers ca pe roate. Ce propui: sa cumpar jucatori pana in 3-4 sute de la echipe din H de pe acum sau mai incolo?