pretul biletelor diferentiat pt oaspeti?
Moderator: Romanian Moderators
pretul biletelor diferentiat pt oaspeti?
Pot pune un pret putin mai mare pentru oaspeti? Daca da... pls cum?
hmmm
Pai acolo am asa:
Pretul biletelor in: liga / amical / cupa / cupa amicala si un procent de distributie.
Acel procent inseamna cate bilete vin la suporterii mei si cate la oaspeti. Sau e pretul diferentiat?
Pretul biletelor in: liga / amical / cupa / cupa amicala si un procent de distributie.
Acel procent inseamna cate bilete vin la suporterii mei si cate la oaspeti. Sau e pretul diferentiat?
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: hmmm
Pretul e acelasi, adica pretul pe care il pui tu acolo.be_best wrote:Pai acolo am asa:
Procentul ala e cat la suta din vanzari sa dai adversarului, sau asa ceva, oricum nu e de mare importanta.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Mercik
Am inteles: nu se pot pune preturi diferite pt echipa adversa.
Ms mult!
Ms mult!
Re: Mercik
lool, dar unde ai vazut tu ca se face asa ceva ? cum de ti-a venit ideea asta ?be_best wrote:Am inteles: nu se pot pune preturi diferite pt echipa adversa.

Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
-
- Member of the Soccer Project Association
Sa vezi ce se oftica Copos daca vor face asta. Iar ii suspenda si nu ia Copos bani din vanzari.Faur wrote:Mda ... Rapidisti au zis ca or sa dea foc la acea plasa ca protest ! Abia asteptwarchilde wrote:cum unde..s-a gandit omu ca le da alora bilete la pret dublu..ca sa nu mai vina....ma mir ca nu s-a gandit sa le faca si o cushca asa ca in ghencea![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Manager: cyp