Greseala la salariu
Moderator: Romanian Moderators
Cineva imi sugerase sa-i rup contractul.La o clauza de reziliere de 3 milioane, no way.
Dar norocul mai tine si cu prostii:se pare ca cineva il vrea si la banii astia(precum v-am spus l-am pus gratis pe lista de trasferuri si are deja o oferta.
Revin la intrebarea precedenta:ati testat faza cu salarii mici si bonusuri la semnare substantiale si in cazul in care ati dorit sa pastrati un jucator bun care mai avea putin pana la expirarea contractului?
Dar norocul mai tine si cu prostii:se pare ca cineva il vrea si la banii astia(precum v-am spus l-am pus gratis pe lista de trasferuri si are deja o oferta.
Revin la intrebarea precedenta:ati testat faza cu salarii mici si bonusuri la semnare substantiale si in cazul in care ati dorit sa pastrati un jucator bun care mai avea putin pana la expirarea contractului?
-
- Member of the Soccer Project Association
pai sigur ca a acceptat ... intr-un an sunt 30 meciuri plus cateva de cupa (depinde pana unde ajungi). adica 250k bonus=8000 salar/1 sezon. cu cei 2000 pe care ii dai ajunge la 10.000 salar. adica salarul normal al unui jucator de 85%. Tie ti se pare ca ai facut o afacere?danoak wrote:Da,se pare ca sunt cazuri in care merge.
Fundas central de 25 de ani cu experienta peste 30 si best performance =62 , a acceptat un contract pe 1 an cu 2000/meci si bonus de semnare 250k. La finalul contractului asta o sa incerc sa-i dau unul fara bonus.Atunci ramane de vazut.
sau mai bine ii dadeai un salar de 7-8000 pe meci cat cerea (cred ca si mai putin daca are nota doar 62), fara nici un bonus si castigai la un sezon minim 2000*30 meciuri=60k. si nici nu dadeai banii toti odata => te puteai folosi de ei.
-
acum voi ati inteles gresit. cel mai mare castig in urma manevrei facute de mine nu e faptul ca i-am redus salariul de la 14 k la 1 k.intradevar daca calculezi bonusul ... 350 k pe un sezon cu 30 meciuri ar veni cam 10 k pe meci deci cam tot pe acolo ajungi(11 k). realizare mai mare este ca dupa aceea accepta o marire( de la 1000 la 2000) fara sa mai ceara bonusul. si astfel l-ai adus la la 14 mii la doua mii pe 3 ani.warchilde wrote:pe un singur an am incercat...cu bonus 250k...cu 350k...stai sa calculez daca mai renteaza
plus ca repet nu spun ca merge. mie mi-a mers .

-
pai nu radem ca asa platim toti la meciurile din campionat si cupa SP platesti salariile la toti indiferent daca joaca sau nu + bonusu de victorie la titulari si rezervedanoak wrote:Nasol rau! Observ acum (si nu radeti) ca-i platesc salariu indiferent daca il joc sau nu. Deci eroarea asta o sa ma bantuie ceva timp.
-
- Team Board Member
nu stiu unde sa scriu si scriu aici ca are oleak legatura....tb sa ii reinoiesc salariu la un jucator aku... http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ?tid=51649 e vb de jucatorul..nicolae toncea....e folositor la echipa..da nu vreau nici sa ii dua un salariu prea mare...plss ajutati'ma...