Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

ralf_antonio
Assistant Coach

Post by ralf_antonio »

victorie lejera cu 8-0 in H2040 :lol:...astept ultimele 2 etape...pt meciurile cele mai importante...meciuri cu locul 2 si locul 3!Sunt 3 echipe in 2 pct.. :)
jully
Team President

Post by jully »

Black_eagle wrote:dap. nu am vrut sa va ascult.. asta e. oricum am stat un sezon in plus in H dar acu poate reusesc sa trec din G direct in F sa stau decat un singur sezon in G.
pai daca ne ascultai acum deja te mandreai ca vei juca in F si ai spulberat si G-ul, ca si exemplul de fata :lol:
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Post by cercel_jr »

Sa mor yo, ori sunt eu prea bun, ori is prosti adversarii mei.
Am castigat cu 2-0 impotriva fostului loc 4 (eu fiind pe 3, el venind tare fara infrangere dupa vo 6 etape).
Eu aveam TS 72, el 100%, jucatorii ii aveam distrusi in urma amicaleleor si a meciului de liga de luni. El ii avea ok, in afar de CF. Avea un singur CF.
In schimb "prostul" nu a jucat ce avea el mai bun, 5-4-1 (de obicei juca 5-3-2), a jucat 4-3-3 avand un CF slab si RF si LF tot slabi (si agresivi pe deasupra). :lol:
Asta e un exemplu de manager "prost".

Nu faceti ca el. :lol:

PS.: Sunt pe 3 la 6 puncte de locul 2, am meci direct cu el luni, si ma gandesc serios la promovare. :roll:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
warchilde

Post by warchilde »

am trait sa o aud si pe asta..de cand te tot batem noi la cap....hai ca ti-ai terminat transferurile, promoveaza naibii.

on-topic :lol: am cashtigat cu 2-1 cu fostul loc 3 si m-am dus pe la vreo 17 puncte parca. Div. E, here i come :twisted: :lol: :lol: :lol:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

warchilde wrote:am trait sa o aud si pe asta..de cand te tot batem noi la cap....hai ca ti-ai terminat transferurile, promoveaza naibii.
Pai abia azi am vazut ca urmeaza sa ma bat cu el.
Daca il bat pot spera la promovare in ultimele 2 etape, daca nu il bat atunci raman inca un sezon in D.

napoleonard

Post by napoleonard »

victorie la fostul loc 2 acasa :twisted: ...am iesit din zona fierbinte :lol: ... lupta insa continua 8)
Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

mai cercel, poate joaca omu' in cupa si il intereseaza mai mult ...
io am reusit sa bat liderul azi asa ca m-am apropiat la 6 puncte. de nu erau random-urile ... oricum mai sper, joi am ultimul meci greu, din pacate primii 2 portari sunt suspendati. dar locul 1 are saptamana viitoare 2 meciuri grele ... si in deplasare. sper sa o ia in freza si atunci suntem acolo :) la golaveraj :)
bizone

Post by bizone »

cercel_jr wrote: PS.: Sunt pe 3 la 6 puncte de locul 2, am meci direct cu el luni, si ma gandesc serios la promovare. :roll:
cam prea tarziu...trebuia sa te axezi pe campionat mai demult si poate erai promovat. Ptr toti ceilalti, cercel este un exemplu de manager care-si desconsidera echipa, ''nu faceti ca el'' :twisted: :lol: :lol: :lol:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Viola

Post by Viola »

Victorie cu echipa a 2-a la o echipa bot cu 9-1 si avand in vedere ca sunt la 18 pct de locul trei E.28 scrie pe mine :twisted: Oricum probabil voi fi campion in F ca locul 2 e la 7 pct oricum totul se va decide luni in meciul direct :twisted: :twisted: :twisted:
Revenit cu Vulturii Lugoj
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bizone wrote:
cercel_jr wrote: PS.: Sunt pe 3 la 6 puncte de locul 2, am meci direct cu el luni, si ma gandesc serios la promovare. :roll:
cam prea tarziu...trebuia sa te axezi pe campionat mai demult si poate erai promovat. Ptr toti ceilalti, cercel este un exemplu de manager care-si desconsidera echipa, ''nu faceti ca el'' :twisted: :lol: :lol: :lol:
Da, de vo 4 sezoane incoace, cam asa e. :oops:
Bunicutzu, ala nu avea nici un motiv sa piarda intentionat cu mine.
Nu are de jucat in cupa, nu are cupe amicale importante, si venea dupa multe victorii consecutive, probabil a crezut ca eu voi fi distrus rau in cazua amicalelor dar i-am facut o surpriza. :lol:
Sau pur si simplu nu a stiut cum sa-si faca echipa. :oops:

barosanu
Team Manager

Re: da...si eu :?

Post by barosanu »

barosanu wrote:
kennyanu wrote:victorie lejera cu locu 15....astept pasul gresit al locului 2
:? si eu sper sa greseasca cumva locul 2 de ka mine. g417 si sa i iau locul(doar la un punctisor d el, si i au imbatranit titularii atacanti si lui si locului 1, asa ca sper cumva loc doi sa se incurce si sa trec eu acolo ....sper la victorii pe linie in continuare) :) spiritul 100 ma ajuta :) :)

si asa cum am promis....eu am castigat iar el a facut egal =))) =))) =))) asa ca daca sunt baiat destept si bat in continuare am sanse reale sa raman pe 2 si sa promovez(meciuri grele nu mai am decat unu dar sper la victorie si in o noua greseala a actualului loc 3 :D :D
Last edited by barosanu on Tue Sep 25, 2007 9:21 am, edited 1 time in total.
sezon14 loc 10 in H1251
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
Daimon

Post by Daimon »

ma bucur sa aud ca napo a mai luat 3 pct. eu am ajuns dupa victoria de azi pe locul 8, la 3 pct de loctul 4. incep sa ma gandesc serios la primele 5 si la ceva bani. vom vede.
kennyanu

Post by kennyanu »

victorie lejera...2-0....astept pasul gresit...
Revenit :)
ralf_antonio
Assistant Coach

Post by ralf_antonio »

5-1...victorie...:lol: in H nu va speriati:D...astept promovarea in G
jully
Team President

Post by jully »

cercel_jr wrote:[Sau pur si simplu nu a stiut cum sa-si faca echipa. :oops:
iti spun eu ca am patit-o :
nu si-a setat echipa si a facut-o asistentul .
de cacao a fost el, ca si mine dealtfel la acel moment, din cauza lui am pierdut invincibilitatea aici in G. :x si oftica e si mai mare pentru ca, cel care m-a batut acum e pe locul 4 la 22 de puncte in urma mea. :x
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”