Moderator: Romanian Moderators
pai daca ne ascultai acum deja te mandreai ca vei juca in F si ai spulberat si G-ul, ca si exemplul de fataBlack_eagle wrote:dap. nu am vrut sa va ascult.. asta e. oricum am stat un sezon in plus in H dar acu poate reusesc sa trec din G direct in F sa stau decat un singur sezon in G.
Pai abia azi am vazut ca urmeaza sa ma bat cu el.warchilde wrote:am trait sa o aud si pe asta..de cand te tot batem noi la cap....hai ca ti-ai terminat transferurile, promoveaza naibii.
cam prea tarziu...trebuia sa te axezi pe campionat mai demult si poate erai promovat. Ptr toti ceilalti, cercel este un exemplu de manager care-si desconsidera echipa, ''nu faceti ca el''cercel_jr wrote: PS.: Sunt pe 3 la 6 puncte de locul 2, am meci direct cu el luni, si ma gandesc serios la promovare.
Da, de vo 4 sezoane incoace, cam asa e.bizone wrote:cam prea tarziu...trebuia sa te axezi pe campionat mai demult si poate erai promovat. Ptr toti ceilalti, cercel este un exemplu de manager care-si desconsidera echipa, ''nu faceti ca el''cercel_jr wrote: PS.: Sunt pe 3 la 6 puncte de locul 2, am meci direct cu el luni, si ma gandesc serios la promovare.![]()
![]()
![]()
barosanu wrote:kennyanu wrote:victorie lejera cu locu 15....astept pasul gresit al locului 2si eu sper sa greseasca cumva locul 2 de ka mine. g417 si sa i iau locul(doar la un punctisor d el, si i au imbatranit titularii atacanti si lui si locului 1, asa ca sper cumva loc doi sa se incurce si sa trec eu acolo ....sper la victorii pe linie in continuare)
spiritul 100 ma ajuta
![]()
iti spun eu ca am patit-o :cercel_jr wrote:[Sau pur si simplu nu a stiut cum sa-si faca echipa.