Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
ralf_antonio
- Assistant Coach
pai daca ne ascultai acum deja te mandreai ca vei juca in F si ai spulberat si G-ul, ca si exemplul de fataBlack_eagle wrote:dap. nu am vrut sa va ascult.. asta e. oricum am stat un sezon in plus in H dar acu poate reusesc sa trec din G direct in F sa stau decat un singur sezon in G.
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''

-
cercel_jr
- Member of the Soccer Project Association
Sa mor yo, ori sunt eu prea bun, ori is prosti adversarii mei.
Am castigat cu 2-0 impotriva fostului loc 4 (eu fiind pe 3, el venind tare fara infrangere dupa vo 6 etape).
Eu aveam TS 72, el 100%, jucatorii ii aveam distrusi in urma amicaleleor si a meciului de liga de luni. El ii avea ok, in afar de CF. Avea un singur CF.
In schimb "prostul" nu a jucat ce avea el mai bun, 5-4-1 (de obicei juca 5-3-2), a jucat 4-3-3 avand un CF slab si RF si LF tot slabi (si agresivi pe deasupra).
Asta e un exemplu de manager "prost".
Nu faceti ca el.
PS.: Sunt pe 3 la 6 puncte de locul 2, am meci direct cu el luni, si ma gandesc serios la promovare.
Am castigat cu 2-0 impotriva fostului loc 4 (eu fiind pe 3, el venind tare fara infrangere dupa vo 6 etape).
Eu aveam TS 72, el 100%, jucatorii ii aveam distrusi in urma amicaleleor si a meciului de liga de luni. El ii avea ok, in afar de CF. Avea un singur CF.
In schimb "prostul" nu a jucat ce avea el mai bun, 5-4-1 (de obicei juca 5-3-2), a jucat 4-3-3 avand un CF slab si RF si LF tot slabi (si agresivi pe deasupra).
Asta e un exemplu de manager "prost".
Nu faceti ca el.
PS.: Sunt pe 3 la 6 puncte de locul 2, am meci direct cu el luni, si ma gandesc serios la promovare.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
cercel_jr
Pai abia azi am vazut ca urmeaza sa ma bat cu el.warchilde wrote:am trait sa o aud si pe asta..de cand te tot batem noi la cap....hai ca ti-ai terminat transferurile, promoveaza naibii.
Daca il bat pot spera la promovare in ultimele 2 etape, daca nu il bat atunci raman inca un sezon in D.
-
napoleonard
-
bunicutzu
mai cercel, poate joaca omu' in cupa si il intereseaza mai mult ...
io am reusit sa bat liderul azi asa ca m-am apropiat la 6 puncte. de nu erau random-urile ... oricum mai sper, joi am ultimul meci greu, din pacate primii 2 portari sunt suspendati. dar locul 1 are saptamana viitoare 2 meciuri grele ... si in deplasare. sper sa o ia in freza si atunci suntem acolo
la golaveraj 
io am reusit sa bat liderul azi asa ca m-am apropiat la 6 puncte. de nu erau random-urile ... oricum mai sper, joi am ultimul meci greu, din pacate primii 2 portari sunt suspendati. dar locul 1 are saptamana viitoare 2 meciuri grele ... si in deplasare. sper sa o ia in freza si atunci suntem acolo
-
bizone
cam prea tarziu...trebuia sa te axezi pe campionat mai demult si poate erai promovat. Ptr toti ceilalti, cercel este un exemplu de manager care-si desconsidera echipa, ''nu faceti ca el''cercel_jr wrote: PS.: Sunt pe 3 la 6 puncte de locul 2, am meci direct cu el luni, si ma gandesc serios la promovare.
POLI TIMISOARA!!!!

-
cercel_jr
Da, de vo 4 sezoane incoace, cam asa e.bizone wrote:cam prea tarziu...trebuia sa te axezi pe campionat mai demult si poate erai promovat. Ptr toti ceilalti, cercel este un exemplu de manager care-si desconsidera echipa, ''nu faceti ca el''cercel_jr wrote: PS.: Sunt pe 3 la 6 puncte de locul 2, am meci direct cu el luni, si ma gandesc serios la promovare.![]()
![]()
![]()
Bunicutzu, ala nu avea nici un motiv sa piarda intentionat cu mine.
Nu are de jucat in cupa, nu are cupe amicale importante, si venea dupa multe victorii consecutive, probabil a crezut ca eu voi fi distrus rau in cazua amicalelor dar i-am facut o surpriza.
Sau pur si simplu nu a stiut cum sa-si faca echipa.
-
barosanu
- Team Manager
Re: da...si eu :?
barosanu wrote:kennyanu wrote:victorie lejera cu locu 15....astept pasul gresit al locului 2si eu sper sa greseasca cumva locul 2 de ka mine. g417 si sa i iau locul(doar la un punctisor d el, si i au imbatranit titularii atacanti si lui si locului 1, asa ca sper cumva loc doi sa se incurce si sa trec eu acolo ....sper la victorii pe linie in continuare)
spiritul 100 ma ajuta
![]()
si asa cum am promis....eu am castigat iar el a facut egal =))) =))) =))) asa ca daca sunt baiat destept si bat in continuare am sanse reale sa raman pe 2 si sa promovez(meciuri grele nu mai am decat unu dar sper la victorie si in o noua greseala a actualului loc 3
Last edited by barosanu on Tue Sep 25, 2007 9:21 am, edited 1 time in total.
sezon14 loc 10 in H1251
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
-
ralf_antonio
- Assistant Coach
iti spun eu ca am patit-o :cercel_jr wrote:[Sau pur si simplu nu a stiut cum sa-si faca echipa.
nu si-a setat echipa si a facut-o asistentul .
de cacao a fost el, ca si mine dealtfel la acel moment, din cauza lui am pierdut invincibilitatea aici in G.
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''