Divizia A
Moderator: Romanian Moderators
Poate nu a fost foarte exact explicat prima data. Cum am pus eu criteriile nu mi se pare ca ar lasa loc de interpretari.
Si oricum majoritatea pasionatilor de fotbal, se bazeaza si au in subconstient modul de clasare pus de mine.
Pana la urma majoritatea decide, ce si cum, numai ca mi se pare total aiurea sa faci un clasament dupa golaverajul in liga.
Si oricum majoritatea pasionatilor de fotbal, se bazeaza si au in subconstient modul de clasare pus de mine.
Pana la urma majoritatea decide, ce si cum, numai ca mi se pare total aiurea sa faci un clasament dupa golaverajul in liga.
-
- Member of the Soccer Project Association
ANUNT IMPORTANT !
Echipele care nu-si programeaza meciurile la timp nu vor mai primiu mesaje de avertizare la echipa ca sa joace meciul, va fi un mesaj pe forum, iar pana la ultima simulare a zilei in care este programata etapa, echipa care nu-si programeaza meciul si nici nu anunta pe forum o eventuala amanare a lui, va pierde meciul respectiv cu 3-0
Echipele care nu-si programeaza meciurile la timp nu vor mai primiu mesaje de avertizare la echipa ca sa joace meciul, va fi un mesaj pe forum, iar pana la ultima simulare a zilei in care este programata etapa, echipa care nu-si programeaza meciul si nici nu anunta pe forum o eventuala amanare a lui, va pierde meciul respectiv cu 3-0
da yo as zic sa se trimita/accepte o invitatzie cu 24 de ore inainte de ziua meciului k sa ai si u timp sa`ti faci echipa..k nu poate toata lumea sa stea in fatza pc`ului sa vada cand accepta/trimite adversaru invitatzia...asa yo ii trimit inv si o accepta cu o ora inainte de meci si nu apuc sa imi mai fac si yo echipa......
Manager: Plesan
Echipa: Zumer FC
Echipa: Zumer FC
-
-
pai e intre noi, dar doar asa a ajuns campionatul sa fie la a 3-a editie, cu 3 ligi, si o gramada de echipe. nu e un campionat obligatoriu. dar daca ai ales sa te inscrii, faci in asa fel incat sa fie "intre noi". nu trebuie sa dam anunturi oficiale, de fapt nu trebuie sa ajungem aici.Plesan wrote:asta e asa intre voi .. yo ma refeream la mesaju dat de kosmin si ma refeream sa fie ceva oficial,nu am zis k nu e asa
in alta ordine, tu esti in liga A?

-