Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Post by cercel_jr »

jully wrote:
cercel_jr wrote:[Sau pur si simplu nu a stiut cum sa-si faca echipa. :oops:
iti spun eu ca am patit-o :
nu si-a setat echipa si a facut-o asistentul .
de cacao a fost el, ca si mine dealtfel la acel moment, din cauza lui am pierdut invincibilitatea aici in G. :x si oftica e si mai mare pentru ca, cel care m-a batut acum e pe locul 4 la 22 de puncte in urma mea. :x
Da, si asta este o varianta. :roll:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Viola

Post by Viola »

Si mi e tot nenorocitul de asistent mi-a distrus frumoasa serie fara infrangeri :cry: :cry: :cry: .La inceput am vrut sa il dau afara da cine stie cand am nevoie de el si prea multi bani nu ia asa ca l-am pastrat. :evil:
Revenit cu Vulturii Lugoj
napoleonard

Post by napoleonard »

Daimon wrote:ma bucur sa aud ca napo a mai luat 3 pct. eu am ajuns dupa victoria de azi pe locul 8, la 3 pct de loctul 4. incep sa ma gandesc serios la primele 5 si la ceva bani. vom vede.
merci :wink: la mine e mai ciudat, ori retrogradez ori prind loc in primele 5. diferenta e foarte mica :? :roll:

sa ai bafta
Image
Daimon

Post by Daimon »

mersi si eu, cam asa e si la mine. foarte echilibrate unele serii din D.
napoleonard

Post by napoleonard »

Daimon wrote:mersi si eu, cam asa e si la mine. foarte echilibrate unele serii din D.
ooo si inca cum...is echipe varza cu manageri care nu prea stiu jocu, nu promoveaza, dar is in primele locuri...seria D5 e un exemplu bun :twisted: :twisted: :twisted:
Image
bizone

Post by bizone »

napoleonard wrote:
Daimon wrote:mersi si eu, cam asa e si la mine. foarte echilibrate unele serii din D.
ooo si inca cum...is echipe varza cu manageri care nu prea stiu jocu, nu promoveaza, dar is in primele locuri...seria D5 e un exemplu bun :twisted: :twisted: :twisted:
pfuai kennyanu, asta-i un atac direct la tine :lol: :lol: :lol: :lol:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Daimon

Post by Daimon »

lasa napo, nu conteaza rezultatele astea intermediare, sa vedem cine ajunge si rezista in B, A divizii serioase :lol: :lol: :lol:
napoleonard

Post by napoleonard »

Daimon wrote:lasa napo, nu conteaza rezultatele astea intermediare, sa vedem cine ajunge si rezista in B, A divizii serioase :lol: :lol: :lol:
nu ma nenoroci si tu...un prieten de-al meu, primitivus, pe care eu l-am batut la cap sa-si faca echipa, si evident si-a facut-o dupa mine, bate acum la portile B-ului :)
Image
Daimon

Post by Daimon »

vezi, asta e tragedia mea cu bizone, dupa ce am stat zile in sir si i-am explicat ce si cum, a ajuns sa ma bata pe unde ma prinde :twisted: :lol: :lol:

la jocul asta foarte mult tine de random, adica de jucatorii care iti vin de la tineret, poate nu pare asa o chestie importanta la prima vedere dar una e sa iti vina doar jucatori pana in 80% sau deloc, alta sa iti vina de-aia de se indreapta spre 90%

in alta ordine de idei, am vazut ca ala cu care am maine meci de campionat vinde tot, si ai are doar pe ceva posturi jucatori cat de cat. deci 90% il bat.
napoleonard

Post by napoleonard »

Daimon wrote:vezi, asta e tragedia mea cu bizone, dupa ce am stat zile in sir si i-am explicat ce si cum, a ajuns sa ma bata pe unde ma prinde :twisted: :lol: :lol:
pai ii un mare furacios :wink: a avut de unde fura meserie :twisted:
Daimon wrote:la jocul asta foarte mult tine de random, adica de jucatorii care iti vin de la tineret, poate nu pare asa o chestie importanta la prima vedere dar una e sa iti vina doar jucatori pana in 80% sau deloc, alta sa iti vina de-aia de se indreapta spre 90%
stiu pe unu care nu ii creste deloc. ii vinde pe toti care ii primeste de la centru. face bani bunicei si cumpara jucatori deja antrenati. e si asta o strategie. binenteles, cu plusuri si minusuri :?
Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

si eu stiu pe unu care mi-a povestit de SP, m-a convins sa ma bag (i-am zis ca nu vreau ca voi deveni addicted dar na ... a insistat). s-a mai chinuit omu' sa-mi raspunda o saptamana la tot felul de intrebari. acum a cam ramas in urma :( si mi se pare ca il mai ajunge un invatacel (vezi warchilde).
warchilde

Post by warchilde »

ei..eu il ajung la divizie....la nivel de echipa cred ca ma bate de ma strica... e si asta o idee...ia sa mai fac una cu el ca nu am mai jucat din campionatul trecut :D
kennyanu

Post by kennyanu »

bizone wrote:
napoleonard wrote:
pfuai kennyanu, asta-i un atac direct la tine :lol: :lol: :lol: :lol:

da...am observ....in D5 numai gusteri se pare...ia vino daimon la mn in liga :wink:
Revenit :)
Daimon

Post by Daimon »

nu cred ca aproba astia transferul din D.17 in D.5 da poate aranjam ceva pt diviziile superioare sa ajung si eu cu voi :lol: :lol: :lol:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Victorie 9-0 la un bot acasa.
Am luat o teapa de zile mari, am luat un rosu direct si mi-a suspendat un titular pt. 2 etape, deci nu il voi avea in meciul important de luni. :evil:
Sper sa am rezerva in stare buna.
Sunt tot pe 3.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”