de vrut vor multi....intrebarea e cine merita?kennyanu wrote:knd o sa vad k treaba ma va depasi....o sa vb cu sjarel...si o sa facem un poll cu cine este interesat. momentan cred k ma descurc....

Moderator: Romanian Moderators
de vrut vor multi....intrebarea e cine merita?kennyanu wrote:knd o sa vad k treaba ma va depasi....o sa vb cu sjarel...si o sa facem un poll cu cine este interesat. momentan cred k ma descurc....
omule a fost o gluma poti fi chiar tu moderator nu ma intereseaza cine este doar sa isi fac treaba cum trebuie ...vorba ta traieste-ti viata fara a da importanta comentariilor meleFaur wrote:Sa stii ca puteam trai si fara comentariul tau... si pe deasupra,nu pe tine te-am intrebat.vyruskill wrote:si acum sa o luam in spirit de glumaFaur wrote:NU ma autopropun.
NICI nu te alegea careva ... sau mai bine zis nu te propunea careva
asta am intelesomule a fost o gluma
poti fi chiar tu moderator
niciodata nu stii cand un astfel de comentariu iti poate provoca un infarct instant ....asa ca il sustin pe bogdan la faza cu traieste-ti viata!nu ma intereseaza cine este doar sa isi fac treaba cum trebuie ...vorba ta traieste-ti viata fara a da importanta comentariilor mele