de vrut vor multi....intrebarea e cine merita?kennyanu wrote:knd o sa vad k treaba ma va depasi....o sa vb cu sjarel...si o sa facem un poll cu cine este interesat. momentan cred k ma descurc....
Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori
Moderator: Romanian Moderators
-
unicool
- Member of the Soccer Project Association
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
omule a fost o gluma poti fi chiar tu moderator nu ma intereseaza cine este doar sa isi fac treaba cum trebuie ...vorba ta traieste-ti viata fara a da importanta comentariilor meleFaur wrote:Sa stii ca puteam trai si fara comentariul tau... si pe deasupra,nu pe tine te-am intrebat.vyruskill wrote:si acum sa o luam in spirit de glumaFaur wrote:NU ma autopropun.
NICI nu te alegea careva ... sau mai bine zis nu te propunea careva

m. s. w. l. a. f. y. g.
-
unicool
asta am intelesomule a fost o gluma
poti fi chiar tu moderator
niciodata nu stii cand un astfel de comentariu iti poate provoca un infarct instant ....asa ca il sustin pe bogdan la faza cu traieste-ti viata!nu ma intereseaza cine este doar sa isi fac treaba cum trebuie ...vorba ta traieste-ti viata fara a da importanta comentariilor mele
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
ma luptam de vreo 2 zile cu un alt manager roman (Craziest_1978) pentru un CM (http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=11619368). dupa cateva SP-mail-uri schimbate cu acesta, am decis amandoi sa bidam cat putem pe jucator, deoarece niciunul nu dorea sa renunte. primul a spus el ca da 8M. eu am spus ca merg pana la 4M. dupa ce-am sarit eu de la 1.5M la 3M, individul n-a mai bidat (retineti ca intre 700k si 3M am fost doar noi 2 care am bidat). brusc, apare in scena un brazilian (maroni), dupa care romanul se retrage din licitatie. cand ma uit la echipa braziliana (liga H, ca si romanul), la istoria transferurilor peste cine dau ? peste echipa romanului.
mie mi se pare ca miroase a trisare, mai ales ca ambele echipe au fost create la doar cateva zile departare (13 Sep 2007 echipa din brazilia, 17 Sep 2007 echipa din romania). ce-as putea face ?
mie mi se pare ca miroase a trisare, mai ales ca ambele echipe au fost create la doar cateva zile departare (13 Sep 2007 echipa din brazilia, 17 Sep 2007 echipa din romania). ce-as putea face ?
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
VINO IN REGIE!
-
bunicutzu
tu ai ceva informatii despre jucatorul ala? ca mie mi se pare ca e la maxim cu mai toate ... adica nu mai creste de acolo. daca cele la care e peste 50 sunt la maxim ... ar ramane doar 2 unde sa mai aiba ce antrena (shooting - care are 46 de unde deduc ca s-a blocat putin peste 50 - 51 sau 56 probabil - stamina care e 66 si nu se blocheaza sub 70).
e la 69% GR ... cu shooting+stamina ar ajunge la 70 sa zicem ... deci e varza
dar daca ai tu ceva informatii (screenshot ceva) atunci e discutabil ...
e la 69% GR ... cu shooting+stamina ar ajunge la 70 sa zicem ... deci e varza
dar daca ai tu ceva informatii (screenshot ceva) atunci e discutabil ...
e posibil ca un jucator sa aiba la cele 2 calitati importante 97%, iar la celalalte sa se plafoneze pe la 60% ? adica este posibil, dar cred ca putin probabil.
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
VINO IN REGIE!
VINO IN REGIE!
ps: