jucatorii de la tineret
Moderator: Romanian Moderators
jucatorii de la tineret
Azi este al 3-lea jucator de la tineret care nu a fost destul de valoros ca sa intre in lotul de seniori.Dupa primii 2 l-am concediat pe coordonator si am angajat altul da nimic. Ce as putea face?
sezon 18 - loc 1 H
sezon 19 - loc 1 G
sezon 19 - loc 1 G
sunt sumedenii de topicuri vechi care trateaza aceeasi tema... fa si tu un mic efort si citeste-le!
schimbarea coordonatorului ramane la latitudinea ta. un amic de'al meu care cu ceva timp in urma juca si el sp a avut "placuta" surpriza de a avea respinsi consecutiv nici mai multi nici mai putin de 12 jucatori tineri. in ceea ce priveste coordonatorii... 7 sau 8 ar fi schimbat. e cu dus si intors... parerea mea: schimba'i pana dai de unul care incepe sa'ti trimita jucatori.
schimbarea coordonatorului ramane la latitudinea ta. un amic de'al meu care cu ceva timp in urma juca si el sp a avut "placuta" surpriza de a avea respinsi consecutiv nici mai multi nici mai putin de 12 jucatori tineri. in ceea ce priveste coordonatorii... 7 sau 8 ar fi schimbat. e cu dus si intors... parerea mea: schimba'i pana dai de unul care incepe sa'ti trimita jucatori.
mda
Aiurea tare..cat am avut centru de tineret simplu si profesional a fost totul ok.acum cand s-a terminat asta hyper modern nu am primit nici un jucator.eu ma gandesc ca are si asta o importanta ..nush.
sezon 18 - loc 1 H
sezon 19 - loc 1 G
sezon 19 - loc 1 G