cercel_jr wrote:nihilist wrote:ei bine...daca tu ceri 25 pe acela...hm.....si eu tot 25 si e al vostru.
pai chiar asa de mult scade ca e agresiv? inteleg ca scade vreo 5 mil fata de a CM-ul tau....insa creste cu 5 pt. ca are +2 la GR si are experienta mult mai mica decat acela.....deci dupa mine sunt cam la egalitate ca pret.
Sa mor yo.
Oare ce a fost in capul lui nepotu ca ti-a dat tie echipa. Esti pe langa.
Gaseste-mi tu jucator din primul 11 in divizia B cu agr. 93.
Nici in C nu este asa ceva.
Daca il scoti la vanzare sa zici saru-mana daca ajungi la 15M.
Eu sunt in D si cel mai agresiv jucator il am 64 si e prea mult.

ba ce sa zic....oi fi eu pe langa...da nici u nu esti departe
ia hai sa vedem...
hmm....joc la un arbitru de 80% agresivitate de 15% si nu ia nici galben...
bun, joc la arbitru de 36% agresivitate de 75% ia galben....bun...
deci lasa-ma cu statisticile ....mi se rupe...eu nu va oblig sa-l luati

important e ca sezonul viitor voi promova...sau daca nu peste 2 cu siguranta. as vrea sa pic in serie cu tine. promit ca acest jucator va fi titular
P.S. A mai spus odata Black_eagle intr-un topic ca joaca cu agresivitate de 50 la albitru de 90% si nu ia rosu, sau agresivitate de 70 la albitru de 60.
Asa si aici....rosu parca am luat o data.
In rest, e adevarat ca in A,B e greu cu acest jucator...insa daca asa avea 2 identici , chiar nu mi-ar pasa. Pt. ca rarrr iau rosu....galben sa zicem ca iau mereu daca joc cu 75% insa cum mai am unul e ok.
De pe partea mea tu ia-ti numa cu agresivitate <20%. Cert e, si s-a mai vorbit, si sa iei jucatori cu agresivitate mare e o strategie, iar pt. mine agresivitatea nu e cel mai mare impediment.
P.S.S Oricum nu prea aveam de gand sa vand acest jucator. Ah, si apropo, nu cred ca-s chiar pe langa atata timp cat financiar merg bine (iau jucatori cu 10euro si peste 3 zile ii vand cu 500k)