Cat pot scoate pe jucatorul X / Cat sa dau pe jucatorul Y ?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Post by cercel_jr »

Acest mesaj a fost editat.
Nu mai este de actualitate. :D
Last edited by cercel_jr on Thu Oct 11, 2007 8:55 am, edited 1 time in total.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

@skulder 20M eu cred ca iei pe el daca il vinzi...oricum cine cumpara jucatorul ala atunci nu dadea o caruta de bani pe el pt a-l vinde mai apoi, il cumpara pt ca avea nevoie de el la echipa. Mie imi oferise Vlalex 30M pe el apoi ai sarit tu cu 32M si l-ai cumparat tu. parerea mea ca e f bun jucatorul.

@nihilst eu nu cred ca vreunul din managerii din A sau B s-ar incumeta sa cumpere jucatorul tau la ce agresivitate are...si nu cred ca ai face fata in B sau in A cu CM-ul ala titular fara sa mai ai macar o rezerva f buna. eu unul nu as da nici 5M pe el pt ca nu cumpar asa ceva!
FOREVER UNITED
bunicutzu

Post by bunicutzu »

stati baieti ca nu a facut omu' nimic. agresivitate 93 la un jucator e enorm. asta inseamna ca vei putea juca cu o agresivitate a echipei cu 30% mai mica decat poate juca cercel pentru a nu lua rosu. in cazul in care aveti amandoi acesti jucatori in teren.
dar si el are o agresivitate cam mare pentru un titular ... la mine de ex. cel mai agresiv titular are 35. si tot mi se pare destul de mult :( asta inseamna ca la un arbitru de strictete 90 eu imi permit sa joc cu agresivitatea echipei 60. tu cu 10. si tot tu cred ca ai lua mai repede rosu decat mine ... la 50 diferenta de agresivitate la echipa ... inseamna cam 10 diferenta pe linii in plus pentru mine. inseamna enorm.
DAR, daca ai avea 11 ca si el ... ti-ai permite sa joci cu o agresivitate mai mica ...
nihilist
Team Manager

Post by nihilist »

cercel_jr wrote:
nihilist wrote:ei bine...daca tu ceri 25 pe acela...hm.....si eu tot 25 si e al vostru.
pai chiar asa de mult scade ca e agresiv? inteleg ca scade vreo 5 mil fata de a CM-ul tau....insa creste cu 5 pt. ca are +2 la GR si are experienta mult mai mica decat acela.....deci dupa mine sunt cam la egalitate ca pret.
Sa mor yo. :lol:
Oare ce a fost in capul lui nepotu ca ti-a dat tie echipa. Esti pe langa.
Gaseste-mi tu jucator din primul 11 in divizia B cu agr. 93. :shock:
Nici in C nu este asa ceva.
Daca il scoti la vanzare sa zici saru-mana daca ajungi la 15M. :lol:
Eu sunt in D si cel mai agresiv jucator il am 64 si e prea mult. :?
ba ce sa zic....oi fi eu pe langa...da nici u nu esti departe :twisted:
ia hai sa vedem...
hmm....joc la un arbitru de 80% agresivitate de 15% si nu ia nici galben...
bun, joc la arbitru de 36% agresivitate de 75% ia galben....bun...
deci lasa-ma cu statisticile ....mi se rupe...eu nu va oblig sa-l luati :)
important e ca sezonul viitor voi promova...sau daca nu peste 2 cu siguranta. as vrea sa pic in serie cu tine. promit ca acest jucator va fi titular :twisted: :twisted: :twisted:

P.S. A mai spus odata Black_eagle intr-un topic ca joaca cu agresivitate de 50 la albitru de 90% si nu ia rosu, sau agresivitate de 70 la albitru de 60.
Asa si aici....rosu parca am luat o data.
In rest, e adevarat ca in A,B e greu cu acest jucator...insa daca asa avea 2 identici , chiar nu mi-ar pasa. Pt. ca rarrr iau rosu....galben sa zicem ca iau mereu daca joc cu 75% insa cum mai am unul e ok.
De pe partea mea tu ia-ti numa cu agresivitate <20%. Cert e, si s-a mai vorbit, si sa iei jucatori cu agresivitate mare e o strategie, iar pt. mine agresivitatea nu e cel mai mare impediment.

P.S.S Oricum nu prea aveam de gand sa vand acest jucator. Ah, si apropo, nu cred ca-s chiar pe langa atata timp cat financiar merg bine (iau jucatori cu 10euro si peste 3 zile ii vand cu 500k)
bunicutzu

Post by bunicutzu »

dar nu stiu daca merita sa pierzi 10 la TS pentru 470k ...
nihilist
Team Manager

Post by nihilist »

bunicutzu wrote:dar nu stiu daca merita sa pierzi 10 la TS pentru 470k ...
pai depinde....de scop.
de ex. eram pe - asa ca se merita(evident sper si la castiguri de 1M-1.5M...si in curand lovitura de +4M)
si apoi nu am ca obiectiv principal promovarea in acest sezon(10)....doar daca se poate, ci intarirea dpdv financiar pt. sezonul viitor(21).
bunicutzu

Post by bunicutzu »

eu iti tin pumnii. nu-ti va fi usor.
mosmartin

Post by mosmartin »

@nihilist: Cu riscul de a fura un ban de la bunicu sau kenny esti un manager adevarat amice! :twisted:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

mosmartin wrote:@nihilist: Cu riscul de a fura un ban de la bunicu sau kenny esti un manager adevarat amice! :twisted:
Pt. divizia H. Alea sunt transferuri care se fac in divizia H, maxim G. :lol:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
mosmartin

Post by mosmartin »

M-au cenzurat baietii ca era altceva acolo in loc de manager adevarat. :lol: :lol:
bizone

Post by bizone »

spune repede inca o data ce-ai scris acolo pana nu vede vreun moderator :twisted:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

:P sa nu fim rai :)
bizone

Post by bizone »

uitati-va la jucatorul asta cat s-a ofertat pe el :shock: Si apoi, vad ca si un ceh ce e in C a ofertat suma imensa pe el. Si uitati-va ce jucatori mai sunt pe lista la RF 21-23 de ani, mult mai buni ca asta. Ce oameni :lol: :lol: :lol:

http://www.soccerproject.com/transfer_b ... id=9663510
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

nope bizone, te contrazic. nu sunt RF mai buni decat asta pe lista la 21-23 de ani. plus ca asta numai ce a implinit 21, uita-te cand face 22, in decembrie.
ala cu 18M si nu a dat nimeni are 23 si face 24 in 2 saptamani. pe langa asta ala are 59 agresivitate iar asta 4!! ala are 50 experienta deci va ajunge la maxim 90GR, asta are 26 experienta deci ajunge la 91 GR. in concluzie ... asta e cel mai bun si eu zic ca isi merita banii. eu am luat pe vremea asta, sezonul trecut, un CB asemanator cu 30,5M. bine, putin mai bun dar tot in genul aluia. asa ca eu zic ca nu e exagerat.
depinde si de cat de tare au nevoie de el cei 2 manageri care se bat pentru el. si mai vezi ca VegAttack aia mai au 2 jucatori printre cei mai scumpi 20 din ultima vreme (transfer overview si o ordonare dupa suma). mai vezi acolo si SAT ... cu care voi fi eu in liga ... ce transferuri a facut. aoleu ce ma asteapta. (apropo, si VegAttack aia au fost cu mine in D mi se pare ... era un sezon cand au facut 0 puncte, se refaceau. acum vad ca incep sa cumpere ...).
bizone

Post by bizone »

eu n-as da atatia bani pe un astfel de jucator nici sa am 100 mil in cont.. Maxim 10 mil. cred ca ar fi un pret real. Nu cred ca-i folosit cand a avut moral si conditie 100%, dar mai mult de 68 nu cred ca scoate. Si sa dai 20 de mil pe el :roll:

ps1. un RF asemanator cu asta din lista de 21-23 de ani ar fi Bisconti ala.

ps2. ma uitam la preturi la RF ca as vrea sa-mi vand un RF de-al meu, ce are 20 de ani si scoate 69 (69,3 spmt), insa are agr mare, 84%. Oare cati bani as scoate pe el?
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”