TRISORI!

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Faur
Team President

Re: TRISORI!

Post by Faur »

unicooll wrote:
Faur wrote:
unicooll wrote:acum sa va vad pe voi astia corectii de pe forum....faur si altii de genul lui......
Si asta ce vrea sa insemne ? :roll:
exact ce inseamna...sa vad ce faceti....ce actiuni intreprindeti. :wink:
Am raportat la sheriffi pe fiecare dintre acei manageri. Desi nu cred ca nu o sa fie banati ,doar daca nu cumva acel manager pe forum e ceva mare "smecher".
Image ps:Image ImageImage
cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Post by cercel_jr »

Pana acum sunt doar 4 rapoarte.
Va invit si pe global sa discutam pe noul topic facut de mine, pana nu il inchide aia repede, sa nu vada nimeni, sa-l faca cat mai transparent posibil, nu de alta, da e vorba despre lituanieni alti pupaciosi de cururi.

EDIT: Eu am facut si anunt de presa cu asta.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
kennyanu

Post by kennyanu »

eu zic sa terminati k foarte probabil o sa luati ban p forum.....stiti bine k este interzis sa vorbiti despre banuri p forum. raporatii...dar nu mai discutati asa aprins decat dak nu ii baneaza
Revenit :)
mosmartin

Post by mosmartin »

unicooll wrote:
aruncati o privire asupra echipei lui si asupra istoriei echipei lui.

si ca sa nu va obositi prea tare:

11 Oct 2007 Gab United 19 Jucãtorul Rimantas Cinikas a fost cumpãrat pentru € 300.000,00 de la Lithuania FC .
5 Oct 2007 Gab United 19 Jucãtorul Christian Ungaro a fost cumpãrat pentru € 1.200.000,00 de la Lithuania FC .
30 Sep 2007 Gab United 19 Jucãtorul Rubens Rogério da Silva a fost cumpãrat pentru € 1.200.000,00 de la Lithuania FC .
Doar ultimul jucator este caz de trisare, ceilalti doi corespund preturilor pietei. Si nici asta nu e evident, pentru ca daca jucatorul are 2-3 dintre skillurile alea de 60 neblocate face 1M. Personal nu as da ban niciunuia dintre ei.

30 Sep 2007 Gab United 19 Jucãtorul Evaldas Rimas a fost cumpãrat pentru € 3.000.000,00 de la memell .
4 Oct 2007 Gab United 19 Jucãtorul Aurimas Judickas a fost cumpãrat pentru € 5.000.000,00 de la memell .
26 Sep 2007 Gab United 19 Jucãtorul Martin Hajas a fost cumpãrat pentru € 1.500.000,00 de la memell .
Aici lucrurile nu stau la fel, caz clar de BAN pentru amandoi managerii, astept sa vad masurile luate.

25 Sep 2007 Gab United 19 Jucãtorul Osei Cole a fost cumpãrat pentru € 250.000,00 de la zztopai .
25 Sep 2007 Gab United 19 Jucãtorul Gary Tugay a fost cumpãrat pentru € 250.000,00 de la zztopai .
25 Sep 2007 Gab United 19 Jucãtorul Marius Kavolis a fost cumpãrat pentru € 250.000,00 de la zztopai .
28 Sep 2007 Gab United 19 Jucãtorul Paolo Basso a fost vândut pentru € 4.270.000,00 lui zztopai .
28 Sep 2007 Gab United 19 Jucãtorul Mustapha De Langhe a fost vândut pentru € 630.000,00 lui zztopai .
Nici aici nu este diferenta mare, sau ajutor semnificativ. Totusi le-as da ban pentru intentie, a castigat cam 1M din 5 transferuri

7 Oct 2007 Gab United 19 Jucãtorul Nerijus Ringys a fost cumpãrat pentru € 700.000,00 de la Duff .
7 Oct 2007 Gab United 19 Jucãtorul Einius Tama¹auskas a fost cumpãrat pentru € 200.000,00 de la Duff .
7 Oct 2007 Gab United 19 Jucãtorul Dainius Kau¹padas a fost cumpãrat pentru € 2.000.000,00 de la Duff .
Aici, iarasi lucrurile sunt clare si este caz de BAN fara discutie
Unicool eu stiam de Gab United ca se retrage de minim 2 saptamani de cand am pierdut un jucator in favoarea lui.
Numai ca, chiar daca se retragea n-am putut cumpara de la el nimic sub pretul pietei.

Am scris cu bold parerea despre transferuri.

Cu toate ca nu-i impartasesc parerea lui Sjarel cand ti-a acordat BAN prima data, sunt curios daca(si asa ar trebui) se judeca cu aceeasi masura si cele 3 echipe sunt banate.

Raport nu am sa mai fac devreme ce s-au facut deja, poate am sa-i trimit un PM lui Sjarel in caz ca nu sunt banati.

PS: Are dreptate Kenny, mai bine asteptati sa vedeti daca se iau masuri si apoi sariti la gatul oamenilor.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

kennyanu wrote:eu zic sa terminati k foarte probabil o sa luati ban p forum.....stiti bine k este interzis sa vorbiti despre banuri p forum. raporatii...dar nu mai discutati asa aprins decat dak nu ii baneaza
ok, multumim pt. sfat. :wink:
Deci daca nu il baneaza, invadam globalul. Am inteles perfect. :mrgreen:

Skulder

Post by Skulder »

cercel te-ai aruncat in fatza ca fata la maritat :) trebuia doar sa faceti raport daca credeati ca omul triseaza restul ramane la atitudinea serifilor Singurul lucru bun facut e ca ai mai remediat un pik greseala si ai editat mesajul in legatura cu lituanieni sa stii ca nu castigi nimik daca te pui rau cu toata lumea,toti suntem tratati la fel doar useri romani sunt un pik mai fanatici sa zic si au impresia ca sunt singuri impotriva tuturor :)
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Skulder wrote:cercel te-ai aruncat in fatza ca fata la maritat :) trebuia doar sa faceti raport daca credeati ca omul triseaza restul ramane la atitudinea serifilor Singurul lucru bun facut e ca ai mai remediat un pik greseala si ai editat mesajul in legatura cu lituanieni sa stii ca nu castigi nimik daca te pui rau cu toata lumea,toti suntem tratati la fel doar useri romani sunt un pik mai fanatici sa zic si au impresia ca sunt singuri impotriva tuturor :)
Ai dreptate, spre deosebire de ceilalti noi nu prea pupam unde trebuie. :lol: A facut vreun roman un site legat de SP? Ceva publicitate?, un video pe youtube ceva? Nop. :twisted:

Skulder

Post by Skulder »

habar nu am ca nu m-am interesat ,dar eu unul oricum nu am facut si nu voi face :D ca oricum nu am avut pana acuma si nu voi avea nimik de castigat din acest joc :) si prefer sa fac altceva cu timpul meu decat ceea ce ai zis tu mai sus :)
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Skulder wrote:habar nu am ca nu m-am interesat ,dar eu unul oricum nu am facut si nu voi face :D ca oricum nu am avut pana acuma si nu voi avea nimik de castigat din acest joc :) si prefer sa fac altceva cu timpul meu decat ceea ce ai zis tu mai sus :)
Noi romanii nu am facut nimic din cele de mai sus, alti manageri au facut.
Ei isi aleg "prietenii" in functie de anumite criterii:
- tradusul mesajelor/posturilor romanilor;
- pupatul in fund (cred ca au un fundometru/ass-meter);
- publicitate;
- sustinere financiara;
- ... etc.
Noi suntem ceva mai indiferenti fata de ceilalti. Nu ne implicam. Asta e problema lor.

Skulder

Post by Skulder »

pay daca am avea ceva de castigat poate ne-om implika si noi dar cum nu avem nu are rost sa faci munca patriotica; romanul e mai pragmatic fatza de ceilalti :)

p.s. un sfat las-o mai moale cu "sagetile" catre isis pe global
unicooll
Assistant Manager

Post by unicooll »

p.s. un sfat las-o mai moale cu "sagetile" catre isis pe global
las ca am sagetat-o eu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
d3m0nb0y
Team Board Member

Post by d3m0nb0y »

da frate..nu putem sa facem nimik impotriva la fraierii astia...tre sa avem neaparat un serif roman in sp...
sezonul 17/18 : 5 in F.23/1 in F.23
sezonul 19/20/21 :3 in F.24 /2 in F.24/11 in E.8
sezonul 21 : 2 in F.24
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

cu siguranta sunt cativa care tot dau cu papagalul (aici nu ar intelege nici un strain cu tot cu dictionarele sale) iar ei se stiu foarte bine si tot incearca sa para curati.. dar sa stiti.. ca nu va faceti voua un serviciu (doar daca vi se da spfa pe gratis dar nu mi se pare un mare avantaj) mult mai importanta e constiinta si faptul ca lumea te stie ca om cu 2 fete (chair daca nu o sa ne vedem niciodata fata in fata sau etc.)
alex_raul07
Team President

Post by alex_raul07 »

cercel_jr wrote:
Noi romanii nu am facut nimic din cele de mai sus, alti manageri au facut.
Ei isi aleg "prietenii" in functie de anumite criterii:
- tradusul mesajelor/posturilor romanilor;
- pupatul in fund (cred ca au un fundometru/ass-meter);
- publicitate;
- sustinere financiara;
- ... etc.
Noi suntem ceva mai indiferenti fata de ceilalti. Nu ne implicam. Asta e problema lor.

foarte tare faza cu pupatu in fund :)) si cam asta-i adevaru ....
VREM SERIF ROMAN ==> WE WANT AN ROMAINIAN SHERIF
manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
nihilist
Team Manager

Post by nihilist »

noh vad ca nimeni nu l-a banat pe memell. nu de alta dar am meci cu el maine intr-o cupa amicala. :)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”