care-i faza?
Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
bunicutzu wrote:vezi ca si ceilalti 8 manageri din grupa ta au tot 7 echipe fara manager in seriemircea_ wrote:WOOOOOOOOOOOOOOOW !!!!!!!!!!!![]()
![]()
Ce serie am!!! 7 echipe fara manageri![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Anul asta sigur promovez![]()
eu sunt in B3. primul meci cu Lion ... toti jucatorii au bp peste 70va fi greu sa supravietuiesc
Da, dar am jucatori mai bazati ca a lor.

-
- Member of the Soccer Project Association
Am castigat cu 3-2. Sunt pe primul loc.\
Maine insa o sa iau bataie pt. ca nu am RM. Unul suspendat intr-un minut si unul accidentat de vineri.
Ce ghinion:
"76'
Lui Sebastien 'Ogararu' Simic îi este arãtat cartonaºul galben. Acum va trebui sã fie atent tot restul meciului.
76'
O intrare aerianã a lui Ronalds Parhomenko e judecatã corect de arbitru care îi acordã un cartonaº.
76' Deividas Eidintas sare mai sus decât doi fundaºi adverºi ºi loveºte cu capul mingea trimisã dintr-o centrare de la colþul lung. Mingea trece însã milimetric pe lângã barã.
76' ªutul lui Ionut Trandafir a fost respins peste poartã.
77'
Suporterii sunt furioºi rãu dupã ce jucãtorul e avertizat a doua oarã cu un cartonaº galben dupã un henþ in careu ºi este eliminat.
78'
Deividas Eidintas vede cartonaºul galben dupã ce a avut o intrare violentã."
E foarte naspa faza asta. O sa pierd locul 1.
Maine insa o sa iau bataie pt. ca nu am RM. Unul suspendat intr-un minut si unul accidentat de vineri.
Ce ghinion:
"76'
Lui Sebastien 'Ogararu' Simic îi este arãtat cartonaºul galben. Acum va trebui sã fie atent tot restul meciului.
76'
O intrare aerianã a lui Ronalds Parhomenko e judecatã corect de arbitru care îi acordã un cartonaº.
76' Deividas Eidintas sare mai sus decât doi fundaºi adverºi ºi loveºte cu capul mingea trimisã dintr-o centrare de la colþul lung. Mingea trece însã milimetric pe lângã barã.
76' ªutul lui Ionut Trandafir a fost respins peste poartã.
77'
Suporterii sunt furioºi rãu dupã ce jucãtorul e avertizat a doua oarã cu un cartonaº galben dupã un henþ in careu ºi este eliminat.
78'
Deividas Eidintas vede cartonaºul galben dupã ce a avut o intrare violentã."
E foarte naspa faza asta. O sa pierd locul 1.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
- Member of the Soccer Project Association
Poli MINASTHIRYT Iasi F.C. 5 - 2 Rusnes Kablys
Petrut Tararache 1 - 0 12'
Martin 'M.CERNOCH' Montero 2 - 0 20'
Mariusz 'C SILVASAN' Rachwal 3 - 0 21'
24' 3 - 1 Artūras Savėnas
Martin 'M.CERNOCH' Montero 4 - 1 40'
75' 4 - 2 Ernestas Èerniauskas
Mariusz 'C SILVASAN' Rachwal 5 - 2 80'
si uite asa am inceput cu dreptul acest sezon in G.376...pe locul 3 dupa primul meci
Petrut Tararache 1 - 0 12'
Martin 'M.CERNOCH' Montero 2 - 0 20'
Mariusz 'C SILVASAN' Rachwal 3 - 0 21'
24' 3 - 1 Artūras Savėnas
Martin 'M.CERNOCH' Montero 4 - 1 40'
75' 4 - 2 Ernestas Èerniauskas
Mariusz 'C SILVASAN' Rachwal 5 - 2 80'
si uite asa am inceput cu dreptul acest sezon in G.376...pe locul 3 dupa primul meci