Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Post by cercel_jr »

Spawn_9 wrote:mdea.. inca o victorie.. cam la limita ce e drept.. dar asta nu conteaza.. ar fi perfect daca as castiga toate meciurile doar la un singur gol avantaj.. sa spercam ca la anu ne vom intalni in C cu alti romani.. (kenny, cartus, si altii care vor ajunge acolo)
Sper sa poti conta si pe mine. :wink:

Victorie 3-2 in deplasare la o echipa foarte buna. Am avut 1 punct peste el dar am castigat. Am pus un CM in loc de RM si a jucat 59.
Raman pe primul loc, atacul fiind cel care ma tine primul, pt. ca suntem 4 echipe cu 6 puncte si golaveraj +2.
E foarte echilibrata acum divizia mea. :roll:

PS.: BuffaloBlues asta cu care am jucat e in SP din primul sezon. :shock:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
mosmartin

Post by mosmartin »

Prima victorie in G, dar nu mi-a trecut supararea pentru egalul de ieri.
Sper ca in 4-5 etape sa urc pe primul loc. :twisted:
minasthiryt

Post by minasthiryt »

Samy_Steaua 0 - 0 Poli MINASTHIRYT Iasi F.C.

un egal dupa ce ieri castigasem....eh...a fost un meci greu...bine ca la urma urmei am luat un punct...mai bine 1 punct decat nimik :D...nu prea ma uit eu la raportul meciului dam am fost curios sa vad de ce 0-0..si dupa numarul de ocazii samy_Steaua trebuia sa bata cu un 2-1...asadar ...e bun rezultatul...ne asteapta un meci greu acasa...cu echipa care a promovat cu mine din H...acolo l'am batut si in tur si in retur 8)
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
bizone

Post by bizone »

victorie in deplasare cu 2-1. Desi am TS foarte mic, sper sa-l recuperez si sezonul asta sa incerc promovarea. Kenny, facem o alianta ceva? :twisted: :P Deocamdata vad ca iar mergem cap la cap ca sezonul trecut.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
ultrase
Team Manager

Post by ultrase »

5-2 victorie acasa ....ce bine imi sta pe locu 1 8)
ps : ce inseamna ts ??
mosmartin

Post by mosmartin »

bizone wrote:victorie in deplasare cu 2-1. Desi am TS foarte mic, sper sa-l recuperez si sezonul asta sa incerc promovarea. Kenny, facem o alianta ceva? :twisted: :P Deocamdata vad ca iar mergem cap la cap ca sezonul trecut.
Frumos la voi acolo in D5, multi romani, belea.
Pacat ca eu nu va mai prind pe acolo. :(
unicooll
Assistant Manager

Post by unicooll »

ultrase wrote:5-2 victorie acasa ....ce bine imi sta pe locu 1 8)
TS=Team Spirit...spiritul echipei care scade la fiecare transfer facut si creste la fiecare meci jucat.influenteaza in mod direct rezultatul final....cu cat TS este mai aproape de 100 inseamna ca grupul de jucatori este mai sudat,un colectiv mai unit si vor avea si rezultate mai bune.in diviziile inferioare(H,G) TS conteaza foarte putin sau aproape deloc.in F influenteaza doar daca diferentele de TS intre adversare este foarte mare....de la E in sus se complica treaba....TS-ul conteaza enorm....cateodata 1% TS e decisiv.
Hainele il fac pe om. Oamenii goi au avut o mica sau chiar deloc influenta asupra societatii!
P.S:Nu merge in fata mea, poate nu te urmez. Nu merge in spatele meu, poate nu conduc. Doar mergi alaturi de mine si fii prietenul meu!
ultrase
Team Manager

Post by ultrase »

unicooll wrote:
ultrase wrote:5-2 victorie acasa ....ce bine imi sta pe locu 1 8)
TS=Team Spirit...spiritul echipei care scade la fiecare transfer facut si creste la fiecare meci jucat.influenteaza in mod direct rezultatul final....cu cat TS este mai aproape de 100 inseamna ca grupul de jucatori este mai sudat,un colectiv mai unit si vor avea si rezultate mai bune.in diviziile inferioare(H,G) TS conteaza foarte putin sau aproape deloc.in F influenteaza doar daca diferentele de TS intre adversare este foarte mare....de la E in sus se complica treaba....TS-ul conteaza enorm....cateodata 1% TS e decisiv.
ma gandeam ca asta este
si eu il am varza ...20.... :D
19 - a atins poziţia 4.
20 - a castigat divizia H.444 (şi a promovat)
21 - a atins poziţia 7
22 - a atins poziţia 3
23 - a castigat divizia G.148 (şi a promovat).
barosanu
Team Manager

Post by barosanu »

2 victorii la rand in noua liga F , am ts ul f mic insa se pare ca am adoptat tacticile corecte de joc, sunt pe 4 si cel de pe unu e se pare in agonie cu echipa(jucat extrem de babe) deci posibil sa nu am mai mult de 1 adversar pt promovare, pe masura ce va creste ts voi juca si mai bine, plus ca am 2 3 tineri ce vor devenii titulari sezonu asta

lupt sa ma mentin in top si sa castig toate mecurile dc se poate
sezon14 loc 10 in H1251
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
jully
Team President

Post by jully »

dupa al doilea meci de 0-0 (ieri am gresit scorul tot 0-0 a fost) si binenteles la fel ca ieri tot cu ajutorul randomului ( macar aici sa tina cu mine daca la centrul de tineret nici-o sansa) pentru ca iar am avut mai putin pe linii fata de adversar si ts-ul vai mama lui, sa speram ca in meciul urmator spargem gheata si marcam si binenteles si castigam, mai ales ca acum au revenit si golgeterii dupa acidentari si au timp sa se refaca pana joi.
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
Daimon

Post by Daimon »

infrangere previzibila cu TS mic si jucatori care nu erau la forma maxima. am castigat un turneu de 600k azi, mult mai importanti decat alea 3 puncte. peste 2 zile vand un jucator, in we sper sa transfer CF si LM de care am nevoie dupa care vreau sa vad cum sta treaba cu promovarea.
nihilist
Team Manager

Post by nihilist »

a doua victorie consecutiva...cu TS mic. Ma astept si la a treia victorie joi. Am avut noroc ca tocma ieri a fost stearsa echipa cu care am jucat azi si astfel am putut folosi toti tineri(echipa 3-a si a 4-a). Daca nu trebuia sa joc titulari pt. ca era o echipa venita din D.
Speram sa obtinem 15 puncte din primele 5 meciuri.
bizone

Post by bizone »

mosmartin wrote:
bizone wrote:victorie in deplasare cu 2-1. Desi am TS foarte mic, sper sa-l recuperez si sezonul asta sa incerc promovarea. Kenny, facem o alianta ceva? :twisted: :P Deocamdata vad ca iar mergem cap la cap ca sezonul trecut.
Frumos la voi acolo in D5, multi romani, belea.
Pacat ca eu nu va mai prind pe acolo. :(
da, acuma vad si eu ca suntem multi romani, 6 la numar :D Daca mai pun la socoteala ca sezonul trecut au retrogradat inca 2 romani...iti dai seama. Ar fi pacat ca sa nu promovam 2 romani din D5. :D
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
mosmartin

Post by mosmartin »

Pai eu va tin pumnii, ca de prins va prind eu la reconstructie sau prin C,B,A :twisted: :twisted:
Daca va intelegeti intre voi promoveaza lejer 2 romani de acolo. :twisted: :twisted:
dardar_3

Post by dardar_3 »

Am castigat si eu azi in fata singurului bot din grupa... :)

Vom vedea zilele viitoare cate puncte voi acumula... :P
Diavolo
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”