!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team President
doar antrenamentul.moralul jucatorilor e afectat numai daca a stat prea putin la club.dragosh*** wrote:are ceva dak imi pleaca antrenoru' maine de la echipa?Imi afecteaza meciurile de maine cu ceva? Sau doar antrenamentul jucatorilor?
Hainele il fac pe om. Oamenii goi au avut o mica sau chiar deloc influenta asupra societatii!
P.S:Nu merge in fata mea, poate nu te urmez. Nu merge in spatele meu, poate nu conduc. Doar mergi alaturi de mine si fii prietenul meu!
P.S:Nu merge in fata mea, poate nu te urmez. Nu merge in spatele meu, poate nu conduc. Doar mergi alaturi de mine si fii prietenul meu!
-
- Team President
ok, mersi pt raspuns, am decis sa ii prelungesc contractul antrenorului desi acum are salar de 850 euro pe saptamana.unicooll wrote:doar antrenamentul.moralul jucatorilor e afectat numai daca a stat prea putin la club.dragosh*** wrote:are ceva dak imi pleaca antrenoru' maine de la echipa?Imi afecteaza meciurile de maine cu ceva? Sau doar antrenamentul jucatorilor?

Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit...
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
-
- Member of the Soccer Project Association
Care are influenta mai mare :fitness-ul sau moralul.
Mai exact daca am doi jucatori care scot cam aceeiasi nota care va scoate not amai mare (daca e cazul) fitness 100 si moral 95 sau cel cu fitness 95 si moral 100.
Si inca o intrebare din experianta voastra ce bate cel mai usor un fara tactici ?
Multam anticipat
Mai exact daca am doi jucatori care scot cam aceeiasi nota care va scoate not amai mare (daca e cazul) fitness 100 si moral 95 sau cel cu fitness 95 si moral 100.
Si inca o intrebare din experianta voastra ce bate cel mai usor un fara tactici ?
Multam anticipat
Revenit cu Vulturii Lugoj
Preferabil sa fie moralul mai mare.
De ce asta: pentru ca o scadere de moral duce implicit la o scadere de GR, practic scade nota de doua ori, nu stiu daca asta e ratia exact, dar cam asta inseamna.
Cat despre partea cu fara tactici
Personal consider ca tacticile iti maresc/micsoreaza performanta pe linii la un compartiment(aparare, atac, mijloc).
Am mai vazut minuni depinzand de tactici, dar cat timp nu ies meci de meci, as putea sa zic ca randomul si-a bagat coada.
De ce asta: pentru ca o scadere de moral duce implicit la o scadere de GR, practic scade nota de doua ori, nu stiu daca asta e ratia exact, dar cam asta inseamna.
Cat despre partea cu fara tactici
Personal consider ca tacticile iti maresc/micsoreaza performanta pe linii la un compartiment(aparare, atac, mijloc).
Am mai vazut minuni depinzand de tactici, dar cat timp nu ies meci de meci, as putea sa zic ca randomul si-a bagat coada.
Am inteles ce spui tu, dar si influentatul indirect tot influentat este.Spawn_9 wrote:calitatea globala influenteaza oarecum indirect nota..
Totusi, daca ar fi doar asa atunci de ce un jucator cu moral 80 si conditie 100 scoate mai putin decat un jucator cu moral 100 si conditie 80?
Presupunand ca au aceeasi pondere de -0.4 la nota, dupa cum ai spus tu.