Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Craziest_1978
Team Board Member

Re: ajutor

Post by Craziest_1978 »

Craziest_1978 wrote:Fratilor, in primul rand tin sa va salut pe toti, ca un manager aspirant ce sunt, da-ti-mi voie sa ma pun in genunchi in fata voastra si sa va cer ajutorul! Despre ce este vb: In primul rand vreau sa va spun ca am un debut de sezon senzational, 3 etape -3 victorii, sunt lider, insa maine joc cu ala de pe locul 2, iar locul 3 joaca cu locul4!! E un moment prielnic pt mine sa ma detasez si sa i-au o optiune serioasa, tinand cont ca in liga mea sunt 7 echipe de roboti! Prima oara m-a speriat echipa lu asta de pe 2 (Infernal Team),insa apoi am observat ca 3 din primii lui 5 jukatori ca valoare, n-au drept de joc(2 suspendari, accident 3 zile) AJUTATI-MA va rog sa gasesc formula ideala sa-l bat mar pe polonezu asta enervant !Multumesc ! spuneti-mi va rog, ce sistem de joc sa folosesc, sa merg pe mana spmt-ului, care imi recomanda 3-4-3, sau exista un sistem cu care pot contracara sistemul lui !?
Imi doresc mult victoria meciul asta, uitati-va la echipa mea, daca aveti timp si spuneti-mi cum sa procedez, orice detaliu conteaza ( agresivitatea, sistemul, capitanul, s.a.m.d.) eu am facut si niste calcule pe calculator, mi-a iesit ca apararea, mijlocul si atacul meu (media lor) sunt 74.2 ; 70.7 ; 72.6 , iar ale lui sunt : 67.5; 72.2 ; 72.6 !
bizone
Member of the Soccer Project Association

Post by bizone »

eu as juca 4-3-3 mingi lungi. Oricum il bati, ai echipa mai buna ca el. Incearca sa-ti aduci toti jucatorii la moral 100% ca sa-i poti folosi pe toti si sa ai idee cam ce poate fiecare dintre ei.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
nihilist
Team Manager

Post by nihilist »

Craziest_1978 wrote:Fratilor, in primul rand tin sa va salut pe toti, ca un manager aspirant ce sunt, da-ti-mi voie sa ma pun in genunchi in fata voastra si sa va cer ajutorul! Despre ce este vb: In primul rand vreau sa va spun ca am un debut de sezon senzational, 3 etape -3 victorii, sunt lider, insa maine joc cu ala de pe locul 2, iar locul 3 joaca cu locul4!! E un moment prielnic pt mine sa ma detasez si sa i-au o optiune serioasa, tinand cont ca in liga mea sunt 7 echipe de roboti! Prima oara m-a speriat echipa lu asta de pe 2 (Infernal Team),insa apoi am observat ca 3 din primii lui 5 jukatori ca valoare, n-au drept de joc(2 suspendari, accident 3 zile) AJUTATI-MA va rog sa gasesc formula ideala sa-l bat mar pe polonezu asta enervant !Multumesc ! spuneti-mi va rog, ce sistem de joc sa folosesc, sa merg pe mana spmt-ului, care imi recomanda 3-4-3, sau exista un sistem cu care pot contracara sistemul lui !?
Pai joaca cea mai buna echipa a ta. Ai mare noroc ca are cei trei indisponibili. E oarecum fortat sa joace cu 2 atacanti centrali pt. ca nu cred ca are pe cine sa bage LF (Predota e slab si are si moral slab).
Daca juca cu toti titulari era greu sa speri la egal apai la victorie, asa insa cred ca poti chiar castiga. Baga agresivitate cu 5-10 peste cat ar fi normal(asta daca n-ai ucigasi ca CM-ul meu :)) ) si 60% invingi 40% faci egal
nihilist
Team Manager

Post by nihilist »

Craziest_1978 wrote:
Imi doresc mult victoria meciul asta, uitati-va la echipa mea, daca aveti timp si spuneti-mi cum sa procedez, orice detaliu conteaza ( agresivitatea, sistemul, capitanul, s.a.m.d.) eu am facut si niste calcule pe calculator, mi-a iesit ca apararea, mijlocul si atacul meu (media lor) sunt 74.2 ; 70.7 ; 72.6 , iar ale lui sunt : 67.5; 72.2 ; 72.6 !
mediile astea is pt. calitatea generala? Pai nu prea conteaza asta. Conteaza sa aiba moral maxim si conditie maxima ca altfel unul de calitate 67% il bate pe unu de 70%

P.S. Capitanul il pui pe ala cu experienta mai mare (parca asa scotea mai mult)
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

nu inteleg treaba cu agresivitatea 5-10 peste cat ar fi normal !?, eu ma uitam mereu la ce strictete are arbitru meciului si puneam agresivitatea astfel incat adunata cu cea a arbitrului sa dea 100% ! asa am invatzat !! Am si eu un titular indisponibil ( un LF de 71% calitate), dar sper sa reusesc si fara el. Problema e ca ieri seara el mi-a dat mie invitatie la un amical cu el pt azi, am refuzat insa ! Vroia oare sa joace agresiv si sa-mi accidenteze mie plaiesii !? eu jukam 3-4-3 (dupa SPMT) cu toate ca mi-e greu, n-am decat 3 CM mari si lati, mie imi place mai mult 4-3-3, dar mi-e frica sa nu pierd, daca asa imi arata spmt-ul. Adversaru meu de maine a jukat tot 3-4-3 in toate meciurile de pana acum ! Mai am o problema, eu am spiritul echipei doar 10, nu stiu cat i-l are el in schimb, nu pot sa vad !
Daimon

Post by Daimon »

nu poti vedea. poti sa te uiti cam cate transferuri a facut in ultima vreme si asa iti poti face o idee.

o tactica buna impotriva 3-34-3 e 4-3-3 mingi lungi
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

da, dar stii ma gandesc ca daca joc 4-3-3, in loc de 3-4-3, inseamna ca renunt la un CM in favoarea unui CB, aici e chestia ca CB care l-as baga, e mai slab decat CM-ul la care as renunta !
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

Craziest_1978 wrote:da, dar stii ma gandesc ca daca joc 4-3-3, in loc de 3-4-3, inseamna ca renunt la un CM in favoarea unui CB, aici e chestia ca CB care l-as baga, e mai slab decat CM-ul la care as renunta !
da pe unde or fi: bunicutzu, kennyanu, cercel, warchilde si ceilalti sa ma ajute? Cand are omu nevoie, atunci ii crapa buza ! :( :cry: oricum, pt toti ceilalti care ma ajutati, apreciez si am sa incerc sa va urmez sfaturile. Daca i-l inving pe polonezu asta dau de baut la toata lumea ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Faur
Team President

Post by Faur »

Foloseste SPMT ,el cred ca te-ar ajuta mai bine decat noi :wink:
Image ps:Image ImageImage
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

Faur wrote:Foloseste SPMT ,el cred ca te-ar ajuta mai bine decat noi :wink:
lol,serios, doar cu atat ma poti ajuta lejerule !? :evil: :evil: :evil:
nihilist
Team Manager

Post by nihilist »

Craziest_1978 wrote:nu inteleg treaba cu agresivitatea 5-10 peste cat ar fi normal !?, eu ma uitam mereu la ce strictete are arbitru meciului si puneam agresivitatea astfel incat adunata cu cea a arbitrului sa dea 100% ! asa am invatzat !! Am si eu un titular indisponibil ( un LF de 71% calitate), dar sper sa reusesc si fara el. Problema e ca ieri seara el mi-a dat mie invitatie la un amical cu el pt azi, am refuzat insa ! Vroia oare sa joace agresiv si sa-mi accidenteze mie plaiesii !? eu jukam 3-4-3 (dupa SPMT) cu toate ca mi-e greu, n-am decat 3 CM mari si lati, mie imi place mai mult 4-3-3, dar mi-e frica sa nu pierd, daca asa imi arata spmt-ul. Adversaru meu de maine a jukat tot 3-4-3 in toate meciurile de pana acum ! Mai am o problema, eu am spiritul echipei doar 10, nu stiu cat i-l are el in schimb, nu pot sa vad !
pai vezi...normala e asa cum zici tu agr albitru + agr echipei sa dea 100% (ma rog, exista din cate am mai vazut o alta formula mult mai precisa in care mai este un factor si anume cel mai agresiv jucator...insa nu mai o stiu, dar o gasesti pe forum daca cauti bine :) ). Deci cu 5-10% peste normal inseamna ca dai cu 5-10 peste 100 :D
insa nush ce sa zic...am vazut ca ai si tu ucigasi in teren cu agresivitate de 88, 92...asa ca nu cred ca poti juca agresiv.
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

credeam ca singurii ucigashi sunt cei doi din poza din stanga, habar nu aveam ca am si in echipa asa ceva ! :lol: :lol:
Kosmin

Post by Kosmin »

nihilist wrote:
Craziest_1978 wrote:nu inteleg treaba cu agresivitatea 5-10 peste cat ar fi normal !?, eu ma uitam mereu la ce strictete are arbitru meciului si puneam agresivitatea astfel incat adunata cu cea a arbitrului sa dea 100% ! asa am invatzat !! Am si eu un titular indisponibil ( un LF de 71% calitate), dar sper sa reusesc si fara el. Problema e ca ieri seara el mi-a dat mie invitatie la un amical cu el pt azi, am refuzat insa ! Vroia oare sa joace agresiv si sa-mi accidenteze mie plaiesii !? eu jukam 3-4-3 (dupa SPMT) cu toate ca mi-e greu, n-am decat 3 CM mari si lati, mie imi place mai mult 4-3-3, dar mi-e frica sa nu pierd, daca asa imi arata spmt-ul. Adversaru meu de maine a jukat tot 3-4-3 in toate meciurile de pana acum ! Mai am o problema, eu am spiritul echipei doar 10, nu stiu cat i-l are el in schimb, nu pot sa vad !
pai vezi...normala e asa cum zici tu agr albitru + agr echipei sa dea 100% (ma rog, exista din cate am mai vazut o alta formula mult mai precisa in care mai este un factor si anume cel mai agresiv jucator...insa nu mai o stiu, dar o gasesti pe forum daca cauti bine :) ). Deci cu 5-10% peste normal inseamna ca dai cu 5-10 peste 100 :D
insa nush ce sa zic...am vazut ca ai si tu ucigasi in teren cu agresivitate de 88, 92...asa ca nu cred ca poti juca agresiv.
strictete arbitru+agr.echipa+cel ami agresiv juc. = in jur de 200
nihilist
Team Manager

Post by nihilist »

Craziest_1978 wrote:
intr-un fel are dreptate faur. spmt calculeaza tinand cont de conditie, moral , TS.
Noi nu suntem programe care sa calculeze cu asa o exactitate decat daca am calcula cam 30 de minute :)

Insa nu are perfecta dreptate intrucat manageri cu experienta (gen celor pe care i-ai enumerat si tu) stiu cum se comporta jocul in diverse situatii pe cand softul acela tot un soft ramane :)
minasthiryt

Post by minasthiryt »

Craziest_1978 wrote:
@cazierist_1978 ...ai vrut sa ti se dea sfaturi in legatura cu tactica pe care o poti folosi sa scoti rezultatul cel mai bun intr'un meci..."Faur" ti'adat cel mai bun raspuns posibil "sa folosesti SPMT'ul"...pt ca de aceea a fost creat acel program...sa te ajute...ai cam sarit pe el "ca ce numai atata iti poate zice"...si nu e frumos,pt ca el ti'a dat un raspuns bun...si inca ceva..poate o sa te superi dar iti zic ceva: FOLOSESTE MAN MAI DES BUTONUL EDIT PE FORUM ..."imi pare ca ti'a mai fost explicata situatia asta...daca poti sa reeditezi un mesaj...de ce umpli o pagina cumesaje doar pt a mai scrie 2 ...3 cuvinte :?: ma rog...fiecare cu "stilul " lui...BAFTA IN MECIURILE TALE SI SPER SA GASESTI CEA MAI BUNA FORMULA DE START :!:
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”